Bucovina Profundă

19 februarie 2015

Cenzura normalităţii şi promovarea homosexualităţii. Iulian Capsali despre conferinţa despre homosexualitate si boicotul ei

Filed under: Uncategorized — Mircea Puşcaşu @ 22:58

Cenzura normalităţii şi promovarea homosexualităţii

Iulian Capsali despre conferinţa despre homosexualitate si boicotul ei

Conferinţa „Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii” s-a ținut după ce ideologii homosexualismului, susținuți de cozile de topor ale statului nostru (Rectoratul Universității București, Ministerul Tineretului și Sportului), au încearcat să oprească propagarea adevărului în societatea noastră şi combaterea la nivel academic, cu argumente științifice, a ideologiei neomarxist-sexuale care va duce la pervertirea copiilor noștri şi distrugerea Familiei. Organizatorii vor acționa în justiție instituțiile care au pus la cale acest abuz.
Deja sunt în discuție în așa zisa „lume civilizată” acceptarea a zeci de tipuri de „familii”: homosexuale (deja realizată în câteva state ale lumii, urmând ca România sa se ralieze trendului), cu mai mulţi parteneri bărbaţi şi femei (poliandria/poliamoria), căsătoria cu un animal dacă este bazată pe „iubire” (zoofilia – şi deja sunt bordeluri-hotel în Germania şi Danemarca) , precum şi dezincriminarea pedofiliei şi acceptarea „uniunii consensuale” între un adult şi un copil. Există deja în Vest partide ale pedofililor şi chestiunea este abordată „ştiinţific”, pe exact acelaşi tipar ca al homosexualităţii din anii 60-70, urmând că atracţia sexuală pentru copii să fie considerată normală.
În câteva tări din Occident, din acte sunt scoase căsuţele unde sunt menţionaţi „mama” şi „tata”, şi trecut „părinte 1” şi „părinte 2”.
În fapt, asa cum ideologii revoluției post-sexuale recunosc ei înșiși, se dorește desființarea completa a ideii de „familie”, aneantizarea ei.
Cel mai grav este ca se fac deja experimente în școli și grădinițe prin care copiii sunt învăţaţi că identitatea de gen este un construct social-cultural, nu un firesc al fiinţei umane. Drept urmare, în grădinițe, fetiţele sunt tratate ca băieţi, iar băieţii sunt trataţi ca fetiţe: îmbrăcaţi în rochiţe, li se dau păpuşi ca sa se joace cu ele, fiind feriti de mașinuțe sau alte jucării specifice lor. Nu mai există exclusiv genurile masculin şi feminin, ci şi genul „neutru”, al copiilor care „îşi caută propria sexualitate, nedefinită încă”. In școli, orele de „educație sexuala” sunt o pregătire pentru acceptarea tuturor acestor deviații.
Asistăm o demantelare ideologică a firescului aşa cum nu s-a mai întâmplat până acum niciodată în istoria umanităţii. Ingineria socială prin care se urmăreşte desfiinţarea persoanei umane şi transformarea societăţii într-o gelatină care se poate mula în absolut orice matriță dorită, sprijinită masiv financiar şi politic prin aceleaşi forţe care împing acum lumea spre un război mondial, lasă calea deschisă spre o dictatură planetară.
Scurte impresii
Dupa ce conducerea Universitatii a interzis lansarea cartii si dezbaterea in Aula Mare de la Drept, a venit rândul Min. Tineretului si Sportului sa nu permită lansarea la Casa de Cultura a Studentiilor (fosta Preoteasa). Intrebarea mea este daca a inceput deja prigoana, blocarea expresiei normalitatii si a Traditiei deja, pentru ca orice dezbatere pro-homosexualitate este permisa.
A fost o conferinta de nivel academic, unde cei trei vorbitori au prezentat chestiunea ideologiei homosexuale (sprijinita pe rapoarte pseudo-stiintifice) si a poncifurilor prin care este dusa pas cu pas aceasta distrugere a identitatii de gen inca din gradinita, acceptarea „familiei” homosexuale, a adoptiilor in familii homo si inceputul legalizarii pedofiliei, cea din urma exact pe tiparul ideologic din anii 60 prin care s-a impus homosexualitatea in societatea occidentala.
Din pacate au fost multi oameni care ar fi vrut sa asiste la dezbatere si le-a fost imposibil sa mai intre, pentru ca sala era plina, multi ramanand si pe hol.
Jandarmeria si-a facut datoria si a pastrat ordinea afara, pentru ca erau destui activisti pro-homosexualitate care au vrut sa forteze usile. Cei care au intrat in sala (am stat personal langa un tanar declarat homosexual) s-au manifestat in limita decentei, chiar dacă au încercat (una dintre participante de la Accept, daca nu ma insel) sa monopolizeze discutia si sa induca ideea ca aceasta carte este un plagiat (pentru ca ea contine sute de studii) insa ele sunt citate, nu însușite de autori. Enervata ca nu i-a iesit diversiunea, activista a si părăsit sala.
Problema este ca politicul a parasit societatea majoritar creștină si acționează împotriva ei momentan prin boicot. Maine, speram sa nu intre DNA-ul in actiune…
Cititi cartea! Are o cantitate impresionanta de informatii care arata dimensiunea opresiva mondiala a luptei împotriva Familiei și a normalității in general. Sper ca raportul SRI care a fost făcut asupra acestei manifestari sa fi continut si aceste probleme pe care le ridic si sa raspunda la intrebarea: pe cine mai reprezinta politicul romanesc (?).

sursa: facebook – Iulian Capsali

2 comentarii »


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: