Bucovina Profundă

3 octombrie 2015

Comunicat de Presă: ALEXANDRU FLORIAN, POPORUL ROMÂN TE DECLARĂ INDEZIRABIL!

ALEXANDRU FLORIAN, POPORUL ROMÂN TE DECLARĂ INDEZIRABIL!

Comunicat de Presă

Adresat Instituţiilor Publice Româneştiflorian - mincinos

În urma atacului barbar, plin de ură şi dispreţ, prigoanei publice împotriva tezaurului naţional, a spiritualităţii şi eroilor neamului românesc, cer imperios şi în regim de necesitate desfiinţarea institutului “Elie Wiesel,” retragerea cetăţeniei, expulzarea din ţară şi declararea ca persoană indezirabilă a lui Alexandru Florian, directorul institutului antiromânesc mai sus amintit.

Susţinut de Guvern şi plătit cu sume mari din buzunarele noastre sărace, acest inchizitor sinistru reîntors din întunecatul Ev Mediu, decapitează şi însîngerează sub ochii noştri memoria poporului român, nelegiuieşte cultura şi istoria naţională, desacralizează o întreagă naţiune română. Nici o naţiune contemporană nu mai trăieşte o asemenea exterminare mioritică.

Fac un apel public către statele lumii şi conducătorii lor, să răspundă strigătului poporului român, autorităţile noastre fiind date dispărute de un sfert de secol.

Laurian Stanchescu,

Membru titular, Uniunea Scriitorilor din România,

Preşedinte, Fundaţia “Ideea Contemporană”

Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba, urmariti va rog si:

Academia Catavencu despre Legea Antilegionara: „Tembelă și antidemocratică… Florian este capul unui grup de tovarăși care a orchestrat această lege bolșevică”

sursa: vremuritulburi.com

2 comentarii »

 1. Subscriu fără rezerve !
  Este inadmisibil ca un asemenea descreierat să fie şi plătit din banii mei pentru mârşăviile pe care le debitează.
  Dacă nu-i nebun, înseamnă că e complet inconştient de urmările acţiunilor lui îndreptate împotriva unui popor, care este în proporţie de 90 % creştin.( şi român !!! )
  De altfel, ca şi Europa, pe care nişte descreieraţi la fel ca el o văduvesc de atributul creştin care ar trebui să stea la baza înfiinţării acestei făcături de UE, născută de la început fără atributul care a stat la baza existenţei acestui colţ de Lume.
  Doar după ce nişte iudeomasoni se erijează în stăpâni ai ei, uitând să-şi vadă de lungul nasului, dar mai ales de faptul că sunt o minoritate ce a dezamăgit peste tot pe unde i-au aruncat vânturile unei istorii pe care singuri şi-o fac, mai întâi impertinentă şi obraznică, iar mai apoi zbuciumată şi nedreaptă pentru cei mai mulţi dintre ei care au de suferit urmările acţiunilor descreierate ale unor elite, al căror singur Dumnezeu este banul !

  Apreciază

  Comentariu de Radu Humor — 3 octombrie 2015 @ 14:48 | Răspunde

 2. Subscriu. Este un MINCINOS. Ca toti cei de teapa lui : Elie Wiesel etc. Romanii care AU DEMNITATE trebuie sa reactioneze. Va multumesc pentru aceasta luare de pozitie.

  Apreciază

  Comentariu de Anca Maria — 20 octombrie 2015 @ 12:10 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: