Bucovina Profundă

28 septembrie 2014

7 puncte despre Tratatul de la Lisabona sau ce inseamna UE

7 puncte despre Tratatul de la Lisabona

sau ce inseamna UE

Tratatul de la Lisabona sau ce inseamna UE

 Toata lumea a auzit despre Tratatul de la Lisabona dar in mod sigur sant foarte putini cei care stiu cu adevarat ce implica si despre ce este vorba. Multi nici nu se intereseaza si nici nu vor sa auda despre aceste chestiuni “politice” pentru ca nu sant ei cei care trebuie sa stie si sa se intereseze despre aceasta. Datorita acestei nepasari, lehamite, ignoranta si prostie toata lumea sufera in ziua de azi consecintele acestei lipse de interes dar si de informare.
In acest articol am sa ma refer la punctele esentiale ale acestui tratat cat si asupra urmarilor pe care le are asupra vietii noastre chiar in momentul in care va scriu aceste randuri. Le voi puncta pe fiecare si va voi exemplifica ceea ce inseamna.
1) Este un tratat care substituie toate tratetele precedente in care se afirma in mod definitiv suprematia dreptul comunitar asupra dreptului national. Cu alte cuvinte suveranitatea nationala nu va mai exista. Se vede deja, pentru  ca santem prima tara din lume care a inceput sa isi vanda pamanturile agricole strainilor.
Nicaieri in lume un strain nu poate cumpara pamantul agricol. Da, se poate sa iti cumperi o casa, un apartament dar pamantul agricol care reprezinta teritoriul national al acelei tari nu ti-l va da nimeni. Media minte cand vorbeste despre pretul la hectar in alte tari pentru ca acel pret nu este pentru un straini ci pentru cetatenii lor. Vanzarea pamanturilor agricole ale Romaniei va face ca in orice loc al tarii sa apara o mica Arabie, Italie…Ne vom trezi conditionati de straini in propria tara dar…..pe cine intereseaza?? BANII SA MEARGA.
Instrainarea pamantului  Tratatul de la Lisabona transfera la nivelul fiecarui stat membru 105 atributii de la nivel national la nivel european. Aceste atributii privesc politica externa, justitia, comertul, apararea, siguranta, economia……

2) Este cel mai mare transfer de putere care a fost facut vreodata la nivel european, despre care nimeni nu  spune nici un cuvant si nimeni nu incearca sa informeze mai pe larg publicul nestiutor despre acest act de incalcare a suveranitatii nationale. Este ca si cand guvernul si noi romanii nu mai santem in stare sa ne purtam singuri de grija sub nici un aspect. Tot ce facem trebuie sa ne fie consimtit de catre straini.
Ei sant cei care comanda si conduc destinele acestei natiuni, iar presedintele vandut ca si tot guvernul se inchina si asteapta noile legi si reforme care sa ne inglodeze si mai mult in mizerie, datorii si sclavie.
Tot ce facem trebuie sa fie aprobat si analizat pentru noi de catre oculta mondiala care a pus deja labele pe Romania sub ochii adormiti ai romanilor mandrii ca sant in UE.

3)  UE nu este numai o organizatie guvernativa tip NATO ci si o federatie de state precum US, adica este un adevarat super stat. In acest stat avem un Presedinte, o Comisie Europeana, un Consiliu, un Parlament, o banca proprie – BCE, un organ de ordine – Eurogendfor si o religie comuna. Dintre toate acestea, singurul care a fost ales in mod democratic este Parlamentul. Toate celelalte sant conduse de persoane nominate de guverne care au fost alese pe criterii de capacitate personala, de interese, de idealuri de putere, politice, economice …..
EUROGENDFOR-NWO-FORCE-EU-ORDER
Toata puterea de decizie in Europa este stabilita de 27 de comisari (unul pentru fiecare natiune, nefiind necesara alegerea lor de catre poporul din care provin)  dar din noiembrie 2014 numarul acestor 27 de reprezentanti va scadea, acest lucru insemnand  ca doar 2/3 din statele membre vor fi reprezentate la nivel european.
In acest caz ar trebui sa ne intrebam pentru care motiv ar trebui sa ne  simtim in siguranta din moment ce doar cateva persoane vor raspunde de siguranta atator  miloane de locuitori?
Aceste persoane au o putere absoluta asupra poporului insasi si nu raspund in fata nici unui organism. Au puteri decizionale depline si inrobesc orice stat care nu se supune, cu forta.

Pedepsa cu moartea pentru a inabusi orice forma de revolta4) Desi poate parea de domeniul fanteziei sau al imaginatiei bolnave, Tratatul de la Lisabona a reintrodus pedeapsa cu moartea.  Acest lucru nu a fost facut in mod clar, deschis, pentru ca atunci nu ar fi putut sa strecoare aceasta lege care sa ii apere impotriva asasinatelor pe care le comit asupra umanitatii. Ca intotdeauna au apelat la fel de fel de artificii ca sa poata sa pacaleasca populatia.
MORTE- LISDeci, pentru a legifera acesta incalcare a drepturilor omului au facut referinta la  “Cartea drepturilor fundamentate” care in articolul 2  prevede pedepsa cu moartea pentru a inabusi orice forma de revolta populara, rascoala, insurectie sau alte forme de manifestatie impotriva sistemului represiv.
Nu este citat nici un exemplu care sa ilustreze ce inseamna o rascoala, revolta sau o insurectie, dar daca acest lucru se intampla inseamna ca poporul are un motiv destul de bun pentru a o face, dar se expune la un asasinat organizat.
In acest caz te mai simti ocrotit in drepturile tale de a te impotrivi cuiva sau impotiva lor? Exemplele sant foarte multe si unul destul de trist este cel de la Pungesti sau de la oricare alta manifestatie impotriva regimului in care organele represive lupta impotriva cetatenilor.
Huligani in uniformaVedeti in fiecare zi jandarmi care fara sa gandeasca asculta ordine si se impotrivesc poporului care lupta cu mainile goale impotriva unui sistem corupt aparat de ei. Nu mai tine faza ca ei, jamdarmii sant comandati de catre cineva ca sa faca asta. Nu bieti. Nu mai tine.
Daca sant comandat sa comit un asasinat nu o fac. Ma solidarizez cu cei care lupta impotriva sistemului pentru ca eu am jurat sa imi apar tara si poporul nu huliganii si asasinii care ma baga la inaintare sa lupt pentru ei impotriva poporului meu. ESTE CHESTIUNE DE ONOARE SI CONSTIINTA….numai ca astazi singura constiinta si dumnezeu sant BANII
Tratatul mai prevede in afara misiunilor de pace si misiuni ofensive. In cazul unei arestari poti fi mutat in orice regiune europeana exact cum se intampla acum in cadrul aceleasi natiuni care te muta de la o inchisoare la alta de pe teritoriul national.

5) In acest tratat se garanteaza egalitatea si reciprocitatea  intre statele membre, dar acest lucru este doar o alta iluzie in fata omului nestiutor pentru ca  desi se anunta cu surle si trambite ca fiecare tara are drepturi egale inegalitatea este la ea acasa.
Aici pot sa exemplific cu situatia Angliei si Danemarcei carora le este perms sa isi  bata singuri moneda nationala.  Desi ele nu folosesc moneda europeana, ci pe cea proprie Anglia ramane proprietara a 15,98% din BCE iar Danemarca de 1.72%. Acest lucru inseamna ca desi nu produc nimic pentru comunitate isi insusesc cea mai mare parte din Fondul european varsat de catre statele care cotizeaza.
6) Tratatul de la Lisabona coincide cu mult controversata Constitutie Europeana  care a fost respinsa de un referendum  popular in Franta si Olanda. Tratatul a fost respins de referendumul national din Irlanda. Ei stiau mai mult decat noi. Guvernul Frantei si Olandei au ratificat Constitutia Europeana cand acesta si-a schimbat numele in Tratatul  de la Lisabona dispretuind rezultatul referendumului.
Dupa studiile facute de avocatul Klaus Heeger consultant al grupului democrat in Parlamentul European, Constitutia garanta Uniunii Europene 105 teritorii noi unde putea sa isi exercite competenta, acelasi numar pe care il detine astazi Tratatul  de la Lisabona. In Tratatul de la Lisabona fata de fosta Constitutie Europeana raman pe dinafara simbolul UE, steagul, imnul si motto-ul dar au puteri depline asupra schimbarii climatice.
Cele 104 teritorii de competenta ramase ( teritorii in care posibilitatea statelor de a legifera in mod diferit decat s-a stabilit de catre UE este ilegala) sant identice.
7) Politia, Fortele de ordine si armata nationala SANT OBLIGATE sa depuna juramantul de  fidelitate catre UE, iar cine refuza poate sa fie pedepsit.
Aprobarea acestui tratat impune  interzicera manifestatiilor impotriva UE care sant ilegale. Cu aceasta prevedere ia sfarsit o mare parte din drepturile omanitatii. Jean Monnet, unul dintre fondatorii actualei Europe afirma:  “natiunile europene trebuie sa fie conduse catre super statul european fara ca popoarele lor sa stie ceea ce se intampla.” Realizati ca acesta se intampla azi?
Probabil acum va puteti da seama de ce jurnalistii ne arata cu minime detalii un omicidiu din provincie dar tac in ceea ce priveste Tratatul de la Lisabona, abuzurile politiei si jandarmeriei,  abuzurile facute de guvern asupra poporului, modul in care santem otraviti in fiecare zi si cum am ajuns sclavi la noi acasa?? Acestea sant lucrurile cele mai  importante pentru viitorul nostru , al copiilor si nepotilor nostri.
Probabil citind aceste cateva randuri care scot in evidenta doar cateva din ororile acestui tratat care pune la adapost asasinii umanitatii poate veti intelege de ce  politicieni se declara in favoarea acestui tratat si decalara ca:”cine este impotriva Europei este un terorist” fara sa iti spuna ca de fapt pentru ei esti un terorist pentru ca nu te supui si nu iti pasa de tonurile autoritare tipice care sant folosite pentru a te intimida si umili.
Tratatul este atat de inlantuitor incat poate sa fie modificat doar cu votul unanimitatii statelor membre, chestiune destul de dificil de actualizat din moment ce Anglia si Danemarca trebuie sa isi definitiveze inca statutul lor de state privilegiate.
Dr. Adrian Cacovean
sursa:  doctorac.ro

 

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: