Bucovina Profundă

2 decembrie 2016

Comunicat Bucovina Profundă: De ce susținem Alianța Noastră România și pe Marian Munteanu

Filed under: ANR,Marian Munteanu,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 19:22

Comunicat Bucovina Profundă:

De ce susținem Alianța Noastră România

și pe Marian Munteanu

anr-marian-munteanu

Mulți dintre noi nu am mai fost la vot din ’96. De scârbă.  Unii și-au anulat voturile sau au votat impotrivă. 

Acum însă se intrevede o problemă serioasă și fără precedent: ong-urile ce reprezintă propaganda și agenda unor centre de putere străine și-au făcut partid și vor să intre in Parlament. Acum vor să intre in Parlament ong-urile care au incercat să scoată din școli icoanele și ora de Religie și militează pentru căsătoriile homosexuale, pentru educația sexuală și lgbtqwerty a copiilor noștri încă de la grădiniță și pentru multe alte blestemății impotriva bunului simț și împotriva firi.

Dacă USR intră in Parlament vom avea mai mulți remuşi cernea și nicușori dani, plini de același avânt anti românesc, anti creştin și anti uman. Am văzut cum au dat peste cap usr-uniunea-soros-romaniasocietatea românească câteva ong-uri cu un singur om in Parlament. (A fost nevoie să ne inscriem noi cei 99%, din nou toți copiii la ora de religie. A fost nevoie să mobilizăm țara toată să strângem 3.5 milioane de semnături să ne rugăm de parlamentari să ne dea dreptul să demonstrăm că românii știu că familia se compune dintr-un bărbat și o femeie.)

Cine va face opoziție la 20 de nicușori și remuși, cine va putea lega fraze coerente impotriva unor soroșiști bine antrenați ideologic, cine va apăra interesele tale? Udrea, Dragnea, Săftoiu sau Gorghiu? Sunt convins.

De aceea sunt hotărât ca la aceste alegeri să susținem Alianța Noastră România  și Marian Munteanu. Pentru că îmi doresc să avem în Parlament oameni ca aceștia: Sorin Dumitrescu, George Alexander, Andrei Dîrlău, Corneliu Ciucanu, Nae Georgescu, Iulian Capsali, Constantin Secară, Adrian Nicolae Rusu, Marius Apopei.

anr

Nu cred ca Marian Munteanu este Făt-Frumos, dar vreau ca in Parlament să se aducă inițiative si să se audă discursuri pro-familie, pro valori naționale, pro valori creștine. Cred cu tărie că el și mai ales oamenii de valoare care i s-au alăturat pot produce acest tip de discurs, care POATE trezi în mulți parlamentari, indiferent de apartenență, fibra de român, fibra de creştin, îi poate face să-și aducă aminte cine sunt strămoșii lor.

Zicea cineva ironic zilele trecute: ți-ai găsit! Marian Munteanu, speranța Neamului! I-am răspuns: speranța Neamului e Hristos Dumnezeul nostru și sfinții Săi. Nu are cum să fie Marian Munteanu speranța neamului. Oricum Parlamentul , alegerile si democrația nu sunt despre speranța neamului. Însă demersurile dușmanilor acestui neam urcați in Parlament pot deveni repede despre blestemul, batjocura și moartea neamului.

În timp ce noi căutam speranța neamului sau candidații feți-frumoși de cristal si zahăr tos, Soroș umple Parlamentul cu oamenii lui. Unii zic să nu îi urcăm în Parlament pe unii ca Sorin Dumitrescu, Corneliu Ciucanu, Andrei Dirlău, Iulian Capsali, George Alexander, Nae Georgescu, că au mătreață. E mai bine să intre Remus Cernea, Nicușor Dan și prietenii lor? Să îi lăsăm atunci pe ei să se multiplice obraznic in Parlament? Să îi lăsăm să implementeze educația pornologică copiilor noștri și să interzică manifestările publice ale cultului și moralei creștine? Să nu fie!

Să mergem, deci, să îi susținem pe ai noștri din ANR, să lăsăm micile/marile orgolii de-o parte, să facem un efort de uniune națională, să nu lăsăm pe soroșiști să ocupe locurile ce ar putea să le ocupe ai noștri, să facem posibil ca in Parlament să se audă și vocile noastre. Oricum, lupta abia incepe in Parlament. Vom putea birui? Nu știu, dar stiu că lupta e o datorie, iar biruința e un dar. La luptă, deci!

 Mircea Pușcașu |  Bucovina Profundă

Citiți mai multe despre: Marian Munteanu

 Susținem:

anr-marian-munteanu

10 comentarii »

 1. A republicat asta pe george vlaescu.

  Apreciază

  Comentariu de george vlaescu — 3 decembrie 2016 @ 01:31 | Răspunde

 2. Bine zis, Mircea.
  Ia sa vedem daca „luptatorii” anti-sistem, blazatii si dezamagitii, vor iesi si ei la lupta, sau vor sta acasa in fotoliu, la caldurica …

  Apreciază

  Comentariu de umbraserii — 3 decembrie 2016 @ 03:04 | Răspunde

 3. Are valori crestine acest Munteanu, care e de acord cu parteneriatele pt. poponari.

  Apreciază

  Comentariu de ban — 3 decembrie 2016 @ 08:23 | Răspunde

 4. In politica si politicieni sa avem credinta?…
  Pai ce, ei sunt pregatiti sa indure ceva, sa patimeasca pt Adevar si pt binele Neamului nostru?
  Ca asa, din gura, ei zic bine, maica, zic frumos, ne gâdila urechile din 4 in 4 ani cu ce le spun sondajele ca ne place noua, prostimii, sa auzim…
  Sunt de acord ca este invazie sorosista. Si ca ne trebuie unii sa nu ne vanda de tot. Dar…sa mai credem in himere nu se mai poate…dupa atatia ani de încasat de pe urma lor, pururi a „raului mai mic”.
  Părerea mea! Sper ca nu o vei cenzura…

  Apreciază

  Comentariu de parelnicie — 3 decembrie 2016 @ 09:37 | Răspunde

 5. Doamne ajuta

  Apreciază

  Comentariu de Moise Letea — 3 decembrie 2016 @ 12:46 | Răspunde

 6. Rog pe cei ce-l comenteaza pe Munteanu ca face si ca drege , ca e raul cel mai mic, ca nu-s ce ,sa vina cu solutii concrete .Cum facem cu Soros? Si eu sunt roman si recunosc ca nu am dispozitie spre unitate ,insa fara unitate suntem zero,talharii au o mare dispozitie spre unitate si ne toaca de sute de ani. Mi-ar placea si mie un Sfant care sa ia initiativa si sa coaguleze valoarea ,insa de unde sa-l mai iei la ora asta? Asa ca hai sa facem ciorba cu ce este.
  Doamne ajuta!

  Apreciază

  Comentariu de Adrian — 4 decembrie 2016 @ 17:34 | Răspunde

  • Daca-mi permiti o completare, Adrian,
   Nici macar un sfant nu ar fi scutit de critici si comentarii rauvoitoare (si exemple sunt, nu putine).
   Ai pus punctul pe „i”ul care trebuie: UNITATE si as adauga si actiune concreta (ca acum, de cand cu vitejiile din fotoliu ale marilor combatanti online, multi au impresia ca fac ceva daca sunt cat mai vehementi in a se ratoi pe bloguri si situri de comunicare multipla, dar sunt cvasi-invizibili in lumea concreta).
   Consider si eu ca a vota cu USR este o greseala impardonabila pentru cineva care are o minima intelegere a realitatii, dublata de decenta, iar a alege Alianta Noastra a lui Marian Munteanu este o optiune de bun simt, prin aceea ca ar da ocazia sa intre in Parlament (in viata politica de fapt) a unor figuri noi, cu o orientare romaneasca traditionalista clar asumata (re)alimentand speranta unui posibil viitor in care Romania sa fie din nou a romanilor (ca altii ne-au luat-o inapoi dupa ce tot ei, sau prietenii lor, ne-au furat-o ani la rand cu tot cu garduri …).
   Doamne ajuta si da-le romanilor mintea de pe urma …

   Apreciază

   Comentariu de umbraserii — 5 decembrie 2016 @ 12:23 | Răspunde

 7. eu nu sustin pe nimeni. Doar daca ar candida MIRCEA PUSCASU l-as vota. Pe astia nu-i cunosc destul, eu nu votez pe nimeni. Oricum in Anglia nu am cum sa ajung la vot.

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 6 decembrie 2016 @ 13:53 | Răspunde

 8. […] NOU! Citiți și: Comunicat Bucovina Profundă: De ce susținem Alianța Noastră România și pe Marian Munteanu […]

  Apreciază

  Pingback de 237 de COPII au MURIT in 3 zile după VACCINUL pentavalent | Bucovina Profundă — 6 decembrie 2016 @ 23:02 | Răspunde

 9. […] Comunicat Bucovina Profundă: De ce susținem Alianța Noastră România și pe Marian Munteanu […]

  Apreciază

  Pingback de Felicit pe toți cei ce au susținut ANR! Aceștia nu sunt vinovați față de Neamul lor. | Bucovina Profundă — 12 decembrie 2016 @ 19:30 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: