Susținem Referendumul pentru România

Ridicați-vă, indignați-vă și opriți propaganda pentru pedofilie și homosexualitate! Primul pas: referendum.

vot ZQ8FE703

 În acest moment in România homosexualii NU au dreptul să se căsătorească (intre ei), deci nu poate nimeni să le ia un drept pe care ei NU il au. Modificarea articolului 48 din Constituție este de fapt o clarificare in litera legii și o intărire a spiritului legii, așa cum a fost el gândit inițial și așa cum este el deja explicitat in Codul Civil (art.258). Având in vedere avalanșa ideologică de confuzie patologică a identității umane, promovată de cercuri potente politic si financiar, această modificare a art48, care este o modificare pentru intărire nu pentru schimbare, este un imperativ imediat și absolut.

Dacă pentru unii e prea greu ce zic, să incerc și mai simplu: Nu am nimic cu ce fac homosexualii in dormitorul lor. Dar pentru a se căsători două persoane trebuie să se califice biologic pt asta, adică , nu se cere mult, să fie un bărbat și o femeie. Dacă schimbi criteriul obții altceva, nu o căsătorie. Asa au ajuns in unele locuri vesele să se ”căsătorească” 3 femei cu 2 bărbați (one big happy family), o donșoară bătrână s-a căsătorit cu o gară (stație de tren), altul cu cățelul său. Trebuie resubliniat principiul, criteriul fondator, să nu ajungem și la noi la alte prea vesele confuzii.

Unii comentatori din spațiul virtual susțin că homosexualii ar trebui să aibă drepturi egale cu ceilalți cetățeni din moment ce nu sunt cu nimic mai prejos celorlalți cetățeni. Alții după logica utilizată de primii ar putea spune și că bărbații nu sunt cu nimic mai prejos decât femeile, sunt cetățeni cu aceleași drepturi, deci ar trebui și ei să aibă dreptul să fie insărcinați, să nască și să alăpteze. Confuzia maximă introdusă de această (i)logică  este că unii cer de la autoritățile statului, lucruri pe care aceste autorități nu au cum să le dea, pentru că nu le au. Statul nu poate schimba cromozomii XX sau XY ai unui individ că așa crede el că are dreptul să ceară de la stat. Dacă e prea greu ce zic, să-mi spuneți, ca să incerc și mai simplu.

Inclinațiile lgbtqiap+ nu trebuie definite legislativ, ele sunt definite deja de psihopatologie, se numesc disforii sexuale identitare și sunt tratabile prin psihoterapie, bună voință, răbdare și susținere din partea familiei. Cred că homosexualii sunt victime ale mișcării lgbt-iste care îi utilizează drept masă de manevră ideologică, cum bolșevicii foloseau clasa muncitoare, vorbind in numele lor și justificând prin ei turbulențe și abuzuri, urmărind destabilizarea ordinii civilizației europene reale, greco-romană și iudeo-creștină, totul pentru o altă centralizare a puterii politice. Vae victis!

În România sunt asociații lgbt care organizează tabere propagandistice lgbtqiap+ pentru liceeni, deși acest fapt seamnă foarte bine cu infracțiunea de corupere de minori, cf. Noul Cod Penal, Art.221, (4).

Din toate aceste cauze strig: Ridicați-vă, indignați-vă și opriți propaganda pentru pedofilie și homosexualitate! Primul pas: referendum.

Promovați Referendum pentru România!

articol de Mircea Pușcasu

5 răspunsuri la „Susținem Referendumul pentru România. Ridicați-vă, indignați-vă și opriți propaganda pentru pedofilie și homosexualitate! Primul pas: referendum.”

  1. Inainte de a instiga la ura, la referendum care costa …si nu din buzunarul tău ci a plătitorilor de taxe , poți sa ne povestești unde dracu ești când se vorbește despre minore abuzate de eterosexuali politicieni , milițieni, profesori s.a.m.d.??? Si aceia sunt tot pedofili !!! A fost referendum împotriva lor si noi nu am auzit ?? Si mai fa-ți temele acasa ca ești pe nicăieri … instigator inutil !!!!!

    Apreciază

  2. […] Susținem Referendumul pentru România. Ridicați-vă, indignați-vă și opriți propaganda pentru … […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe