Bucovina Profundă

9 ianuarie 2015

PARDON, JE NE SUIS PAS CHARLIE OU MEHMED!

PARDON, JE NE SUIS PAS CHARLIE OU MEHMED!

(Charlie = blasphemie, Mehmed = sălbăticie)

charlie h blasphemie

Mircea Puscasu

 

Primul aspect:

False Flag Spec Opps

Construiesc o problema pentru a justifica introducerea unor masuri dure de “securitate” si urmarire totalitara. Statul Islamic (ISIS) e cu voie de la americani, executorii lui CharlieH, desi erau profi , si-au uitat buletinul in masina folosita (!!), totul luat colac peste pupază miroase a pregatire de ceva precum o primavara europeana cu fitil musulman. Cine ar avea castig daca ar porni lumea araba in conflict cu occidentul european? Oculta iudeo-talmudica? Ordo ab chaos? Poate ca da.

Charlie H. sunt extremisti de stanga, blasfemiatori, anti crestini, anti religie, anti clericalisti, intr-o tara din ce in ce mai muslima. Cine nu crede sa vada socanta caricatura orgiastic-sodomit-trinitara a “jurnalistilor” din linkul de mai jos.

Mă mir cum unii s-au declarat bulversati de sangele rece si cruzimea executorilor arabi. I-as intreba daca nu au fost bulversati de sangele rece si cruzimea blasfemiatorilor „jurnalisti” care in aceeasi publicatie abjecta il sodomizau grafic pe Dumnezeu (vezi foto: http://referentiel.nouvelobs.com/wsfile/3091352208000.jpg  Atentie imagine şocantă!).

Intr-o lume normală, dacă o ţară permitea expunerea publică a unor asa scabroase blasfemii ca cele din link, nişte conducători cu demnitate românească şi-ar fi retras ambasadorii din babilonul franţuzesc.

Cred că cei care maimuţăresc câinii prin gard nu se pot plânge ca au fost muşcaţi, nu pot juca rolul martirilor libertăţii de expresie, iar noi nu putem, nu avem voie să utilizăm duble măsuri.

Alt aspect: In antichitate daca un om palmuia statuia imparatului, atunci el putea fi condamnat la moarte, delictul se numea crima de lezmajestate. Dar aici este vorba de Dumnezeu , nu de un om.

Daca face o caricatura cu mine, da, il rog sa imi faca una si din profil, eu sunt o caricatura, dar… Dar! Daca face o caricatura Dumnezeului meu, il pocnesc crestineste, sa-i sara mucii pe pereti.

Daca in România ar apărea aşa blasfemii in vreo publicaţie şi justiţia nu i-ar sancţiona, nu m-aş supăra dacă niscaiva ciobani i-ar ciomăgi des şi indesat pe autori pentru o mai bună inţelegere a weltanschauung-lui românesc şi a libertăţii de expresie a lemnului de fag pe os de neam prost. Pardon!

PS: As fi foarte curios dacă publicaţia blasfemică CH a publicat şi caricaturi blasfemice antievreieşti, antitalmudice, antiholocaust. Sau se temeau să nu li se taie finanţările… Asadar totul se reduce la lucrurile simple: banii, viaţa sau mustaţa . Am zis!

 

 

11 comentarii »

 1. Bine punctată problema de față.

  Într-adevăr, la o primă analiză, numărul și gravitatea caricaturilor cu iz anti-evreiesc sunt considerabil mai reduse decât echivalentele anti-creștinești sau anti-islamice. Și nici una pe care să o poți numi blasfemiatoare în adevăratul sens al cuvântului. Probabil mai aruncau una-două și din categoria asta ca să nu bată la ochiul neinformat.

  De câștigat au doar organismenle de control și supraveghere localizate la nivel european, conduse mai sus pe linie ierarhică de știm noi cine. Cum știm că la nivel de Uniune Europeană, chestiunile de securitate sunt outsource-uite către statul Israel, corelat cu resortul standard pentru obținere de casus belli numit „war on terror” care tocmai s-a aplicat cu măiestrie (sau mai degrabă stângăcie) în cazul atentatului de față, putem spune că avem cocktail-ul unor premize îngrijorătoare pentru viitorul apropiat cu privire la intimitate și nu numai.
  Deja la nivel de parlament în România s-a propus cu maxime insistențe rediscutarea de urgență a proiectului de lege vizând supravegherea populației. E atât de evident, un fitil așteptau și ei. Nici nu se mai chinuie să fie discreți.

  Din punct de vedere psihosocial, se pedalează pe aceeași ipocrizie de masă cu mască de neoliberalism, alături de toate armele sale selectiv și preferențial aplicate, precum toleranța și mult prea supra-citata „libertate de exprimare”. Au ajuns întregi publicații, trusturi, bloguri și personalități să numească moartea acestor „jurnaliști” drept un atac asupra însuși simbolului de libertate și valori democratice, parcă mânuiți de o psihoză colectivă.

  Le-a mers destul de bine totuși, puțini fiind interesați să analizeze datele din culise, cum ar fi utilizarea gloanțelor oarbe sau înregistrările video cu încetinitorul în care poți observa de la o poștă actoria unora. Personal nu consider că e un atentat autentic, nici că este un false flag din partea statului francez, ci mai degrabă o operațiune externă pregătită de Mossad & prieteni.

  Iar legat de pedepse, trebuie să recunoaștem că societatea franțuză a ajuns la ceva performanțe… până și în perioada imediat după odioasa revoluție franceză, blasfemia era complet pedepsibilă.

  Și în final, ca un fel de paralelă la ce ai spus cu palma creștinească, amintesc o istorisire care mi-a rămas în minte, cu cei zece mucenici care au refuzat să accepte iconoclastul (tot o blasfemie putem spune): când un ostaș împărătesc s-a suit pe scară pentru a da jos o icoană de pe poarta orașului, aceștia l-au dat jos cu forța și l-au ucis pentru ceea ce vroia să facă. (mai multe la sinaxar, 9 august, pomenirea mucenicilor de la poarta de aramă).

  Apreciază

  Comentariu de marcelbontas — 9 ianuarie 2015 @ 02:32 | Răspunde

 2. Uitati din caricaturile lor. Toate sunt de o vulgaritate si o blasfemie extrema>

  RO575&espv=2&biw=1527&bih=863&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jemuVKy8BcHBUobggLgP&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=xlxDHJ9RxXveaM%253A%3BfeUhSsC6nSMANM%3Bhttp%253A%252F%252Freferentiel.nouvelobs.com%252Fwsfile%252F3091352208000.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fleplus.nouvelobs.com%252Fcontribution%252F687287-charlie-hebdo-caricature-l-eglise-une-reponse-legitime-aux-propos-de-mgr-vingt-trois.html%3B630%3B360

  https://www.google.ro/search?q=charlie+hebdo+cartoons+jesus&rlz=1C1ASUC_enRO575RO575&espv=2&biw=1527&bih=863&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jemuVKy8BcHBUobggLgP&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=kOtJKmZlbIbSIM%253A%3Bfdu6aYFHdqAxVM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.qz.com%252F2015%252F01%252Fcharliehebdo5.jpg%253Fw%253D640%3Bhttp%253A%252F%252Fqz.com%252F322550%252Fcharlie-hebdo-has-had-more-legal-run-ins-with-christians-than-with-muslims%252F%3B640%3B942

  Apreciază

  Comentariu de alin — 9 ianuarie 2015 @ 10:03 | Răspunde

 3. subscriu

  Apreciază

  Comentariu de Un Baci — 9 ianuarie 2015 @ 11:08 | Răspunde

 4. ”Cum se face ca atunci cand ironizam un crestin sau un musulman este libertate de exprimare dar atunci cand ironizam un evreu sau un homosexual este antisemitism sau discriminare ?”
  Intrebarea la care unii n-or sa raspunda fie ca sunt evrei si gay fie ca le e frica sau sunt prostiti de jidani.

  Libertatea de exprimare vânduta azi in lume de smecheri = poti persifla islamul, pe Alah, pe Mahomed, crestinismul, biserica, pe Mesia, pe Buda, hinduismul, sintoismul, pe oricine iti trece prin cap.
  Dar daca postezi o caricatura in care persiflezi Holocaustul si pe evrei, constituie infractiune, esti etichetat antisemit, sistemul guvernului mondial te trimite în fata judecătorilor si vei fi condamnat.

  NU SUNT SOLIDAR CU MENTALITATEA TARILOR SIONISTE !

  Apreciază

  Comentariu de ihtis — 9 ianuarie 2015 @ 11:47 | Răspunde

 5. Reblogged this on Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!.

  Apreciază

  Comentariu de Muritor — 9 ianuarie 2015 @ 13:23 | Răspunde

 6. Felicitari ptr limpezime. Cat despre ultimul paragraf, el singur lamureste pe deplin… Adica, in slujba carei oculte se aflau acei bieti satanisti.

  Apreciază

  Comentariu de Daniel — 10 ianuarie 2015 @ 10:46 | Răspunde

 7. Totusi cum sa ucizi pt o caricatura? Si noi daca suntem crestini nu putem sa ne gandim cum a raspuns Dumnezeu, Isus Hristos batjocurilor? Rugandu-se pt ei. Atunci cum putem sa gasim scuze pt crime? Sa ne rugam pentru toti, cum ne-a invatat Hristos

  Apreciază

  Comentariu de ela — 10 ianuarie 2015 @ 16:58 | Răspunde

 8. Felicitari pentru articol, domnule Puscasu!!!

  Apreciază

  Comentariu de Olivia — 10 ianuarie 2015 @ 19:11 | Răspunde

 9. Felicitari,crestin si roman adevarat!

  Apreciază

  Comentariu de Mia — 11 ianuarie 2015 @ 13:10 | Răspunde

 10. Mi se pare cea mai indicată atitudine :

  Salaheddine Mezouar, Ministrul de externe marocan
  “Delegaţia marocană a transmis condoleanţele sincere ale Regatului Marocului, dar nu a luat parte la marşul organizat la Paris, din cauza unor caricaturi blasfematorii cu profetul Mahomed.”

  Deşi îşi anunţase prezenţa la Marşul Solidarităţii din Paris, ministrul de Externe marocan a decis, în ultima clipă, să nu participe, din cauza unor caricaturi blasfematorii cu profetul Mahomed.

  În schimb asta mi se pare de un cinism şi de o obrăznicie fără margini !
  Mişteaux de papă lapte din kibutz :

  http://www.evz.ro/o-revista-catolica-si-un-site-evreiesc-au-publicat-caricaturi-din-charlie-hebdo.html

  Apreciază

  Comentariu de Radu Humor — 12 ianuarie 2015 @ 22:31 | Răspunde

 11. Total de acord este un haos comandat de Bancheri lumi, de asa zisa Noua Ordine Mondiala, ptr a ingradi drepturile cetatenilor si ai controla , deoarece lumea are cunostinta , nu se mai lasa manipulata de media globalista finatata de catre kabalizmul globalist. Vom trai sub dictatura gruparilor teoriste mafiote ale bancherilor lumi care au creat artificla criza economica mondiala, haosul actual.

  Apreciază

  Comentariu de un roman mai prost — 15 ianuarie 2015 @ 22:12 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: