Bucovina Profundă

26 mai 2016

23 de ani întru veșnicie, Horia Sima, Comandantul Mișcării Legionare, Prezent!

25 mai – pomenirea lui Horia Sima

23  de ani întru veșnicie,

Horia Sima, Comandantul Mișcării Legionare, Prezent!

 

Articole conexe:

 

 

 

8 comentarii »

 1. cat am condus filiala Partidul Pentru Patrie(fondat de Horia Sima si Nistor Chioreanu), pe judetul Cluj si Ardeal, am reusit sa-i pun cu greu impreuna pe fostii luptatori, detinuti politici anticomunisti si am reusit sa facem lucruri importante pentru neam:

  – conferinte intr-un liceu din Cluj( nu-i voi da numele)
  -ajutor romanesc in bani pentru operatie la ochi unor membrii din ,,grupul Ilascu,, luptatori romani anticomunisti impotriva URSS in 1992 la Tiraspol
  -afise electorale la Cluj Turda Gherla, Campia Turzii
  -conferinta cu icoana in scoala pentru copii si educatie moral-religioasa cu acesti invitati speciali de la AFDPR
  -tabara de munca in Maramures intr-un sat pentru regularizarea unui rau care provoca mereu inunndatii
  -incepusem sa construim propriul nostru sediu de partid in Cluj dupa refuzul autoritatiilor locale de a ne da un sediu, insa s-a surpat pamantul pentru locul amenajat in acel loc si nu am mai avut timp-bani sa refacem.
  -am luptat impotriva cabinetelor ginecologice care provocau prunc-ucidere romancelor
  -am organizat de mai multe ori donare de imbracaminte, carti de informatica in Basarabia noastra romaneasca
  -am organizat un protest important la Cernauti in Ucraina impreuna cu John Onoje impotriva ocupatiei teroristilor ucraineni neo-nazisti care genocideaza minoritatea romaneasca si nu respecta drepturile omului. Au impuscat 12 dezertori romani la Cernauti, din armata teroristului Porosoenko, deoarece refuzau sa fie carne de tun in Donbass pentru interesele FMI si ale altor interese straine. Am primit interdictie totala si eu si onoje de a mai intra in Ucraina si am fost expulzati peste Vama la Radauti.
  -am facut o campanie anti-avort si anti pilule contraceptive cancerigene hormonale(prin estrogen) in randul studentilor, impartind pliante, CD-uri la Cluj.
  -am luat legatura si cu organizatia Noua Dreapta, si impreuna am si organizat multe activitati, alaturi de Bran liderul lor, o personalitate foarte de caracter si actiune, maramuresan autentic.
  -am participat cand traia Costel Condurache la tabara de munca in judetul Teleorman pentru constructia unei Biserici Ortodoxe
  -in 2008 am fost arestat timp de doua ore in beciurile SIS deoarece aveam pliante cu Partidul Pentru Patrie, iar regimul diabolic judeo-comunist Voronin a interzis propaganda nationalista si patriotica romaneasca in Moldova Molotovska RSSM.
  -ulterior unul dintre liderii PPP Cluj a tradat cauza patriotica si a dezertat la ,,ecologistii,, homosexualului Remus Cernea, fiind promovat lider acolo, platit sa stranga semnaturi pentru ca acesta sa candideze la presedentia Romaniei. Numele lui a fost Toader pop din sapanta.
  – am mare incredere in Florin Dobrescu si activitatiile sale, chiar in ciuda faptului ca Partidul Pentru Patrie a fost scos in afara legii, de catre legiile venite din strainatate ca un dictat si ultimatum. Am fost in foarte bune relatii de camaraderie cu Raul Volcinschi, fost partizan si luptator anticomunist, profesor universitar in anii 50, si sponsorul partizanilor din zona Huedin, torturat, batut la talpi de catre alexandru nicolschi (grunberg), si singurul mare luptator care a reusit sa evadeze din lagar. L-am cunoscut pe eroul national TRIFOIU , pe multi eroi si luptatori din Iasi, am participat alaturi de Octav Bjoza la dezvelirea monumentului luptatorilor anticomunisti AFDPR din Iasi, cand a participat si Mitropolitul Moldovei IPS Teofan.

  Acum sunt in Anglia, si pregatesc mai multe actiuni importante insa la un nivel mult mai mare. Cauza patriotica nu va muri niciodata, fie sub o forma sau alta nu are cum sa piara, chiar daca se urmareste sa fie interzis si Mihai Viteazul in Romania prin lege, fiiind acuzat de antisemitism(SIC) si acesta, deoarece nu i-a promovat pe boierii spagari evrei atunci la ranguri boieresti importantte si nu le-au dat lor toata avutia nationala .

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 27 mai 2016 @ 09:30 | Răspunde

 2. teroristii neonazisti din Kiev ai lui yatseniuk si porosenko au creat organizatii secrete ,,slava ukraini,, si ,, privet Kiev,, organizatii teroriste si neo-naziste care au aruncat in aer sinagoga mare din Kiev ( ca sa prelungeasca razboiul din ucraina), l-au impuscat in cap pe liderul partidului ,,svoboda,, care crezuse ca daca intra la euro-maidan cu nationalisme ucrainene va ajunge la putere, cand de fapt a ajuns in sicriu.

  Se folosesc americanii de neo-nazistii ucraineni ca si de talibanii din jungla in afgnanistan, erau buni in anii 80 sa dustruga trupele URSS si GRU din Afganistan, dar acum sunt teroristi si impuscati din drone.

  Teroristii din Ukraina au macelarit minoritatea romaneasca, genocidandu-o. In Storojinet romanii care apartin unor secte religioase si refuza contraceptia si fac 12 copiii romani neaoshi, si care refuza sa intre in armata din motive religioase, au inceput sa provesteze, iar ortodocsii romani la fel, contra razboiului din Donbass, mai ales ca si acolo traiesc moldoveni care plecase pe vremuri in Donesk sa gaseasca un servici la fabrici. Autoritatiile i-au arestat si pe o parte i–au luat cu forta, pe altii i-au expulzat. Multi au fost impuscati pe la spate in paduriile de langa Luhansk. Preotii ortodocsi au fost torturati iar Bisericile lor bombardate de armata terorista ucraineana aflata in mercenariat strain.

  In acest conditii am plecat acolo sa vedem cum ii putem ajuta pe romani, iar multi au plecat in Germania cu azil politic, insa Merkel a aprobat doar 2000 de cereri de azil pentru ucraineni din 2 milioane, in schimb a primit 1 milion de refugiati islamici, africani analfabeti din jungla coborati din copaci, pentru ca Bundestag este o cloaca israeliana care genocideaza neamul german, legalizand adoptiile pedofile-poponare de copii, prostitutia, drogurile etc.

  Transnistria astazi este cu totul altceva, Rusia s-a schimbat radical in ultimii 10 ani, dupa ce toti sau mai toti oligarhii israelieni din Moscova au dezertat in Anglia, America si Germania, precum Khodorkovski, trostkistul marxist si SPONSORUL Euro-maidanului poponar din Kiev. Ei urmaresc sa prabuseasca Rusia si sa-l impuste pe Patriarhul ortodox Kiril ca la Revolutia bolsevica, sa faca un Euro-Maidan in piata kremlin si sa faca casatorii poponare acolo intre homosexuali si pedofili care vor copiii adoptati cum e acum in occidentul bolnav mintal.

  Jumate dintre KGB-istii din Transnistria au fugit de acolo, au ramas doar o mica parte. Spre exemplu Vladimir Antiufeev, general GRU KGB care in 1992 a provocat razboiul cu Moldova, se afla acu in Donbass si lupta de partea rebelilor ceceni rusi contra trupelor ucrainene.

  Acesta conspira la fel ca si altii din Rusia la prabusirea regimului Putin, acuzandu-l de tradare in Donbass.

  Neamul nostru romanesc nu are nici cel mai habar ce se petrece, iar pe Facebook se duce o ppropaganda furibunda anti-rusi, prezentand non-stop articole despre crimele sovieticilor la 23 august 1944, uitand sa precizeze ca azi ei si urmasii lor sunt cetateni americani din fosti sovietici violatori NKVD:

  tismaneanu, ieri sovietic azi american
  -radu ioanid la fel, Yuri bezmenov la fel, Pacepa la fel si multi altii.

  Horia Sima a prezentat bine situatia aratand ca Basarabia este o zona foarte fertila de patriotism, nationalism in 1990 si dupa, iar PLAMADEALA care a fost basarabean si mitropolitul ortodox al Ardealului a spus bine: ,,din Basarabia vine mantuirea noastra ca neam,, si a avut perfecta dreptate cu aceasta predictie!

  De aceea eu am facut din banii mei 5 pasapoarte romanesti inainte de anul 2007 unor basarabeni, si dupa parerea mea toti 2 milioane ar trebui sa vina in Romania si sa provoace un protest de massa impotriva ocupatiei teroriste americane homosexuale si criminale si s-o lase mai moale cu pumnul in gura politicienilor, arestand prin DNA ANAF CNSAS doar pe cine le convine lor, dar MICROSOFT spagar nu e anchetat, dar TISMANEANU nu e acuzat de crime comuniste, desi era lector de marxim leninism iar tac-su a impuscat in cap peste 1000 de studenti, ci dimpotriva se da mare element anti-comunist si virgin fiind facut presedinte de Institute anticomniste din banii statului romanesc!

  Sa vina basarabenii in Romania si sa ne ridicam neamul si tara!!

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 27 mai 2016 @ 10:05 | Răspunde

 3. sunt foarte multe de spus, acestea sunt doar o mica parte din total…..

  pentru mai multe detalii aici: https://stopnorway.wordpress.com/

  -se pune la cale prabusirea regimului putinist in Rusia probabil in aceasta toamna. Sergey dorenko care este israelian si creatorul regimului Putin conspira la prabusirea propriului regim, asa cum a facut Iulian Vlad in anii 80 cu regimul ceausescu.

  -se urmareste distrugerea natiunile prin adoptiile pedofile homosexuale de copii, furand copiiii familiilor crestine in occident si europa UE

  -se urmareste dispersarea natiunilor, si totul see construieste pe ignoranta multimilor manipulate

  -se urmareste bombardarea Iran-ului dupa alegerile din america.

  -se urmareste distrugerea natiei romanesti, insa din propria cenusa vom reinvia! si daca va fi nevoie vom pune mana pe arme fara discutie

  -se urmareste introducerea de CIP-uri electronice la mai multe companii printre angajati, ca si conditie de angajare, cum e in Suedia deja

  Dejs ONG-urile au protestat, ca fiind cancerigene pentru piele aceste micro-CIP-uri care stocheaza toate datele unei persoane: situatia medicala, financiare, conturi bancare, amprenta degetelor etc. iar aceste date pot fi inclusiv furate cu dispozitive speciale, in autobuz, in aeroport , in zonele aglomerate.

  Traiasca Romania patria noastra!! or sa vina alte vremuri, dupa ce se termina petrolul saudit or sa vina israelienii in Romania pentru ca va incepe razboiul intre Arabia saudita si israel si egipt siria si alte tari, deoarece americanii nu vor mai avea nici un interes inzona asta si o vor abandona…. si de data asta israelienii nu mai trebuie gazduiti in Romania, daca in razboiul mondial Antonescu a salvat un milion de israelieni de lagarele naziste si Auschwtiz, astazi ei nu mai trebuie ajutati, ci trebuie UMANITATEA noastra sa o punem pentru fratii nostri romani si atat! la fel cum a gresit Valeriu Gafencu salvandu-i viata acelui wurmbrand, care a injurat Romania in America spuannd ca el ca evreu a fost torturat in Romania de romani, si a fost folosit ca propaganda pentru ca tinerii din America sa plece in Vietnam sa lupte contra comunistilor sa-si dea viata pentru industria de armament si pentru evrei.

  Noi avem o singura datorie morala: fata de neamul nostru romanesc si atat. De mine o sa mai auziti

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 27 mai 2016 @ 10:46 | Răspunde

 4. situatia fostilor nazisti a fost clara

  ori colaborezi, ori te impuscam. Otto Skorzeny, Reinhard Gehlen, Horia Sima, Adolf Eichmann(vrajeala ca nu a fost spanzurat), si altii.

  Skorzeny a colaborat cu Mossad-ul dupa razboi ca sa-si scape viata, a pus otrava in mancare unor cercetatori germani care doreau sa faca rachete pentru Nassar in Egipt in anii 50 60 iar Israelul a inceput sa se teama. A colaborat si cu CIA( ca si Sima, si altii), inarmand Irlanda de Nord la Belfast.

  Horia Sima avea de ales, la fel, fie colaboreaza fie il impusca rapindu-l de pe strada. A colaborat parasutand echipa kamikaze Tanase Golea-Samoila in Romania direct la moarte in gura leului,

  SERBAN MILCOVEANU a ales colaborarea cu Securitatea judeo-comunista tot cu pistolul la cap. Si-a turnat pacientii direct Securitatii, si a inventat crime fasciste altora inclusiv lui Sima doar ca sa-si scape pielea.

  Reinhard Gehlen a colaborat cu CIA, salvandu-si viata pentru trecutul sau din Wehrmacht, serviciul de spionaj al Armatei Waffen SS.

  Deci ceea ce a scris Sima coincide pe jumate cu adevarul(restul ca sa-si acopere trecutul), scrise toate dupa razboiul mondial.

  Doctorul Mengele de la Auschwitz care a sterilizat mii de evreice a fost evreu si a creat ,,rassa pura,, israeliana de astazi: Evreii Askenazi i-au urat pe evreii din estul european considerandu-i rassa degenerata care se inmulteste intre rude apropiate de sange.

  Prietenul sau tot evreu, Adolf Eichmann a facut circ in Israel in anii 60 cu scopul ca Israellul sa poata justifica si cere compensatii de holocaust Germaniei, de miliarde si miliarde vorbind pentru prima oara de ,,6 milioane de evrei gazati,, in ciuda faptului ca CRUCEA ROSIE vorbeste de 270.000 de evrei decedati in lagarele naziste de boli si epuizare prin munca.

  Hitler a colaborat cu zionistii incercand sa faca el statul Israel de azi, fiind la concurenta cu Churchill in Anglia care face primul statul israel, ca sa devina puternici si sa faca legatura usor cu evreii din America.

  Horty in Ungaria a colaborat cu nazistii si cu zionistii si a dus la Auschwitz 1 milion de evrei din Ungaria, drept rasplata a primit dupa razboi azil in Portugalia ,trai de lux intr-o vila din Estoril.

  Maresalul Antonescu a refuzat sa colaboreze cu zionistii si cu nazistii refuzand sa duca cei aproximativ 800.000 de evrei din Romania in lagarele naziste si drept rasplata a fost impuscat.

  Horia Sima nu se face vinovat de crime impotriva umanitatii deoarece in cea mai mare parte a perioadei celui de-al doilea razboi mondial a stat inchis in lagarele naziste din Germania,el si alti 300 de romani.

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 31 mai 2016 @ 11:14 | Răspunde

 5. Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 31 mai 2016 @ 11:30 | Răspunde

 6. ,,agentii MOSSAD-ului l-au rapit pe Adolf Eichmann in Argentina Buenos Aires,, iar prostii se dau de gol ,, Eichmann si-a recunoscut numele fara nici o ezitare si nu a opus nici o rezintenta rapirii,,

  apoi alta aberatie israeliana stupida ,, Eichmann a fost gasit cu greutate in Argentina,, desi era vecin cu doctorul Mengele, fostul criminal sadic de la Auschwitz iar Eichmann a fost rapit, dar doctorul Mengele nu……..

  Inchizitia spanioala fost opera bolnavului mintal Torqemana si tortura lui, evreu. Judeo-comunismul de sus pana jos evreesc kazar. Crimele naziste de la Auschwitz care au ingrozit lumea, tot un evreu : Mengele.

  Si mai spune cineva ca are umanitatea ceva cu ,,evreii inocenti si pacifisti,,

  Astazi si mai diabolic decat toate: KOSOVO- KIEV- ECUADOR-ISRAEL-TEL AVIV axa crimei organizate a traficului de organe.

  -300 copii sarbi ortodocsi rapiti si ucisi in Kosovo pentru a li se fura si preleva organele, vandute apoi in Israel.

  -aceeasi poveste in Ucraina azi.

  Horia Sima a actionat cum a putut el, in principiu a fost un patriot si un luptator. Evident ca anumite carti , scrieri nu mai sunt de actualitate si trebuie citite in contextul anilor de dupa 1945 cand era cu pistollul la tampla, el si fostii nazisti din Germania care au luptat cu Hitler pana la capat.

  Adolf Hitler a fost un criminal si un terorist al vremii sale, la fel ca americanii, churchill, roosevelt si mai ales Stalin! In acest context, cand la Katin mureau 25000 polonezi intr-o singura groapa comuna, cand Churchill ucidea 500.000 copii germani doar la Dresda prin bombardamente, ROMANIA ca sa castige razboiul trebuia sa faca crime contra umanitatii pe masura!

  Ce face maresallul Antonescu? Salveaza de la moarte 1 milion de evrei din Romania refuzand sa-i predea la Auschwitz in lagare.

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 31 mai 2016 @ 11:42 | Răspunde

 7. Am intrebat-o pe sasoaica Christa Todea Gorss (care si-a pierdut aproapte toate rudele deportate de Stalin in Siberia in januarie 1945 unde au murit),

  ce parere despre Hitler?

  Raspunsul a fost neasteptat: A fost un criminal care a exterminat tineretul german pe front facand Germania o ruina.

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 31 mai 2016 @ 11:47 | Răspunde

 8. Hitler a fost un tradator care si-a tradat tara. In 1941 cand Wehrmachtul era la poarta Moscovei ordona armatei sa mearga spre sud ,spre Caucaz si Cuban, imprastiind armata pe un front lung imposibil de stapanit in loc ce sa intre in Moscova si sa-l aresteze pe Stalin.

  Hitler nu a rupt pactul Molotov Ribbentrop pana in 1945 ci negocia in secret, cand a aflat acest lucru Maresalul Antonescu in 1944 a rupt toate contactele cu aliatii, deoarece era descoperit in acest caz. De aceea Regele Mihai l-a si arestat, pentru ca vroia sa stea cu nazistii in Carpati, pana in Alpi daca era cazul….

  dezastrul de la 23 august 1944 i se datoreaza si Maresalului nu doar Regelui Mihai precum scriu anumiti istorici.

  Desigur ca Platon Chirnoaga care a fost si veteran de razboi dupa 1945 in Germania, nu putea fi de acord cu Regele Mihai…..

  Adevarul este de partea Romaniei, pentru ca acel 23 august este singura, dar singura noastra sansa sa mai ridicam capul in lume astazi, sa cerem compensatii de la Merkel pentru crimele fasciste de la Ip Trasnea Moisei in Ardeal…. sa cerem fonduri europene, independenta, investitii si drepturile noastre in lume, asa cum a facut Ceausescu pana in 1985. …

  Apreciază

  Comentariu de stopnorway — 31 mai 2016 @ 11:58 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: