Bucovina Profundă

28 ianuarie 2016

Putin: Ideile comunismului sunt extrase din Biblie si sunt foarte bune

Filed under: Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 20:53

Putin: Ideile comunismului sunt extrase din Biblie si sunt foarte bune

putin5Putin a ramas sovieto-comunist. Si eretic pe deasupra. N-a inteles nimic din martiriul rușilor sub regimul bolsevic.

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca ii place inca atat ideologia comunista, cat si cea socialista, sustinand ca idealurile umaniste ale acestor ideologii sunt extrase din Biblie.

„Mi-au placut foarte mult si imi plac inca ideile comuniste si socialiste. Daca ne uitam in manualul construirii comunismului, scos in tiraj mare in Uniunea Sovietica, vedem ca el aminteste foarte mult de Biblie. Nu e o gluma, este chiar un extras din Biblie”, a afirmat, potrivit Interfax, liderul de la Kremlin in cadrul unei reuniuni a Forumului Popular al Intregii Rusii, o miscare politica ce este condusa de partidul aflat la guvernare Rusia Unita.

Presedintele rus a adaugat ca acest manual al construirii comunismului cuprindea idei foarte bune, precum egalitatea, fraternitatea fericirea, dar ca „aplicarea practica a acestor minunate idei in tara noastra a fost departe de ceea ce au expus socialistii utopici”.

In acelasi cadru, Vladimir Putin a declarat ca toata lumea a acuzat regimul tarist de represiune, dar ca in acelasi mod a inceput si construirea statului sovietic.

sursa: ziare.com

Un comentariu »

  1. Da, săracu, e de spaimă, dar oare nu așa sînt și mulți dintre românașii noștri, ba încă fețe bisericești-monahale? care îl deplîng și AZI pe ceaușescu deoarece „dădea servici (sic) la oameni”? Ceea ce e încă MAI de spaimă decît comunismul (neabătut, în fond) al lui Piutin (sic).

    Apreciază

    Comentariu de Acta Diurna — 2 noiembrie 2016 @ 19:00 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: