Bucovina Profundă

16 martie 2015

MARŞUL PENTRU VIAŢĂ – Suceava 2015

Filed under: Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 16:29

marsul vietii ---2015 v jpg mic net

MARŞUL PENTRU VIAŢĂ – Suceava 2015

Fiecare viaţă e un dar !

SÂMBĂTĂ, 21 MARTIE 2015, ORA 14.00

Punct de întâlnire: Biserica Sfântul Dumitru

Traseu: Biserica Sfântul Dumitru – Casa de Cultură – Biserica Sfânta Înviere – Biblioteca Judeţeană – Magazinul Bucovina – Palatul de Justiţie – Parcul Universităţii – Spitalul Judeţean –
Retur: pe acelaşi traseu până la Biserica Sfântul Dumitru.

Organizator: Alianţa Bucovina Pentru Viaţă :

Asociaţia ProVita Bucovina, Asociaţia Sfântul Ioan cel Nou – Suceava, Fundaţia Sfinţii Martiri Brâncoveni – Suceava, APOR – Suceava, Asociaţia Sfinţii Ioachim şi Ana, ASCOR Suceava, Asociaţia Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei, Fundaţia IPAMIA, Asociaţia Ucrainenilor Ortodocşi din Bucovina, Asociaţia Kozaciok, Fundaţia Pentru Oameni, Asociaţia Bucovina Profundă.

Din ’89 în România au fost ucişi peste
23 de milioane de copii prin avort.
Suntem un popor pe jumătate în pământ!
În Suceava sunt ucişi 4 copii în fiecare zi prin avort.
Vino cu noi la marş dacă îţi pasă!

https://www.facebook.com/events/917845758237062/

3 comentarii »

 1. În alte orașe din România va fi organizat acest MARȘ PENTRU VIAȚĂ în aceeași zi și la aceeași oră? Va fi o sincronizare la nivel național?

  Apreciază

  Comentariu de radu iacoboaie — 16 martie 2015 @ 18:53 | Răspunde

 2. […] MARŞUL PENTRU VIAŢĂ – Suceava 2015 […]

  Apreciază

  Pingback de MARŞUL PENTRU VIAŢĂ – Suceava, sambata, 21 martie 2015 | Saccsiv - Weblog — 17 martie 2015 @ 16:25 | Răspunde

 3. Dacă studiem puțin mai mult istoria templierilor vom descoperi legătura lor cu masoneria și vom înțelege de ce există și astăzi puternicul Ordin al Cavalerilor Templieri, ca ordin masonic (ocult). La început au fost doar 9 cavaleri francezi care au mers în Ierusalim, probabil trimiși de Papă și care au primit dreptul de a stăpâni asupra locului din Ierusalim unde s-a aflat Templul lui Solomon. Coincidență sau nu, tot timp de 9 ani de zile au săpat galerii încercând să descopere presupusa comoară a regelui Solomon, vestit pentru bogăția sa. Nu au admis alături de ei decât pe un conte francez care și-a părăsit propria-i avere, soția și copilul. Și spun unii că ar fi găsit Tablele Legii dăruite lui Moise de Dumnezeu, precum și Giulgiul Mântuitorului (cunoscut azi ca Giulgiul de la Torino).
  Pentru reușita lor, credem că Papa a admis și recunoscut fondarea Ordinului Cavalerilor Templieri (inițial se numea Ordinul soldaților săraci ai lui Hristos și ai Templului lui Solomonavea) și le-a dat dreptul să percepeapă taxe de la pelerini la vizitarea locurilor sfinte, să fie ei înșiși scutiți de taxe și să răspundă doar în fața lui. Misiunea lor oficială era să apere locurile sfinte (au luptat alături de cavalerii cruciați) și pe pelerini.
  Ei primeau depozite și percepeau o dobândă de circa 10% din valoarea lui. În scurt timp însă ei s-au îmbogățit și în special datorită donațiilor primite și averilor cedate de către cei care intrau în Ordin, ajungând mai târziu să împrumute regi și să dobândească o putere financiară uriașă. Aveau nenumărate proprietăți și afaceri. Construiau biserici și catedrale, fapt pentru care unii i-au numit constructori. Aveau cetăți în mai multe țări și mulți servitori.
  Dar motivul principal pentru care au căzut în dizgrația Papei și a regelui Filip al V-lea (cel Frumos) nu era confiscarea abuzivă a averilor lor, precum se spune. Credem că de la bun început templierii au intrat în contact cu urmașii unor caste de evrei (farisei, cărturari, saduchei), din tagma celor care au cerut răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos. Și au conceput împreună un plan prin care să submineze lumea catolică. Așa a apărut masoneria și nu întâmplător ei se închinau la diavol reprezentat prin Baphomet. Datororită evreilor sioniști au deprins arta mânuirii banului și a întocmirii unor acte de împrumut, a cambiilor, precursoare a cărților de credit din zilele noastre. Și este foarte probabil ca acești evrei să fi fost talmudiști și să se fi întors din regatul khazar, aflat la nord de Marea Caspică și Marea Neagră, unde au fost exilați după anul 70 d.Hr. de împăratul roman, regat care după anul 1100 a fost cucerit de ruși. Într-un anume fel, se poate spune că templierii au fost precursori ai băncilor din zilele noastre.

  Apreciază

  Comentariu de radu iacoboaie — 18 martie 2015 @ 10:40 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: