Bucovina Profundă

24 noiembrie 2016

5500 de pedofili intr-un singur oraș din Norvegia. Cercurile de pedofili sunt alimentate și cu copii luați de Barnevernet. George Alexander: Este oficial: copii români luați cu forța de lângă familii de Barnevernet au fost abuzați de pedofili

5500 de pedofili intr-un singur oraș din Norvegia. Cercurile de pedofili sunt alimentate și cu copii luați de Barnevernet.

George Alexander: Dezvăluiri cutremurătoare! Este oficial: copii români luați cu forța de lângă familii de Barnevernet au fost abuzați de pedofili

Norvegia este zguduită de un scandal de amploare, după ce s-a descoperit o uriașă rețea de pedofili, așa cum ActiveNews a anunțat în premieră, în România. Conform lui George Alexander, printre victime se află înclusiv copii români luați în mod abuziv de Barnevernet, organizație ce se ocupă cu protecția copiilor.

George Alexander este cunoscut pentru lupta pe care a dus-o cu Barnevernet, dând publicității abuzurile Serviciului de Protecție a Copilului din Norvegia. ( În prezent el candidează la alegerile parlamentare din România, alături de Marian Munteanu, cu ANR)

Iată ce spune George Alexander pentru ActiveNews:

„După cercetări minuțoase care au durat câteva luni de zile, poliția norvegiană a descoperit, împreună cu FBI, o rețea uriașă de pedofili cu ramificații în întreaga Europă. Materialele confiscate, în special cele electronice, sunt într-o cantitate impresionantă.

S-a lucrat în cel mai mare secret, 25 de polițiști norvegieni au lucrat la acest caz. Date sunt îngrozitoare. Este vorba despre copii care au fost abuzați sexual, chiar și bebeluși. Poliția a confiscat date care arată că pedofilii planificau chiar și pe copii nenăscuți. Probele arată că unul dintre aceștia planificase abuzul sexual al propriului copil care nu era născut.

Sunt foarte mulți oameni implicați în această rețea de pedofilie, printre care doi parlamentari, unul de la Partidul Conservator, celălat de la Partidul Pașii Progresului. Sunt de asemenea ingineri, juriști, chiar și un polițist. S-ar putea să fie și angajați ai Barnevernet, ai Protecției Copilului. Datele sunt uluitoare, numai în Districtul de Vest, în jurul orașului Berge, sunt 5.500 de pedofili care utilizau această rețea.

Am date de la părinți români care certifică faptul că o parte din copiii români luați în mod abuziv de Barnevernet au fost abuzați sexual. În acest moment nu pot să dau astfel de date pentru că părinșii doresc să se adreseze justiției. Atunci când profesioniști precum medici și psiholgi certifică aceste bănueili, este vorba de niște abuzuri, niște atrocități împotriva copiilor români aflați în străinătate”, a spus Alexander.

Ipoteza că Barnevernet răpește copii din sânul familiei pentru a-i da rețelelor de pedofili a mai fost vehiculată și în timpul cazului Bodnariu. Instanțele norvegiene au dat dreptate familiilor Bodnariu și Nan, care și-au primit copiii înapoi, după procese îndelungate.

Aceste familii de români nu sunt singurele cărora le-au fost luați copiii de către Barnevernet, numărul acestora fiind mult mai mare.

sursa: activenews.ro

5 comentarii »

 1. George Alexander e pedofil si homalau

  Apreciază

  Comentariu de Jon Rye — 26 noiembrie 2016 @ 08:32 | Răspunde

 2. Toata reteaua pedofilior din Norvegia este condusa de homalaul si pedofilul romanul George Alexander

  Apreciază

  Comentariu de Jon Rye — 26 noiembrie 2016 @ 08:37 | Răspunde

 3. A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

  Apreciază

  Comentariu de Valeria Iancu — 29 noiembrie 2016 @ 16:21 | Răspunde

 4. […] Munteanu. Pentru că îmi doresc să avem în Parlament oameni ca aceștia: Sorin Dumitrescu, George Alexander, Andrei Dîrlău, Corneliu Ciucanu, Nae Georgescu, Iulian Capsali, Constantin Secară, Adrian […]

  Apreciază

  Pingback de De ce susținem Alianța Noastră România și pe Marian Munteanu | Bucovina Profundă — 2 decembrie 2016 @ 19:22 | Răspunde

 5. Pentru Patrie, Popor, Traditie, Credinta crestina, Familie, Adevar si Dreptate, …votez ANR (Alianta Noastra Romania) cu Adrian Munteanu, …

  Apreciază

  Comentariu de Abaluta Emanuel — 6 decembrie 2016 @ 11:25 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: