Bucovina Profundă

20 octombrie 2014

Cine face educația „sexuală” în școlile din România? – VIDEO

Cine face educația „sexuală” în școlile din România?

Vă invit să urmăriți o dezbatere despre viitorul manual de „Educație pentru sănătate”, mai precis despre un preconizat capitol dedicat educației sexuale. Discuția a plecat de la un „eveniment cultural” desfășurat într-un spațiu de învățământ (Aula Universității București) în cadrul Bucharest Science Festival (festival organizat de organizația anticreștină A.S.U.R): prezentarea în fața elevilor de la mai multe școli bucureștene a proiectului Sexul vs. Barza (susținut de asociația homosexualilor, Accept, și de către Fundația Marie Stopes International România care promovează avortul în rândul elevelor).

Dacă sunteți interesat de subiect (adică sunteți cadru didactic, părinte, elev sau politician), aș insista ca înainte de vizionarea reportajului și a dezbaterii să citiți un scurt text, lămuritor, publicat încă de anul trecut pe site-ul Cultura Vieții: „Educație sexuală” sau sexualizare și pervertire a copiilor? Memoriu adresat ministrului Educației precum și investigația Irinei Nastasiu „Școala homosexualității”, o nouă „ofertă educațională” pentru liceenii români.

 

sursa: rafaeludriste.blogspot.ro

3 comentarii »

 1. […] Cine face educația „sexuală” în școlile din România? – VIDEO […]

  Apreciază

  Pingback de Invazia homosexualistă. Apăraţi-vă copiii! | Bucovina Profundă — 1 iulie 2015 @ 22:47 | Răspunde

 2. […] Cine face educația „sexuală” în școlile din România? – VIDEO […]

  Apreciază

  Pingback de Suntem pregătiţi pentru ce va să vie? Ofensiva pedofililor | Bucovina Profundă — 1 iulie 2015 @ 22:56 | Răspunde

 3. Greu de crezut ce se întâmplă , oare se putea întâmpla fara o susținere a celor pe care i am votat dar neînchipuindu- ne ca o sa ajungă sa facă așa ceva, împotriva noastră a copiilor, a oricărei ființe umane. Asemenea instigări sexuale , mascate sub alte denumiri, sunt ca o crima împotriva umanității , pentru ca schimba ireversibil gândirea, copiilor, îi face sa fie atenți la altceva , sa alerge după placeri sa fie aroganți , sa nu mai învețe nimic sa fie golani agresivi cu fetele, nesimțiți in cuvinte si asta de aici de la aceste instigări.
  Ar trebui sa vadă si sa ia atitudine multa lume, pt ca vedem ca si din străinătate vin sa ne facă rău, au nevoie de prostituate si de chat uri video si încep aceasta activitate diavoleasca de a șterge rușinea din mintea copiilor, si de a le spune ca e normal ceea ce stiim ca e păcat împotriva firii.
  Ce fac acești nelegiuiți ar trebui oprit si implicați cat mai multi oameni poate așa se găsește cineva sa ia atitudine si sa atragă si pe alții.

  Apreciază

  Comentariu de Mihai — 15 aprilie 2019 @ 21:19 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: