Bucovina Profundă

31 octombrie 2014

Boicotaţi alegerile, nu mergeţi la vot ! Staţi acasă şi VOTAŢI☺PETRE ŢUŢEA !

Filed under: atitudine,boicot,Bucovina profundă,sfintii inchisorilor — Mircea Puşcaşu @ 00:30

votati petre tutea-page-0

15 comentarii »

 1. alegeti pe cine vreti, dar pe Ponta puneti-l pe linia moarta, el va duce tara la rapa la dezastru.

  Apreciază

  Comentariu de strainisicalatori — 31 octombrie 2014 @ 00:34 | Răspunde

  • Tu eşti străin şi de bunul simţ !

   Apreciază

   Comentariu de Radu Humor — 31 octombrie 2014 @ 14:26 | Răspunde

 2. […]    Iata un soi de afis de pe blogul fratelui Mircea Puscasu, la articolul Boicotaţi alegerile, nu mergeţi la vot ! Staţi acasă şi VOTAŢI☺PETRE ŢUŢEA ! […]

  Apreciază

  Pingback de MIRCEA PUSCASU: Boicotaţi alegerile, NU MERGETI LA VOT! Staţi acasă şi VOTAŢI☺PETRE ŢUŢEA! | Saccsiv's Weblog — 31 octombrie 2014 @ 09:43 | Răspunde

 3. Reblogged this on pongogonzo.

  Apreciază

  Comentariu de pongogonzo — 31 octombrie 2014 @ 13:41 | Răspunde

 4. Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

  Comentariu de energein7 — 31 octombrie 2014 @ 21:10 | Răspunde

 5. Nu inteleg, care-i rostul acestui indemn ? Speram ca politicienii se vor rusina de absenteismul nostru ? Cati trebuie sa absenteze pentru ca cei „alesi” sa devina ilegitimi ?
  Stim bine ca e utopic sa presupunem ca prin astfel de indemnuri nu s-ar mai duce nimeni la vot si chiar s-ar pune astfel o problema pentru clasa politica. „Masina de vot” a unuia sau a altuia, mai mare sau mai mica, ar furniza oricum suficiente voturi.
  Dar hai sa presupunem ca printr-o minune nu s-ar duce nimeni la vot, Ce s-ar obtine ? In afara de „un mare scandal”, adica fetze preocupate si „docte” comentand evenimentul pe la talk-show-uri … Pai in afara de asta cam nimic: vechea conducere ramane in functie pana ce se vor intruni conditiile alegerii noii conduceri. Se asteapta cineva ca sistemul sa se schimbe singur pornind din interiroul lui „sensibilizat” de oprobiul public ? Eu inteleg ca la asa ceva se astepta baietii astia care-si zic „anti-sistem” si care spera ca odata ce ei sunt foarte nervosi in fata computerului, comentand de zor sistemul (nu ca n-ar avea ce comenta, dar asta e deja alt subiect), acesta, sistemul cel blamat si comentat, sa devina deodata un factor responsabil si generos si sa se schimbe singur (eventual ajutat de unu’doi dintre baieti, care s-ar „sacrifica” sa intre si ei in sistem). Dar noi suntem oameni seriosi si nu ne imbatam cu apa rece.
  E clar ca nu avem cu cine vota. Dar nu avem nici impotriva cui vota ?
  Ce parere aveti daca indemnul de a nu merge la vot nu e chiar atat de non-combat pe cat ar putea parea la o prima vedere ?
  Care este grupul tinta vizat de un astfel de indemn ? Cumva sustinatorii infocati ai unuia sau ai altuia dintre candidati ? Nicidecum ! Cei mai susceptibili sa ia in serios o astfel de atitudine sunt nehotaratii, adica exact aceia pe care ii curteaza orice candidat care nu are majoritatea absoluta, asadar aceiia care ar putea inclina balanta inspre un candidat sau altul.
  Iar un candidat cu o majoritate relativa in sondaje nu ar fi interesat sa stea lumea acasa, astfel ca raportul de procente sa nu se schimbe la alegeri ?

  Apreciază

  Comentariu de umbraserii — 31 octombrie 2014 @ 22:50 | Răspunde

 6. […] Iata un soi de afis de pe blogul fratelui Mircea Puscasu, la articolul Boicotaţi alegerile, nu mergeţi la vot ! Staţi acasă şi VOTAŢI☺PETRE ŢUŢEA ! […]

  Apreciază

  Pingback de MIRCEA PUSCASU: Boicotaţi alegerile, NU MERGETI LA VOT! Staţi acasă şi VOTAŢI☺PETRE ŢUŢEA! | NU VOTATI — 1 noiembrie 2014 @ 00:26 | Răspunde

 7. S-au făcut rugăciuni în țară pentru a ne da Dumnezeu un om ales în fruntea statului. S-au rugat părinți, călugări și măicuțe prin mânăstiri. S-au rugat oamenii acasă și prin biserici.
  Întreb acum toți creștinii ortodocși din această țară, inclusiv pe chipurile scârbiții, sau năimiții, care îndeamnă să nu mergem la vot (și în acest mod să aducem implicit în fruntea țării un criminal):
  – Dacă în fruntea acestei țări ajunge președinte un criminal, atunci ce s-a ales de rugăciunile noastre?
  – Și un președinte criminal de la cine este dat el, de la Dumnezeu, sau de la satana?
  – Suntem noi un neam al satanei, sau suntem un popor al lui Dumnezeu?
  Să răspundă la aceste întrebări toți cei care se consideră creștini ortodocși. Să răspundă în genunchi în fața lui Dumnezeu și față în față cu ei înșiși, cu propria lor conștiință.

  Apreciază

  Comentariu de X — 2 noiembrie 2014 @ 14:03 | Răspunde

  • Repet: Nu cred in votul impotriva, cred ca este o pacaleala. Nu pot fi deacord cu votul pentru raul mai mic, este tot pentru un rau. Pot vota doar pentru un bine, iar daca el nu exista, atunci ma abtin.

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 2 noiembrie 2014 @ 14:59 | Răspunde

 8. Petre Țuțea a făcut această chemare pe vremea lui Iliescu, când inconștiența acestui neam îl credita pe acesta cu 90% din voturi și când prezența la vot chiar era inutilă. Să nu denaturăm lucrurile. E mare păcat în fața lui Dumnezeu. Azi situația s-a schimbat, asasinul Ponta nu are decât 35% în opțiunea din nou inconștientă a electoratului. Dacă ieșim la vot îl putem opri pe acest hoț și pe acest criminal. Dacă vom sta acasă vom fi complicele acestui criminal și vom da socoteală în fața lui Dumnezeu pentru că ne-am dat mâna cu crima și cu nedreptatea.

  Apreciază

  Comentariu de X — 2 noiembrie 2014 @ 14:05 | Răspunde

  • Nu sunt de aceeasi parere. Nu cred in votul impotriva, cred ca este o pacaleala. Nu pot fi deacord cu votul pentru raul mai mic, este tot pentru un rau. Pot vota doar pentru un bine, iar daca el nu exista, atunci ma abtin.

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 2 noiembrie 2014 @ 14:58 | Răspunde

  • ABSENTEISMUL masiv la vot distruge Sistemul !

   Absenteismul la vot îi uneşte pe oameni împotriva Sistemului !

   Prezenţa la vot îi dezbină pe oameni şi consolidează Sistemul (sclavia) !

   Sistemul a creat iluzia democraţiei , iluzia că suntem liberi, liberi să ne alegem conducătorii. În realitate nu este nimic de ales, pentru că toţi cei care candidează sunt marionetele Sistemului. Totul este foarte bine controlat prin legislaţie şi cu ajutorul televiziunilor.

   Sistemul are nevoie de o participare largă la vot pentru a întreţine iluzia numită “democraţie”. Astfel, prin manipulare TV, popoarele sunt prostite să-şi voteze de bunăvoie exterminarea.

   NU contează dacă îţi anulezi votul ! Voturile anulate se adună cu voturile valabile şi contribuie la reconfirmarea Sistemului . Din momentul în care ai dat actul de identitate şi ai semnat, ai reconfirmat Sistemul.

   Dacă iluzia democraţiei se risipeşte, Sistemul va rămâne fără mască, lupul va rămâne fără blana de oaie. Atunci oamenii vor vedea că trăiesc într-un regim totalitar, vor vedea că sunt sclavi şi atitudinea lor se va schimba . Numai atunci vor putea ajunge la conducere naţionaliştii autentici.

   “Sclavul perfect este sclavul care se crede liber.”

   Apreciază

   Comentariu de Alex — 3 noiembrie 2014 @ 05:59 | Răspunde

   • M-am abtinut cu mare greu sa dau raspunsuri caustice tuturor expertilor ce-si dau cu parerea referitor la (ne)participarea la vot.
    Ma abtin in continuare sa comentez pe blogurile celorlalti care si-au aratat cu prisosinta limitarile si putinatatea viziunii, dar ma consider obligat sa am o reactie aici, pentru aprecierea pe care o port bloggerului (apreciere care rezista, in ciuda aricolului curent, cu care sunt in total dezacord).
    Ma rezum la a afirma:
    > Absenteismul la vot al unora este o dovada de neintelegere a realitatii, care nu afecteaza in nici un fel sistemul.
    > Chiar daca absenteismul ar afecta sistemul, acesta, adica sistemul, are capacitatea de a se autoregla incat sa fie „afectat” cat mai putin si sa-si continue existenta dupa propriile reguli.
    > Daca, prin absurd, sistemul ar putea fi distrus de neparticiparea la vot (cum lasa sa se inteleaga in delirul sau baiatul Alex) si ar veni „nationalistii autentici” (na, ca ma buseste rasul) la putere, atunci s-ar merita luate in calcul doua consecinte:
    1. Sistemul distrus ar trebui inlocuit cu un alt sistem, numai ca noul sistem va fi nevoit, din lipsa de cadre, sa apeleze in mare parte la oamenii vechiului sistem. Ia ghiciti consecinta !
    2. Nationalistii astia autentici (dupa cum ii numeste Alex, care probabil ne poate propune si o metoda de a-i tria pe autentici de falsi …), care nu au oameni pregatiti sa conduca nici macar o comuna (si nu ma refer la buchea cartii) dand dovada de o ridicola neintelegere a realitatii (ca doar nationalistii autentici striga probabil in cor sa nu se mearga la vot, nu ?), ar intra fuguta cu oistea in gard, facand de ras o intreaga istorie de elite (in cel mai serios sens al cuvantului) cu care se pare ca indraznesc sa se compare, considerandu-li-se urmasi.
    > Neparticiparea la vot NU INSEAMNA NEIMPLICARE IN JOCUL POLITIC AL SISTEMULUI (se aude, mai. pana in fundu’ clasei ?). Ba este chiar o parsiva participare: intrucat are ca grup tinta o componenta sociala nemultumita de actualul sistem, scoate de la urne posibili votanti impotriva celui mai putin dezirabil candidat al sistemului. Cu alte cuvinte, candidatul cel mai malefic este avantajat intrucat posibli votanti ai contracandidatului sau stau acasa (sau isi anuleaza votul, aceeasi prostie cu alta palarie).
    > Participarea la vot este un drept juridic si o obligatie morala. Blamarea sistemului nu se face prin neparticipare, ci prin votarea cu candidatul cel mai putin reprezentativ pentru sistemul blamat (de aceea se si spune „vot de blam” si nu „absenta de blam”). Asta este jocul si astea sunt regulile lui. Poti „sta o tura” daca vrei, dar nu vei schimba nimic in cadrul jocului situandu-te in afara lui !

    Inca ceva: nu mai luati in mod sectar citate scoase din context de la Patintele Iustin ca sa demonstrati ca era un promotor al absenteismului. Parintele Iustin a fost un luptator in cel mai complet sens al cuvantului, ce numai intr-un caz cu totul particular ar fi recomandat o atitudne pasiva.

    In rest: Doamne ocroteste-i pe romani !

    Apreciază

    Comentariu de umbraserii — 16 noiembrie 2014 @ 02:59 | Răspunde

 9. Ponta a avut dosar de urmărire penală pentru uciderea procurorului Panait. Jurnalista Simona Ela Fica nu este chemată de nimeni ca să arate rezultatele investigației ei.
  Mongoloidul criminal Victor Viorel Ponta nu trebuie să ajungă președintele României.

  Apreciază

  Comentariu de X — 2 noiembrie 2014 @ 14:17 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: