Bucovina Profundă

14 septembrie 2017

Scrisoare deschisă adresată membrilor Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Stoian George-Daniel, 14 Septembrie 2017

Filed under: antivaccin,atitudine,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 18:18

Scrisoare deschisă adresată membrilor Consiliului Suprem de Apărare a Țării

Stoian George-Daniel, 

Bună ziua.vacc images.duckduckgo.com

Ma adresez dvs pentru a vă supune atenției un aspect pe care îl consider extrem de important.

Încercarea actualului Prim Ministru de militarizare a Institutului Cantacuzino implică un risc uriaș pentru Armată ca instituție. De ce afirm acest lucru? Deoarece produsele biologice numite generic ”vaccinuri” sunt în mod inevitabil nesigure.

Această realitate este demonstrată atât de fuga de responsabilitate a companiilor farmaceutice care produc vaccinuri (companii care nu își asumă în scris nici un fel de răspundere legală pentru ”siguranța” propriilor lor vaccinuri) cât și de însăși prospectele oficiale ale acestor produse biologice numite generic ”vaccin”.

De asemenea, această realitate este demonstrată și de cele peste 3 miliarde de dolari care au fost plătite până în prezent drept despăgubire în SUA (din bani publici și nu din banii producătorilor de vaccinuri) familiilor care au copiii distruși de diverse vaccinuri ”sigure” care le-au fost injectate.

 

Vă rog să nu implicați Armata, ca instituție, în domeniul fabricării de vaccinuri pentru uzul general al populației. Vă rog acest lucru deoarece, după cum spune chiar și dl doctor Saluzzo (fost director de producție al vaccinurilor virale de la Sanofi-Pasteur), accidente (îmbolnăviri și decese) provocate de vaccinuri au fost și vor mai fi. Nu vulnerabilizați și mai mult Armata implicând-o într-un domeniu care va duce la distrugerea încrederii populației în această instituție.

Vă rog, analizați cu maximă seriozitate și responsabilitate riscurile uriașe la care veți supune instituția Armatei dacă acceptați militarizarea Institutului Cantacuzino și trecerea lui în subordinea Armatei.

Armata nu poartă nici o vină pentru că anumite grupuri de interese din cadrul Ministerului Sănătății au distrus Institutul Cantacuzino și-l mențin în stare vegetativă. Acele grupuri de interese ar trebui anchetate și trase la răspundere și nu ocrotite/menajate. Dar cine are bărbația de a face aceste demersuri? Vedem cum actualul Prim Ministru își recunoaște practic incapacitatea de a curăța Ministerul Sănătății de acele grupuri de interese care parazitează acest minister, vedem cum dl Prim Ministru încearcă să arunce în spinarea Armatei mizeria pe care domnia sa nu vrea/nu poate să o curețe.

Vedem de asemenea cum dl Prim Ministru, probabil conștient de uriașele vulnerabilități la care ar supune Armata prin trecerea Institutului Cantacuzino în subordinea ei, vrea să își ”acopere spatele” trecând această decizie prin CSAT. Iar atunci când Armata, în calitate de ”proprietar” al Institutului Cantacuzino, va trage ponoasele din cauza efectelor negative ale vaccinurilor administrate cetațenilor României, actualul Prim Ministru va putea invoca în apărarea sa faptul că CSAT și nu el a luat decizia finală pentru militarizarea Institutului Cantacuzino și vulnerabilizarea Armatei în acest mod.

Domnule Prim Ministru, dacă domnia voastră chiar vreți să revitalizați Institutul Cantacuzino, atunci dați dovadă de bărbație și puneți tunurile pe grupurile de interese care parazitează Ministerul Sănătății și domeniul medical din România. Am văzut cu toții că aveți ”bărbăția” de a-i amenința, în mod halucinant, pe părinții care nu își mai dau acordul pentru a le fi injectați copiii cu actualele produse biologice (vaccinuri) care sunt orice dar nu sunt sigure, ne puteți demonstra că aveți cu adevărat bărbăția de a-i deranja pe cei care sunt adversari puternici și care parazitează și distrug sistemul medical din România?

Bărbăție înseamnă să dați piept cu adversari puternici, dl Prim Ministru, și nu să-i amenințați în mod halucinant pe cei pe care-i considerați domnia voastră slabi și vulnerabili în fața abuzurilor.

Curățați, domnule Prim Ministru, eșaloanele decizionale din domeniul medical de grupurile de interese care le parazitează spre propriul lor beneficiu și veți contribui la recâștigarea, pas cu pas, a încrederii populației în sistemul medical românesc și în deciziile celor care conduc acest sistem.

Vă rog să renunțați (retrăgând proiectul de lege) la ideea sinistră de impunere cu forța/sub constrângere a vaccinurilor pentru copii și pentru majoritatea adulților (idee sinistră care nu face decât să distrugă în mod accelerat orice urmă de încredere a populației în onestitatea și capacitatea profesională a factorilor decizionali) și ocupați-vă, domnule Prim Ministru, de luarea acelor măsuri care vor duce la recâștigarea încrederii populației și nu la distrugerea încrederii populației față de deciziile pe care le iau cei care conduc (cel puțin la nivel oficial) sistemul medical din România.

Cu respect și cu speranța că Rațiunea va avea câștig de cauză,

Stoian George-Daniel

14 septembrie 2017

sursa: https://luptapentruviatata.wordpress.com/2017/09/14/scrisoare-deschisa-adresata-membrilor-consiliului-suprem-de-aparare-a-tarii/

 

Un comentariu »

  1. Va multumesc pentru publicarea scrisorii deschise, dl doctor Puscasu.

    Apreciază

    Comentariu de Stoian George-Daniel — 14 septembrie 2017 @ 19:52 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: