Bucovina Profundă

30 septembrie 2015

Cine vinde inocenţa copiilor noştri? ONG-uri, finanțate cu sute de mii de euro pentru a „interveni timpuriu” în grădinițe, asupra COPIILOR, pentru a promova „diversitatea”, inclusiv sexuală

Filed under: boicot,homosexualitate,inginerie sociala,sexualizarea precoce — Mircea Puşcaşu @ 16:37

Cine vinde inocenţa copiilor noştri?

ONG-uri, finanțate cu sute de mii de euro pentru a „interveni timpuriu” în grădinițe, asupra COPIILOR, pentru a promova „diversitatea”, inclusiv sexuală

Mai multe organizații non-guvernamentale, conduse sau reprezentate de către persoane publice din România, au primit, doar în 2014, finanțări sute de mii de euro.
ONG-urile, dintre care majoritatea sunt foarte active în societatea civilă, au primit bani pentru a promova „democrația, drepturile omului, transparența și buna guvernare, democrația participativă, combaterea rasismului și xenofobiei, anti-discriminarea, inegalitățile sociale, sărăcia și excluziunea (inclusiv în zonele rurale), egalitatea de gen, violență bazată pe gen”, inclusiv la copiii de grădiniță.
Banii au venit de la Fondul ONG, un sistem de burse pe proiecte, finanțate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, informează Ziariști Online. 
În România, acest Fond este operat de către „Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile”, împreună cu partenerii săi „Fundația pentru Parteneriat” și „Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi”.
Toate aceste fundații au fost înființate sau fac parte din rețeaua Open Network, finanțată de magnatul George Soros. Relevant este faptul că

pe siteul oficial al Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile nu este trecut niciun nume al fondatorilor, ci doar anul, 1994 și faptul că websiteul a fost realizat cu sprijinul „Trust for civil society in Central and Eastern Europe”.

„Fundația pentru parteneriat” este un ONG înființat în 1998 de un etnic maghiar din Miercurea Ciuc,  Potozky László. De altfel, din conducerea organizației fac parte patru unguri și un român.
Beneficiarii burselor oferite prin FOND ONG sunt în cvasi-totalitate, ONG-uri care promovează sau își propun să promoveze homosexualitatea, dreptul la avort, teoria genului, ecologia, etc.
Astfel, un program al Fundației „Centrul Parteneriat pentru Egalitate”, care își propune „intervenția timpurie în dezvoltarea copiilor”, în „copilăria timpurie”(4-5 ani), a primit o finanțare de 200.000 de euro. „Acest proiect isi propune sa constientizeze si sa pregateasca profesorii in tematicile de gen, minoritati si persoane cu dizabilitati, sa dezvolte si sa aplice metode de tip pro-diversitate si incluziune (Persona Dolls, Povesti de Viata, Jocul cu Nisip) si sa creeze materiale didactice, pentru a dezvolta o retea de resurse umane in vederea promovarii diversitatii in invatamantul prescolar (persoane de etnie roma, persoane cu handicap), pentru a sprijini gradinitele in implementarea proiectelor tematice despre diversitate, pentru pilotat un program educational complex pro-diversitate in 6 gradinite, pentru a initia actiuni de advocacy in vederea integrarii diversitatatii in sistemul de invatamant prescolar si primar”, afirmă inițiatorii. Ei susțin că „Stereotipurile si prejudecatile sunt formate in copilaria timpurie (4-5 ani). Odata formate, ele devin rezistente la schimbare si creaza o baza solida pentru rasism, sexism, homofobie”,
Aceeași fundație a mai primit aproape 75.000 de euro pentru „Coalitia pentru Egalitate” de gen, în care are ca parteneri ONG-uri ale extremei stângi.
Societatea Academică din România (SAR) a Alinei Mungiu a primit în total finanțări de aproape 274.000 de euro, pentru „Mobilizarea universitatilor pentru combaterea discriminarii” dar și pentru „Dezvoltarea capacității de monitorizare a bunei guvernări”.
Asociația „ActiveWatch”, fosta Agenție de Monitorizare a Presei, a primit peste 400.000 de euro pentru 5 proiecte: „Net-rangeri împotriva intoleranței”, „Harta interactivă a Libertății de Exprimare”, „Decid pentru mine! Drepturi egale prin autoreprezentare pentru beneficiarii de servicii de sanatate mintala”, „Acces egal în spațiul public” și „Brigada civică Cojocna”.
Principala asociație care promovează drepturile homosexualilor, ACCEPT, a primit și ea peste 160.000 de euro pentru două proiecte: „Acces si remedii adecvate pentru persoanele care sunt victime ale discriminarii” și „Voluntari pentru drepturi egale”.
Nici viitorul candidat la primăria Capitalei, Nicușor Dan, nu a ratat ocazia. Astfel, prin asociația sa, „Salvați Bucureștiul”, a primit 60.000 de euro pentru proiectul „Instrumente pentru accesul la justitie al ONG-urilor”.
Celebra „Miliție Spirituală” a primit aproape 70.000 de euro pentru a-i implica pe elevi în problemele școlii.
sursa: Andrei Nicolae / activenews.ro

Un comentariu »

 1. Cine vinde inocenta copiilor? Am o mare problema deschisa mai ales prin situatia complicata in care sunt. Pe scurt: am o sora pe moarte pentru o tumoare gigant. Si de aici au inceput o serie de discutii si de probleme.
  La mine a fost un schimb la nastere urmat de o recuperare dupa o ora de scandal pentru ca nu am corespuns la numerele de identificare si problema e ca am venit blond ca un suedez intr-o familie de romani dar mai bruneta. Astea cam inseamna discutii si probleme.
  Daca e schimb la nastere inseamna ca la noapte ajung in strada sau la mai rau la cimitir.
  Daca nu e schimb la nastere inseamna ca ma fac de ras .
  Dumneata ce crezi ca ar trebui sa fac?
  Sa ingrop povestea si sa raman cu o identitate sub semnul intrebarii?
  Poate pare banal pentru unii dar in tara asta nu exista nici o reglementare pentru astfel de situatii. De fapt intr-o tara evoluata ar trebui sa existe un pachet de legi pentru situatii de genul asta. Aici e haos. Adica legea junglei. Scapa cine poate.

  Apreciază

  Comentariu de anonim — 1 octombrie 2015 @ 12:13 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: