Bucovina Profundă

27 mai 2016

CAZUL NAN SAU MOARTEA JUSTIȚIEI

Filed under: atitudine,boicot,dictatura,inginerie sociala,Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 17:03

CAZUL NAN SAU MOARTEA JUSTIȚIEIfamilia-nan

de George Alexander

Ca într-un scenariu de groază, unde ideile paranoice despre creṣterea copiilor au făcut ravagii, noi ṣi noi cazuri de atrocități împotriva copiilor ṣi părinților sunt dezvăluite mai în fiecare zi…
Este ca ṣi când, lumea în care trăim a înnebunit dintr-o dată!
Nu mai ține cont nici de amenințările care-i sunt aruncate. Nu-i mai pasă nici de intimidări. Nici de explicații. Nici de Imaginea unor țări bogate.

Nici de spasmele infanteriei de avocați ai Barnevern-ului care, iată!, a ajuns la epuizare în fața avalanṣei de acuze a celor ce se revoltă împotriva Nebuniei, în lumea toată!

De curând, un nou caz a zguduit Norvegia. Barnevernet le-a luat gemenii nou-născuți, după numai câteva ore de la naṣterea lor!, unor tineri norvegieni, Natasha ṣi Eirik, pentru niṣte motive hilare. Nu s-a ținut seama de părerea specialiṣtilor în niciun fel. Totul a fost o înscenare. De la A la Z.
Ei o numesc profesionalism, însă.
Noi o numim simplu: înṣelăciune ordinară! Mediocritate. Lichelism.

Nu pot să nu mă gândesc, însă la o întrebare care-mi revine în memorie tot timpul… Ce ṣanse are omul, singur în fața Sistemului, când i se iau copiii? Când părinții sunt, practic, puṣi la zid, aliniați la perete ṣi executați?!

Dosarele întocmite de Barnevernet sunt fabricate. Detalii ṣocante au fost demascate ṣi, toate au arătat, fără dubii!, că Barnevernet îṣi sapă morminte… A îngropat orice deontologie profesională, orice idee de bine.

Ce ṣanse are Justiția norvegiană, în aceste condiții, atunci, să ne salveze viețile ṣi să ne dea înapoi copiii?!

Familia Bodnariu supraviețuieṣte, încă, la limită, aṣteptând decizia Instanței, din vară…
Familia Nan a fost deja răstignită… După o mascaradă de proces, în care judecătorul a demonstrat că până ṣi Justiția poate fi părtinitoare, că ia partea celui care minte, care are bani ṣi îi transformă pe ceilalți în proscriṣi!, familia Nan a fost condamnată să nu-ṣi mai primească niciodată copiii înapoi!
Acest “judecător” a vrut, probabil, să statueze un exemplu! Să arate lumii întregi cât de important pentru Umanitate este El însuṣi!… Că ne poate aṣeza pe toți acolo, la picioarele lui, oricâți ar protesta pe mapamond! El-însuṣi este cel care decide, El-însuṣi este singurul Dumnezeu!… Care nu are remuṣcări niciodată! Care le poate întoarce spatele oamenilor oricând doreṣte chiar dacă ideea de Justiție se risipeṣte, deodată, ciudat, lamentabil, macabru, printre degete…
Este, însă, familia Nan vinovată pentru că oamenii de pretutindeni îṣi arată compasiunea ṣi protestează pentru că Barnevernet a mai făcut încă o gafă?!
Ce “judecător” e acela, care le impută însuṣi victimelor ororile Barnevernet, că le-au fost luați copiii ṣi lumea a aflat despre ele?!

Nu am fost niciodată de acord cu presiunile asupra Justiției. Dar, mai presus de toate, nu sunt de acord nici să abandonezi Oamenii! Să te uiți orbeṣte numai la felul savant în care sunt ticluite hârtiile, “dovezile” din dosare… Un copil de 7 (ṣapte) ani, colega Biancăi Nan, a povestit la after-school impresia ei de moment, felul în care ea, un copil de 7 (ṣapte) ani a perceput realitatea: că Bianca este bătută acasă!… Liderul de la after-school, prin întrebări dirijate, manipulatorii, înghețată, promisiuni de jucării, etc. a turnat mai departe, în sistem… Barnevernet ṣi Poliția ṣi-au făcut treaba. Adică, ṣi-au făcut de cap! Au dezmembrat familia! Fylkesnemnda (Tribunalul districtual), ținând seama mai mult de agresivitatea sistemului Barnevernet, decât de dovezi, a decis, lapidar, că familia Nan este vinovată ṣi îṣi va pierde copiii!…

Decizia tribunalului districtual a fost semnată numai de către un judecător.
Unii avocați spun că este ilegal ca numai un singur judecător să semneze o astfel de decizie, să-ṣi asume – Singur!- atâta răspundere!…

… Deci, Instanța trimite o hotărâre semnată numai de un singur judecător, iar, când avocatul familiei Nan le reproṣează celor de la Barnevernet tocmai legalitatea acestui act, după discuția avută, imediat, avocatul familiei Nan este sunat… chiar de către judecătorul care a semnat hotărârea în persoană!

Cam încurcate sunt ițele sistemului Barnevernet, Doamne!… Cam bizare! La fel ca ṣi coincidențele acestea, incredibile… Aṣa îmi pare!
Este normal, mă întreb, ca angajatul de la Barnevernet să discute “colegial” ṣi când vrea, cu un judecător – care ia decizii capitale (“obiective”!)- să-l sune la orice oră, din amiciție – fireṣte!- ṣi nu din interese de clan?!…

Este normal ca avocatul municipiului să amenințe familia Nan cu expulzarea ṣi nimeni să nu observe asta, în simulacrul de proces, unde chiar ṣi cel care este călcat în picioare, ar avea, teoretic!, drepturile sale?!…

Dar, după atâtea înscenări, mărturii false din partea surogatelor, a medicului legist ṣi, fără nicio investigație!, în cârdăṣia la care s-a ajuns, s-a pus chiar ṣtampila: nici nu trebuie să se mai facă vreo expertiză psihologică la vreun recurs, este de ajuns doar mărturia copilului distrus, spălat pe creier, care-ṣi închipuie că propriii părinți l-au părăsit!

(… A propos, tot Barnevernet a decis… Legătura dintre copii ṣi părinți este atât de puternică, pentru că atât de mult se iubesc!, încât dragostea aceasta a devenit traumatică! Da, copiii trebuie să-i uite pe părinți ṣi se vor vedea cât mai rar!…)

Stau ṣi mă-ntreb acum…
Ziariṣtilor le este teamă să vorbească despre aceste lucruri… Unul dintre ei m-a rugat chiar pe mine să scriu pentru ei…
Avocatului îi este teamă să vorbească sau să întreprindă anumite lucruri…
Tot mai mulți oameni îmi spun, plângând, că nimeni nu-i ajută, că Justiția le întoarce spatele, persecutându-i…

Ce încredere să mai avem în Justiția norvegiană atunci când dosarele sunt fabricate dinainte ṣi nimeni nu va îndrăzni să investigheze din nou ce s-a făcut?!

Dette er justismord! (Aceasta este moartea Justiției!).

sursa: saccsiv

4 comentarii »

 1. Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

  Comentariu de energein7 — 27 mai 2016 @ 17:55 | Răspunde

 2. romanii NU au ce cauta in occidentul bolnav mintal, pedofil si homosexual cu COPII si familie!! Daca romanii pleaca sa faca un ban, ca si mine, singuri e ok, apoi reintorsi in tara pot sa isi continue viata.

  -Stoltenberg a fost promovat secretar general NATO, desi cat era premierul NOrvegiei a avut loc un atac terorist major al lui Breivik, care in loc sa fie spanzurat in piata mare, a fost facut erou national de justitie, mai ca nu-l pupau in cur la proces pentru ca a ucis 77 de adolescenti din care 70 norvegieni si 7 musulmani. Aproape toti erau copiii laburistilor din parlament care votasera independenta statului islamic Palestinian la Organizatia Natiunilor unite infuriind israelul.

  -rapirea de copii este un fenomen care s-a mai intamplat, este un nou proces stalinist si un experiment pe populatie, pentru ca poponarii fac presiune in Anglia Norvegia si alte tari sa adopte copii, si statul nu are de unde si le fura copiii imigrantilor momiti cu salarii mari sa vina in occident cu tot cu copii.

  Copiii deportatilor in Siberia erau la fel despariti de mama si dusi in orfelinatele Gulag-ului URSS, adica copiii basarabenilor, ucrainenilor, cecenilor, tatarilor si altii.

  Dictatura homosexuala este o noua forma stalinista de aplicare a legiilor. Am protestat pentru familia Barbu si am scris autoritatiilor la Londra.

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 29 mai 2016 @ 19:04 | Răspunde

 3. Barnevernet a rapit recent gemenii unor norvegieni imediat dupa nastere direct din sala de nasteri.

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 29 mai 2016 @ 19:07 | Răspunde

 4. daca 300.000 romani din Anglia le-ar scrie autoritatiilor o scrisoare de revolta si protest, categoric ca Florin Barbu la Londra si-ar capata copiii inapoi 100 procente. Insa problema este dezinteresul, tradarea, lasitatea . Aceeasi poveste si in Norvegia, ei fac crimele acelea monsstruoase impotriva copiilor si parintilor(multi s-au si sinucis deja), din cauza ca lumea nu reactioneaza, ambasadele, companiile, patronii, angajatii, fabricile, firmele, imigrantii toti….. pe dezinteresul general de tip american ( mentalitate,,ma doare-n cur, eu sa o duc bine si sa iau social benefit, Pop-corn si McDonalds,, frecand menta zilnic la TV cu ochii in televizor si telenovele)….uite asa s-au putut face crimele din Iraq, 100.000 civili femei si copii ucise, deoarece oamenii sunt cum sunt…

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 31 mai 2016 @ 10:55 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: