Bucovina Profundă

1 martie 2018

Coaliția pentru Familie și Platforma civică pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ denunță atacul incalificabil la adresa milioanelor de români care îndrăznesc să invoce drepturi constituționale

Filed under: Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 01:00

Coaliția pentru Familie și Platforma civică pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ denunță atacul incalificabil la adresa milioanelor de români care îndrăznesc să invoce drepturi constituționale

Screen-Shot-2018-02-27-at-15.08.06-820x370

Coaliția pentru Familie și Platforma civică pentru drepturi și libertăți IMPREUNĂ denunță atacul incalificabil la adresa milioanelor de români care îndrăznesc să invoce  drepturi constituționale, altele decât acelea care  sunt pe agenda ideologică a corectitudinii politice desfășurată de activiști ultraradicali ai unor organizații pentru care Constituția României nu este decât un petic de hârtie. Condamnăm în termenii cei mai fermi campania de „educație” pentru homosexualitate a minorilor din mediul liceal românesc începută la 19 ianuarie a.c., la București și continuată la Focșani, zilele trecute, cu o conferință  care a încălcat flagrant drepturile părinților și ale copiilor.

Potrivit art.  29 alineatul 6 din Constituția României, părinții au dreptul constituțional să iși educe copiii potrivit propriilor convingeri, iar, potrivit art. 487 din Codul civil, tot părinții au îndatorirea de a se îngriji de dezvoltarea psihică a copiilor potrivit propriilor lor convingeri. Încălcarea acestor drepturi constituționale, organizarea de dezbateri și de „psihodrame” cu tematică homosexuală având ca participanți minori, fără consimțământul informat al părinților, constituie acțiuni nelegale cu impact major asupra psihicului minorilor, pentru care trebuie să existe răspundere penală. Campania dusă în prezent de activiștii care au încălcat legea și de presa care îi favorizează împotriva asociațiilor de părinți și a persoanelor care au sesizat toate aceste ilegalități constituie o acțiune de manipulare și dezinformare grosolană, desfășurată în disprețul demnității părinților și a copiilor.

Demararea în țară, peste voința clar exprimată a zeci de mii de părinți, a unor activități „educative” cu minori, ținute de activiști LGBT și de propagandiști din mediul academic, reflectă pe deplin caracterul organizat al implementării în România a unui program de promovare a homosexualității pentru minori în școli, concomitent cu anihilarea oricărei încercări a părinților de a se opune confiscării dreptului lor constituțional de a decide cu privire la copiii lor. Vom sesiza, în consecință, comisiile de specialitate ale  Parlamentului României, pentru a opri toate aceste derapaje legale și constituționale, pentru a cere ministerelor de resort clarificarea tuturor acestor aspecte.

Stigmatizarea cetățenilor români ca fiind extremiști pentru faptul că invocă drepturi părintești și pentru faptul că înțeleg să apere valori fundamentale precum libertatea, familia și educația, arată măsura clară a dictaturii ideologice instaurate în România și a urii împotriva poporului român care nu are dreptul decât la sărăcie și emigrare.

Denunțăm și condamnăm stigmatizările colective aplicate asupra a milioane de cetățeni români, demne de practicile PCR și ale Securității anilor ’50, precum și dubla măsură a respectării drepturilor omului care nu sunt recunoscute pentru milioanele de persoane care compun națiunea română, ci exclusiv pentru anumite grupuri de interese ideologice radicale care sunt susținute și promovate.   

Vom solicita sprijin internațional, în Europa și SUA, pentru a a denunța campania de linșaj public la care suntem supuși, pentru a face publice în mediul internațional amenințările, hărțuirea, inclusiv în mediul profesional, pentru a releva gravele încălcări ale legii în dauna exercitării drepturilor noastre constituționale. Indiferent de cât de violentă este cenzura pe care instituții de presă publice sau private o aplică demersului nostru și oricâtă organizare există în instigarea la dezbinare, în distrugerea valorilor constituționale și ale valorilor noastre morale, ori în atacul împotriva persoanelor care apără aceste valori, istoria demonstrează că, mai devreme sau mai târziu, toate aceste  acțiuni sunt calificate ca atare și sancționate potrivit legii.

Dumnezeu să ocrotească România!

București,
27 februarie 2018

2 comentarii »

 1. Subscriu în totalitate ! Vreau să fac un subiect de dezbatere şi în speţa ce urmează ! Mi se pare o jignire mizerabilă din partea acestui alogen ! :
  De ce, Preafericitule?
  20 februarie 2018 Mircea Dinescu
  Să nu vă mire dacă mîine-poimîine haita ortodoxiștilor
  subnutriți cultural, ieșită parcă de sub sutana
  mucezită a tătucului lor vitreg numit Savonarola spre a
  arunca anatema asupra comediei tragice semnată de mica
  Ivana d’Arc a cinematografiei române, de origine
  sîrbo-valahă, se va oțărî cu pioșenia-i patriotardă
  și vulgărică împotriva Sfîntului Duh, văzut ca un
  gigolo infiltrat în casa dulgherului Iosif și a sfioasei
  sale soții.Imaculata concepțiune, întrupată din
  metafizicul ménage à trois care tulbură de două mii de
  ani omenirea, n-ar trebui să fie pe gustul acestor
  activiști ai corectitudinii sexuale, ce susțin că-i musai
  să stai călare pe o muiere dacă vrei să te numești
  creștin adevărat.Ce ne facem, fetelor, cu sfinții apostoli, care
  s-au ținut, ca băieții, de mînă și nu prea și-au
  întemeiat familii corespunzătoare?O să le dăm cu Manualul bunului ortodox la
  mir?Și de ce oare înaltele fețe bisericești, care
  au absolvit Academia lui Onan și și-au luat doctoratul la
  Sodoma, se joacă de-a păpușarii, trăgînd cu cinism de
  sforile încurcate în mințile junilor teroriști
  ortodocși, săraci cu duhul și de bună seamă cam
  nefericiți?De ce, Preafericitule?

  Dacă premierul a fost chemat să dea socoteală
  pentru că şi-a permis să vă
  facă autişti pe unii dintre voi , de care-i plin pe aici,
  iudeo-bălosul ăsta de Dinescu ar trebui să dea şi el
  socoteală, pentru voma asta pretins literară ! Pentru
  care ar trebui îngropat în scuipaţi şi pus să
  plătească măcar câte un euro tuturor creştin
  ortodocşilor pe care şi-a permis, sau mai bine zis, i s-a
  permis, să-i jignească în mod grotesc şi demenţial
  gunoiul ăsta alogen, ivit în acel decembrie însângerat
  de lovitura de stat, din smârcurile bolşevice , la fel de
  mizerabil ca şi predecesorii săi sosiţi pe tancurile
  sovietice pentru a implementa comunismul în România !
  P.S.
  Şi când te gândeşti că unul ca ăsta este plătit cu
  bani grei, la postul naţional de televiziune, din taxele
  românilor ( peste 87 % creştin-ortodocşi !) , câte
  10.000 de Euro pe emisiune , 40.000 pe lună pentru a lua la
  mişteaux neamul românesc,, iar nouă nu ne pasă de asta,

  Apreciază

  Comentariu de Radu Humor — 1 martie 2018 @ 22:15 | Răspunde

 2. In catedrala din Alba Iulia, in partea dreapta si in stanga langa catapetesma ERAU doua icoane: una cu Sfintii Marturisitori Visarion, Sofronie si Sf. Mucenic Oprea, (in partea stang), cealalta cu Sf. Preoți Mărturisitori Ioan din Galeș și Moise Măcinic din Sibiel (in parteadreapta). Le-am stiut dintotdeauna, din vremea copilariei mele, acolo la locul lor. Acuma nu mai sunt, le-au scos afara. Nu mai dau bine in noul context …

  Apreciază

  Comentariu de Vali — 14 martie 2018 @ 23:00 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: