statism

Vaccinarea obligatorie este o idee totalitară

Presiunile legislative asupra vaccinării forțate a copiilor sunt un act abuziv ce încalcă  normele juridice, etice, deontologice, știintifice și de bun simț

Având în vedere că bătaia de joc a vaccinării obligatorii continuă,

Îmi asum public, ca medic și membru in diverse asociații, următoare declarație:

Vaccinarea obligatorie este o propunere totalitară si impotriva tuturor principiilor medicale, juridice, etice, deontologice si de bun simt. Personal nu pot crede ca asa ceva este adus ca propunere legislativa. Datorita urmatoarelor 3 categorii de motive:

1) existenței de netagaduit a efectelor adverse grave(mai grave decat bolile ce ar trebui sa le previna), efecte recunoscute chiar de producatori in prospectele vaccinurilor, recunoscute de instante juridice din lumea civilizata, instante care au obligat pe vinovati (producatori + autoritati medicale) la plata unor despagubiri imense in numeroase cazuri de afectiuni postvaccinale ireversibile, cu sume in jurul a 1.000.000 de dolari per caz

2) ineficientei dovedite in practică a imunizarii artificiale prin vaccinarea in masă.
Intregul efort de vaccinare în masă utilizează drept justificare teoria imunităţii de turmă (herd immunity) realizate prin vaccinare în masă. Această teorie este pusă sub semnul întrebării de însemnaţi membri ai comunităţii ştiinţifice mondiale, fiind considerată un mit întreţinut artificial şi interesat, dar infirmat de realitatea concretă. Imunitatea vaccinală limitată în timp, cât şi desele nereuşite ale vaccinurilor în a produce anticorpi, dar mai ales nenumăratele epidemii pornite în sânul comunităţilor integral vaccinate spulberă mitul imunităţii de turmă realizată prin vaccinare.

3) existenta presiunilor concernelor farmaceutice asupra factorilor de decizie nationali si internationali, presiuni materializate in scandaluri de rasunet, unele prezentate si in main stream media, (Streinu Cercel si scandalul stocului de medicamente oncologice; membri din board-ul unor renumite institutii (OMS, CDC, FDA) gasiti in situatii de coruptie si conflict de interese , fiind in favoarea firmelor pharma)

Din aceste trei categorii de motive, consider presiunile prin lege asupra vaccinarii copiilor un act totalitar, scandalos si abuziv ce incalca normele juridice, etice, deontologice, stiintifice si de bun simt.

Federația ProVita, din care fac parte, după consultarea unor specialiști (din sfere medicale, juridice, bioetice și de cercetare) s-a adresat autorităților, iată aici conținutul ultimilor două scrisori deschise ce rezumă poziția documentată a acestei federații, ce se constituie ca și autoritate morală:

Vaccinurile nu pot fi obligatorii. FEDERAŢIA ORTODOXĂ PRO VITA către Ministrul Sănatăţii: SCRISOARE DESCHISĂ referitoare la proiectul de lege în privinţa impunerii obligativităţii vaccinărilor.

si
Vaccinarea şi ruleta rusească NU pot fi obligatorii ! Federaţia ProVita Ortodoxă scrie iarăşi Ministrului Sănătăţii despre vaccinarea obligatorie: „Vaccinarea obligatorie pune în pericol sănătatea copiilor, este ilegală şi abuzivă!”

Mircea Puscasu, medic
președinte al asociației Bucovina Profundă
membru al Federației ProVita Ortodoxă

Doctors
Doctors

Citiți și articolele corelate:

13 răspunsuri la „Vaccinarea obligatorie este o idee totalitară. Presiunile legislative asupra vaccinării forțate a copiilor sunt un act abuziv ce încalcă normele juridice, etice, deontologice, știintifice și de bun simț”

  1. V-ati gasit toate gospodinele sa va dati cu parerea despre vaccin 🙂 In afara de vaccinul anti-gripal (care este intr-adevar o aberatie tinand cont ca tulpinile gripale se modifica an de an), restul vaccinurilor sunt utile. Evident ca exista si rare exceptii (si paracetamolul are contraindicatii, dar nu am vazut pe nimeni sa se dea de cur in sus ca paracetamolul e naspa). Autistii sunteti voi, cei care nu vedeti legatura intre gospodinele plictisite si pline de idei care refuza vaccinul si reaparitia unor boli precum poliomielita (poliomielita care nu a mai facut victime de FOAAAAARTE mult timp). Pace voua, ignorantilor

    Apreciază

  2. Dar nu este prima data cand se fac abuzuri. Din pacate nici nu o sa fie ultima data.

    Apreciază

  3. Off topic:
    Filmul Mitropolitului Ilarion (Alfeev) – Sarbatorile. Intampinarea Domnului

    Apreciază

  4. Nu ni-i primeste la scoala….Dar ar trebui sa stiti ca nici daca au autism nu vi-i primeste la scoala,si nici la gradinita.Dar nu va faceti probleme,caci timpul le va fi foarte ocupat,caci vor face terapie 8 ore pe zi,la voi acasa,cu oameni platiti de voi.Ani de zile.Terapie,logopedie,kinetoterapie,etc.Iar noaptea veti avea prilej de priveghere,caci copiii cu autism au insomnii,in primii ani dorm cate 4 ore din 24.Iar dimineata terapie din nou.Si va veti face multe relatii printre doctori,pentru ca 25% dintre ei fac epilepsie si vor lua tratament probabil toata viata,cu neuropsihiatrii care va vor da medicamente care nu ii ajuta,cu naturopati si cu orice medic la care va va duce disperarea.Totul pe cheltuiala voastra pt ca trebuie sa stiti ca statul,care impune vaccinarea obligatorie,nu va ajuta IN NICI UN FEL. in recuperarea lor.

    Apreciază

  5. Se ingroasa gluma.. Vor sa introduca obligativitatea vaccinarii antidifterie si antitetanos pt adulti! Dictatura medicala vaccinalista nu vrea sa renunte! Dar noi?

    Romania: VACCINARE OBLIGATORIE si la ADULTI?

    Ce-i de facut, fratilor?

    Apreciază

  6. sa isi faca lor si familiilor lor toate vaccinele. le facem noi daca vor !unde ne intalnim? in fata casei? daca tot le sustin asa mult ca sunt bune haideti sa ne intalnim cu ei cand ies din barlog si sa ii vaccinam cu 7 deodata cum fac la copii si cu repetare la 2 luni! merita sa le-o faca cinerva nu sa stam ca lasii sa asteptam sa ne omoare!cine le sustine asa cu convingere (vaccinele) sa le suporte pe propria piele!! ca nu suntem in comuna sclavagista sa ne impuna niste rahati cu perje ce sa facem noi!

    Apreciază

  7. […]  Vaccinarea obligatorie este o idee totalitară. Presiunile legislative asupra vaccinării forțate a… […]

    Apreciază

  8. […] Vaccinarea obligatorie este o idee totalitară. Presiunile legislative asupra vaccinării forțate a… […]

    Apreciază

  9. Asta chiar e fascism sau comunism. Nu zic, vaccinarea are si ea rolul ei, dar de la a prezenta ca importanta pana la a-i pune pistolul la tampla parintelui unui copil e cale lunga. Adica pe un violator si un pedofil poti sa-i eliberezi din inchisoare, dar in schimb ii iei parintelui libertatea? Omul nu poate fi stapanit prin frica. Omul nu trebuie inrobit in felul asta. El trebuie sa aiba liberul arbitru.

    Apreciază

  10. […] ianuarie 2016 – Vaccinarea obligatorie este o idee totalitară. Presiunile legislative asupra vaccinării forțate a… […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe