Bucovina Profundă

24 aprilie 2014

Reînhumarea Părintelui Gheorghe Calciu – Monahul Teodot

Filed under: interviu,lupta impotriva uitarii,monahul Teodot,Parintele Calciu — Mircea Puşcaşu @ 00:11

Reînhumarea Părintelui Gheorghe Calciu

Monahul Teodot

<<Sa nu fim de partea arhiereilor care au afirmat acum 2000 de ani: „Puneti strajă la mormânt ca sa nu fie rātacirea de pe urmă mai mare decît cea din tai” >> Monahul Teodot despre reînhumarea Părintelui Gheorghe Calciu.

Operator Imagine Editor Montaj : Dacian Aniţei.

3 comentarii »

 1. ,Valeriu says:April 25, 2014 at 10:17 am (pe blogul Saccsiv)
  Autorul testamentului pe care-l discreditaţi este aparţinătorul sfintelor moaşte. Dumnezeu să vă ocrotească de mânia Sfântului Gheorghe Calciu pe care-l batjocoriţi în duh, la fel cum l-au batjocorit trupeşte cei din Piteşti şi cei ce l-au dezhumat…”

  INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT!
  Cum poate cineva confunda adevărul cu minciuna…
  Cei care l-au dezgropat în frunte cu monahul Teodot presupun, au dorit atât de mult să-l cinstească cu adevărat, cunoscându-i viața, mărturisirea de credință (asemenea cu cea a Sfântului Mărturisitor Iustin Pârvu) și opera părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa.
  Și pentru faptul că MOAȘTELE UNUI SFÂNT APARȚIN DE DREPT ÎNTREGII COMUNITĂȚI ORTODOXE! Nu mai este vorba de un simplu trup, care aparține familiei… Să fie clar acest lucru pentru cei care nu înțeleg sau mai degrabă nu vor să înțeleagă însemnătatea acestor lucruri.
  În comentariul acestui Valeriu analizați vă rog tot ceea ce susține el.
  Întrebări legitime din partea noastră:
  CINE ÎL DISCREDITEAZĂ? (cei care regretă acest sacrilegiu sau cei care AU ÎNGROPAT MOAȘTELE UNUI SFÂNT PENTRU A ÎMPIEDICA PE ROMÂNI SĂ AIBĂ MAI MULTĂ EVLAVIE ȘI AJUTOR DE LA UN MARE MĂRTURISITOR AL ORTODOXIEI ȘI DIZIDENT ANTICOMUNIST)
  AUTORUL ÎNSUȘI RECUNOAȘTE CĂ ESTE VORBA DESPRE SFINTE MOAȘTE! MÂNIA SFÂNTULUI? ȘI IARĂȘI RECUNOAȘTE CĂ ESTE VORBA DESPRE UN SFÂNT!
  APOI, DESPRE CARE ,,BATJOCORIRE ÎN DUH” ESTE VORBA? Și face apoi o analogie extrem de deplasată cu tortura părintelui la Pitești… POATE SĂ VADĂ CINEVA, VREUN ORTODOX CU CAPUL PE UMERI (care are dreapta socoteală) ÎN MONAHUL TEODOT ȘI CEILALȚI CARE L-AU AJUTAT ÎN ACEST DEMERS FIRESC, TORȚIONARI AI PĂRINTELUI GHEORGHE CALCIU-DUMITREASA?
  Cine îmi va răspunde la aceste întrebări? Îmi va răspunde oare Valeriu?

  Apreciază

  Comentariu de Iacoboaie Radu — 25 aprilie 2014 @ 20:18 | Răspunde

 2. […] Reînhumarea Părintelui Gheorghe Calciu – Monahul Teodot […]

  Apreciază

  Pingback de 21 noiembrie – Sfintitul Marturisitor Gheorghe Calciu – 9 ani de la adormire, doi ani de la aflarea sfintelor sale moaste | Bucovina Profundă — 21 noiembrie 2015 @ 15:03 | Răspunde

 3. […] Reînhumarea Părintelui Gheorghe Calciu – Monahul Teodot […]

  Apreciază

  Pingback de Bloguri ortodoxe despre Sfintitul Marturisitor GHEORGHE CALCIU DUMITREASA – 9 ani de la adormire, doi ani de la aflarea sfintelor sale moaste | Saccsiv - Weblog — 23 noiembrie 2015 @ 17:44 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: