Bucovina Profundă

22 octombrie 2015

FETELE VACCINATE – documentar danez. EFECTELE NOCIVE ale Vaccinului HPV. Medicii s-au alăturat ingrijorărilor exprimate de familii .“Profitul nu trebuie să primeze in faţa sănătăţii!”

Filed under: antivaccin,bioetica,documentar,HPV Gardasil — Mircea Puşcaşu @ 21:47

FETELE VACCINATE – documentar danez

 EFECTELE NOCIVE ale Vaccinului HPV

Medicii s-au alăturat ingrijorărilor exprimate de familii

“Profitul nu trebuie să primeze in faţa sănătăţii!”

surse: cuvantul-ortodox.ro  si vaccineimpact.com

Un documentar al postului de televiziune danez TV2 arata vietile tinerelor distruse de vaccinul HPV

TV2 a facut ceea ce nicio retea media mainstream americana nu indrazneste sa faca: a studiat controversatul vaccin HPV despre care multi au afirmat ca a ruinat vietile multor tinere si a publicat un raport al descoperirilor.

In decembrie 2013, Katie Couric a prezentat o emisiune despre vaccinul HPV Gardasil, in care a indraznit sa ia interviu mamei unei tinere care a murit la scurt timp dupa administrarea vaccinului. Desi abordarea prezentatoarei nu a fost una pro-vaccin, discutand ambele fete ale controversei si punand accent urias pe latura farmaceutica ce sustinea siguranta vaccinului, ea a fost supusa unui atac pervers din partea mass-mediei, fiind fortata sa-si ceara scuze pentru lansarea unor intrebari despre eventualele riscuri ale vaccinului HPV.

Cu o cenzura atat de evidenta in mass-media americana, este inviorator sa vezi cum media daneza fac acest documentar disponibil cu subtitrare in limba engleza pentru ca si restul lumii sa-l poata viziona.

Sunt intervievati medici si familii, iar intrebarile dificile nu sunt cenzurate. La fel ca si in SUA, fetele afectate de acest vaccin nu primesc niciun ajutor din partea guvernului deoarece daunele provocate de vaccinuri sunt negate cu vehementa de catre acesta, lasandu-i pe parinti prada unui puternic sentiment de tradare.

Comentariul Normei Erickson, de la SaneVax.org:

In data de 26 martie 2015, TV2, unul dintre posturile nationale de televiziune din Danemarca a publicat un documentar despre vaccinurile HPV intitulat: “Fetele vaccinate – bolnave si tradate”. Acesta s-a concentrat asupra conditiei a 3 fete imbolnavite sever dupa vaccinarea cu Gardasil. Singurul lucru pe care il au in comun cu mii de alte fete din intreaga lume este acela ca erau perfect sanatoase inainte de vaccinare, iar acum sunt foarte bolnave.

Toate cele 3 fete au fost examinate din cap pana in picioare fara a se ajunge la un diagnostic asupra simptomelor, foarte asemanator fetelor din alte tari unde sunt folosite aceste vaccinuri.

In documentar, doi doctori danezi ai Spitalului Frederiksberg declara ca nu au vazut nimic similar de-a lungul intregii lor cariere si ca au trimis scrisori catre Autoritatea de Sanatate si Medicatie daneza de 4 ori in ultimul an pentru a avertiza asupra posibilelor efecte adverse ale injectiilor anti-HPV.

Dr. Louise Brinth a examinat personal in jur de 80 de fete pe care le banuieste ca suferind de reactii adverse in urma vaccinarii HPV. Aceasta declara:

“Toate sunt ametite, lesina, iar marea majoritate sufera de dureri de cap severe – migrene cronice. Au dureri abdominale si greata. Au miscari musculare ciudate pe care nu le pot controla. Si sunt foarte obosite… Vedem un tipar care striga pana la cer, si asta ar trebui studiat in amanuntime.”

Directorul Sanatatii, Henrik G. Jenson este de acord, dar afirma:

Da, exista un tipar, dar nu este acelasi lucru cu a zice ca exista o conexiune. Cand vedem un tipar in unele rapoarte, avem o baza pentru a cauta mai multe explicatii. Acum, vaccinul este aprobat de Agentia Europeana a Medicamentelor, EMA, deci ei sunt cei care ii testeaza siguranta.”

In timpul cercetarilor dinaintea producerii documentarului, TV2 a cerut Autoritatii pentru Sanatate si Medicatie sa furnizeze acces complet la documentele legate de programul de vaccinare HPV in Danemarca. Din nefericire, Directorul Henrik G. Jenson si personalul sau “au uitat” sa furnizeze echipei de stiri orice material despre cele 4 avertismente pe care le primisera de la profesionistii din domeniul medical din propria tara.

O pagina de Facebook adresata victimelor suspectate de reactii adverse ca urmare a vaccinarii cu Gardasil in Danemarca raporta un numar de 398 de membri inainte de difuzarea documentarului. Doua saptamani mai tarziu, numarul membrilor crescuse la 938. Deoarece fiecare cerere de inscriere este verificata personal de administratorii grupului, pe lista de asteptare se regasesc inca 40 de persoane.

Spre lauda autoritatilor din sanatate daneze, acestea fac eforturi sa raspunda intr-un mod corect crizei declansate de programul de vaccinare anti-HPV. Danemarca este divizata in 5 regiuni de sanatate. A fost instituit cate un punct unic in fiecare dintre aceste regiuni unde poate fi examinat orice suspect de reactii adverse la Gardasil. Pana acum nu a fost stabilit un protocol oficial pentru analizarea si tratarea celor admisi.

Autoritatile din sanatate daneze realizeaza ca efectele secundare sunt extrem de serioase si vor sa aprofundeze cercetarea. Din pacate, va lua luni (daca nu ani) de cercetare pentru a descoperi exact ce s-a intamplat cu aceste fete, ca sa nu mai vorbim de dezvoltarea unui tratament, fara cooperare la scara globala. Si astfel cum ramane cu supravietuitorii?

Ar trebui oprita vaccinarea anti-HPV pana la incheierea acestor cercetari?

Sunt cei din fruntea Autoritatii pentru Sanatate si Medicatie dispusi sa riste cele 2500 de reactii adverse serioase per 100 000 de vaccinuri Gardasil descrise in ultimele informatii furnizate de Merck pentru a incerca sa evite 12,1 cazuri de cancer cervical la 100 000?

Sunt femeile din Danemarca dispuse sa accepte acelasi risc? Cred ele ca este rezonabil sa dai 2500 de boli potential devastatoare la schimb pentru a salva 12 oameni din 100 000 de la diagnosticarea cu un cancer foarte tratabil?

Gardasil a fost introdus in Danemarca in 2009. In 2008, cea mai tanara femeie care a murit de cancer cervical in Danemarca avea 30 de ani. La 3 ani dupa introducerea Gardasilului, cea mai tanara femeie moarta de cancer cervical avea 20 de ani? De ce se intampla aceasta?

Sa luam in considerare urmatorul grafic:

cervical

De ce mortile cauzate de cancerul cervical s-au inmultit atat de rapid DUPA introducere Gardasilului? Nu este acesta un potential semnal de alarma ce trebuie investigat?

Unul dintre studiile prezentate de Merck catre FDA (Federal Drug Administration – Administratia Federala Americana a Medicamentelor) inainte de a primi aprobarea pentru comercializare, mentiona ca cei expusi tipologiei HPV inainte de vaccinare ar putea avea o sansa cu 44,6% mai mare de a fi diagnosticati cu leziuni pre-canceroase. Se poate ca rata crescuta de morti ca urmare a cancerului cervical sa fie un indiciu ca acest studiu era corect?

Autoritatile din sanatate daneze si reprezentantii politici trebuie sa inteleaga ca experienta lor cu Gardasil nu este unica. Fiecare tara in care sunt folosite aceste vaccinuri are parte de evenimente similare. Este o problema globala.

Vaccinurile sunt o inventie medicala folosita pe populatiile sanatoase. Trebuie aplicat principiul precautiei. Este de bun simt ca programele de vaccinare anti-HPV sa fie suspendate temporar pana cand toate problemele de siguranta si eficienta vor fi rezolvate.

Acei indivizi mai susceptibili la riscul efectelor secundare trebuie identificati, numarati si eliminati din programul de vaccinare.

Supravietuitorii trebuie la randul lor identificati, recunoscuti si tratati corespunzator.

Nu mai sacrificati copiii pe altarul “Binelui comun” – profitul nu ar trebui sa primeze in fata sanatatii acestora!

traducere pentru Cuvantul Ortodox de b.d.

2 comentarii »

  1. Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

    Comentariu de energein7 — 22 octombrie 2015 @ 22:49 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: