Bucovina Profundă

17 februarie 2018

Reeducare ultra-pluri-sexuală în școala românească. Școala ”homosexualității” sau identitatea de gen ca „ofertă educațională” pentru liceenii români

Reeducare ultra-pluri-sexuală în școala românească

Școala ”homosexualității” sau identitatea de gen ca „ofertă educațională” pentru liceenii români

Screen-Shot-2018-02-15-at-13.35.18-878x420

Prin prezenţa masivă a elevilor din România la programele de iniţiere în  homosexualitate prezentată sub titulatura respectării identității de gen, prin pezentarea ca normalitate a excepției controversate, Ministerul Educaţiei şi toate unităţile subordonate pot ajunge să încalce, în mod flagrant, Legea Educaţiei Naţionale care prevede la Art. 7, că „în unităţile, în instituţiile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale sunt interzise activităţile care încalcă normele de moralitate şi orice activităţi care pot pune în pericol sănătatea şi integritatea fizică sau psihică a copiilor şi a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic.”

Cum altfel sa interpretam dorința Ministerului de a introduce materia “Dimensiunea de gen de-a lungul istoriei” sub dezideratul “Familia şi alţi factori educaţionali sau de informare induc deseori prejudecăţi, stereotipii, inegalităţi şi discriminări de gen, iar acestea pot fi contracarate prin efortul organizat şi susţinut al şcolii” ?

Sau ce altceva putem intelege din faptul ca, la cinematograful Elvire Popesco 

“o sală plină de liceeni urmărind, cu profesorii lor, un film centrat pe personaje gay… cu secvenţe de sex destul de explicite între doi bărbaţi” sunt luați de profesori impreuna cu activistii LGBT, astfel cum se arată intr-un articol de pe un site de profil (scena9).

Dezbaterea de după această  proiecție a avut ca temă „educația sexuală”, fiind condusă și moderată de persoane necalificate pentru această temă, rezultând clar aspectul pur propagandistic al filmului și al dezbaterii, la care, de altfel, a luat parte un cunoscut activist LGBT.

Să înțelegem că rațiunea dezbaterii a fost una medicală, iar filmul a avut rolul de material didactic?

Atunci de ce a fost ales cazul unei relații homosexuale cu scene explicite de sex

Organizatorii au cerut și obținut acordul expres al părinților?

Decizia profesorilor de a participa alături de elevi minori a avut aprobarea expresă a conducerii unităților de învățământ respective?

Școala românească este implicată in activismul LGBT?

Educată, încă de pe băncile şcolii, în spiritul acceptării propagandei lgbt ca orientare sexuală „normală”, generaţia de mâine va răspândi, la rândul său, propaganda homosexuală, luptând împotriva asa – zisei discriminării prin interzicerea libertății de credință și de exprimare, prin violarea libertății de conștiința și prin încălcarea gravă a dreptului părinților de a-si creste copiii potrivit convingerilor lor care nu sunt altele decât cele firești și anume că băieții  cresc bărbați, iar fetițele femei.

Cu o astfel de sustinere a autoritatilor publice, copiii noştri vor învăța la școală cât este  de dezirabil sa fii persoana LGB. Afirmaţia că un copil are nevoie de o mamă şi de un tată va fi considerată incitare la ură. Acceptarea stilului de viata  va deveni datoria unui cetăţean model.

Astăzi, se pledează tot mai des pentru scoaterea orelor de religie din şcoala românească, probabil urmarindu-se stigmatizarea modului creștin de viețuire atât de diferit de cel propus de ideologia gender.

Dacă educaţia lgbt este încurajată, dar orele de religie deranjează, înseamnă că peste un interval de timp, relativ scurt, vom culege roadele indiferentei noastre față de ceea se întâmplă acum!

Sursa: ReferendumPentruRomânia 

 

Citiți și:

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: