Bucovina Profundă

2 aprilie 2014

VACCINUL GARDASIL – PRIMELE PLÂNGERI PENALE + video (ro)

Filed under: antivaccin,articol,atitudine,marea minciuna — Mircea Puşcaşu @ 15:06

VACCINUL GARDASIL

PRIMELE PLÂNGERI PENALE

Impunerea vaccinării cu Gardasil pentru a se preveni, chipurile, apariţia cancerului de col uterin, a declanşat la vremea respectivă puternice reacţii în întreaga lume. Acestea s-au amplificat cu trecerea timpului, deşi autorităţile medicale asigurau în mod repetat că Gardasil oferă siguranţă, neprimejduind sănătatea femeilor prin efecte adverse. Cum s-ar putea explica reţinerea serioasă pe care cetăţenii ţărilor vizate pentru vaccinare au avut-o faţă de instituţiile şi cercetătorii plătiţi din bani publici pentru a se îngriji de sănătatea populaţiei? Răspunsul e că aceleaşi autorităţi care astăzi sunt indignate de faptul că folosirea vaccinului rămâne încă controversată au recomandat şi în alte dăţi, cu mult aplomb, medicamente care şi-au dovedit mai târziu nocivitatea.
Gardasil este un vaccin produs de compania Merck, conceput pentru a preveni infecția cu anumite virusuri umane de tip papiloma (HPV), care se spune că ar cauza în prezent cca 70% din cancerele de col uterin, 26% din cancerele la nivelul capului și gâtului și multe cancere vulvare, vaginale, ale penisului și de anus.

În țara noastră, Ministerul Să­nătății a achiziționat în 2008-2009 cca 330.000 de doze din acest vaccin, pentru suma de 23 de milioane de Euro! Cele două campanii de vaccinare s-au finalizat însă cu un eșec total, reușindu-se ca doar 2% dintre fetițe să fie vaccinate. Astfel, direcțiile de sănătate s-au aflat în situația de a distruge dozele de vaccin nefolosite, deoarece termenul de valabilitate expirase. Așa au fost aruncate 23 de milioane de Euro pe apa sâmbetei, și asta în timp ce românilor li se tăiau salariile și pensiile, pentru că țara nu mai avea bani…

Și mai revoltător este faptul că în momentul achiziționării vaccinului, autoritățile române aveau la dispoziție suficiente informații oficiale din țările în care fusese deja utilizat, și care ridicau serioase suspiciuni privind siguranța acestuia. În același timp, nu existau niciun fel de date care să dovedească eficiența vaccinării anti-HPV în prevenirea cancerului invaziv. Ceea ce se știa sigur era că vaccinul nu vindecă o infecție deja existentă și că are o serie de efecte secundare: febră, grețuri, șoc anafilactic, epilepsie, paralizii, atacuri de panică, depresie, dureri de cap și de spate, căderea părului, dureri articulare, amețeli, tremurături, meningită virală, deces. De asemenea, în SUA fuseseră deja raportate 21 de decese și 10 pierderi de sarcină asociate cu Gardasil.

Rata mare de refuzuri a vaccinului Gardasil în România nu se explică prin „lipsa de informare”, cum repeta papagalicește presa după autorități, ci tocmai prin informarea pe care mulți părinți responsabili au căutat-o atunci când copiii lor au devenit ținta unei campanii agresive de vaccinare. Iar această informare au primit-o de la numeroșii medici români care, respectând etica profesiei, nu au încurajat folosirea acestui vaccin.

Și totuși, de ce a aprobat guvernul administrarea unui vaccin atât de periculos?Pentru că marile concerne farmaceutice acordă comisioane importante distribuitorilor de medicamente și n-a fost prima oară când statul român a lezat interesul cetățenilor, preferându-l pe cel al afaceriștilor.

Gardasilul este un produs farmaceutic experimental, ultra-dubios, promovat la noi în țară de doamna Madeleine Albright, secretarul de stat al SUA la vremea aceea. O cablogramă din 30 mai 2008 relevă faptul că vizita la București a doamnei Albright a fost sponsorizată de compania farmaceutică Merk, scopul deplasării fiind ca ea să sprijine vaccinarea împotriva cancerului de col uterin. După o săptămână, ministrul să­nă­tă­ţii Ion Bazac, într-o discuţie sinceră cu însărcinatului cu afaceri ameri­can, își exprima mirarea că România este etichetată „în mod ciudat” ca fiind campionul european la cancer, cu o rată de nouă ori mai mare decât media UE! Așadar, încet-încet, ies la suprafața dedesubturile afacerii legate de campania de vaccinare HPV. Acum se confirmă și oficial ceea ce se bănuia încă de atunci: faptul că există o permanentă și puternică presiune, exercitată prin lideri influenți, asupra Guvernului României, de a demara periodic campanii de vaccinare, prin dezinformarea și înspăimântarea cetățenilor.

Mike Adams, the Health Ranger – Adevărul despre Gardasil (RO)

La 3 ani după vaccinările cu Gardasil, în noiembrie 2013, în Statele Unite erau înregistrate oficial 31.741 de cazuri de efecte secundare, incluzând 6.248 afecțiuni permanente și 144 decese. Companiile farmaceutice producătoare, ca și Departamentul de Sănătate și Servicii Umane, care deține patentul și încasează profiturile de pe urma acestui vaccin, spun că toate aceste cazuri nu sunt decât o coincidență. Mass media oficială americană se comportă și mai ciudat, păstrând o tăcere totală, ca și când aceste cazuri n-ar exista. (Sursa)
Urmăriți video-ul de mai jos și ascultați povestea câtorva fete devenite invalide pe viață sau care au murit ca urmare a vaccinării cu Gardasil.

Nu este o coincidență – Efectele Gardasilului

În 2011, două tinere din Franța solicitau plata unei indemnizații, după ce au avut de suferit din cauza unor puternice efecte secundare ale vaccinului Gardasil, destinat prevenirii cancerului de col uterin, relatează cotidianul francez Le Monde. Potrivit sursei citate, „cele două tinere sunt primele reclamante, dar vor urma și altele”. Gardasilul a transformat viața celor două tinere într-un coșmar: crize imprevizi­bile de paralizie, dureri de cap și de burtă insuportabile. Mamele lor au crezut că procedează corect, protejându-le de un rău despre care auziseră vorbindu-se la televizor, la radio și chiar la cinema: cancerul de col uterin. Numai că Gardasil, vaccinul comercializat în Franța de Laboratorul Sanofi Pasteur MSD, le-a îmbolnăvit pe viață, povestesc Laura Agnes și Laetitia Celli, cele două reclamante în vârstă de 16 și 20 de ani. Pentru ca tine­re­le să poată fi indemnizate, va fi ne­voie ca experții Comisiei de indemnizații pentru accidente medicale (CRCI) să stabilească o legătură între vaccin și simptomele des­crise, legătură pe care niciun me­dic n-a stabilit-o oficial până în prezent. (Sursa)

Un alt caz dramatic: Părinții lui Lucy Hinks, o fetiță din Marea Britanie în vârstă de 13 ani, au acceptat ca fiica lor să se vaccineze împotriva cancerului de col uterin, însă efectele secundare aproape că au transformat-o pe Lucy într-o legumă. Fata se află într-o permanentă stare de oboseala, abia își poate ține ochii deschiși și a ajuns să doarmă și 23 de ore pe zi. Lucy a început să aibă simptome de răceală imediat după al doilea vaccin, în noiembrie 2010, iar după al treilea, s-a simțit din ce în ce mai epuizată. În următoarele săptămâni, starea ei s-a înrăutățit, până când a ajuns aproape o legumă. Acum, Lucy nu mai reușește să meargă sau să vorbească. (Sursa)

Deocamdată nu se cunosc consecinţele pe termen lung ale Gardasilului, lucru admis și de producător, care recunoaşte că nu poate prevedea efectele vaccinului asupra riscului de cancer la femei, asupra sistemului lor imunitar și cel reproductiv sau efectele genetice. La timpul potrivit, vom afla și aceste lucruri, probabil peste 20 de ani, când aceste fetițe, subiecte inocente ale experimentului Gardasil, vor deveni femei mature și ne vor face cunoscute consecinţele administrării vaccinului în copilăria lor, făcut la îndemnul autorităților medicale. Până atunci însă, nu uitați: orice părinte are dreptul de a refuza vaccinarea copilului său, doar semnând o declarație pe propria răspundere.

sursa:  Frumoasa verde

2 comentarii »

 1. Am primit fraților pe adresa mea de e-mail următorul răspuns din partea unui preot. Ce să-i răspund sau cum să-i răspund?

  Sunt foarte dezamagit de articolul tau. Nu reflecta absolut deloc realitatea. E smintitor si fara nici o legatura cu teologia. Cipurile nu au absolut nici o legautra cu semnul fiarei. Citeste la mine pe site articolul in care Sfantul Porfirie in mustra pe parintele Paisie. Nu aceasta e pozitia Bisericii. Cunosti tu pozitia lui IPS Serafim de Pireu? A pr Theodors Zisis, a domnului Telenghidis, a pr Metallinos etc? Raspunsul meu, este Se vede ca nu cunsoti si nu intrebi.
  Ce scrii este total depalst de realitate. Nu exista nici o dovada Scripturistica, citatul pe care tu il aduci in discutie este legat de venirea Fiarei, a lui Antihrist. L-ai vazut tu pe antihrist? Cei care se vor inchina lui antihrist vor primi pecetea, care, asa cum talcuiesc Parintii este inversul pecetii Mirungerii. Nu exista @prelepadare@ @ lepadare inconstienta@, etc. Lepadarea de Hristos se face CONSTIENT.
  preot Matei Vulcanescu

  Articolul meu cu pricina este următorul:
  Radu Iacoboaie – DE CE NU TREBUIE SĂ PRIMEASCĂ ORTODOCȘII ACTELE CU CIP
    
    În acest articol ne vom rezuma la argumentele de natură teologică, pentru întărirea fraților noștri ortodocși în încercările mai grele care ne așteaptă. Precizăm că, cei care nu împărtășesc credința noastră dar refuză cipurile au alte argumente binevenite și ele, pe care le cunoaștem în general.
    Primul text de referință și pe care nu-l putem exclude sub nicio formă este însăși Sfânta Scriptură, în care găsim Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul. Aici, în capitolul 13, intitulat Fiara, care se ridică din mare, defăimează pe Dumnezeu și dă război sfinților. O altă fiară, proorocul mincinos, se ridică din pământ. Numele celei dintâi: 666), descoperim versetele 16-18:
    ,,16. Și ea (fiara, satana – n.a.) îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte,
    17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
     18. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.”
     În special părinții și monahii athoniți, precum Părintele Paisie Aghioritul, au identificat deja în cipurile de urmărire actuale (atașate buletinelor, pașapoartelor, permiselor de conducere) semnul premergător pecetluirii (,,semnul”, aplicat pe mână sau frunte, prin cipurile implantate). Iar acestea sunt într-adevăr realizate cu o tehnologie de vârf diabolică, (conținând într-un mod mai mult sau mai puțin explicit cifra 666, care este ,,numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”). Spunem că această tehnologie este diabolică datorită scopului pe care și l-a propus și anume: îndepărtarea omului față de Dumnezeu. Iar cine sunt vizați în primul rând? Ortodocșii, pentru dreapta credință.
     Care este numele fiarei? Este chiar satana. Vedem că acest cuvânt conține exact șase sunete sau litere. Iar numărul numelui fiarei este 666, adică un fel de CNP. Așa cum fiecare cetățean are un Cod Numeric Personal, pentru a fi identificat mai ușor în anumite baze de date ale instituțiilor statului, tot astfel satana are un număr, numai că el și l-a ales, nu i-a fost impus. Satana a venit cu această idee de cipuire a oamenilor, pentru a arăta că aceștia îi aparțin și că i se închină lui. Și se vede din faptul că mai întâi a fost cipuirea animalelor din stăpânirea omului, iar mai pe urmă a venit și rândul oamenilor să fie cipuiți, numai a acelora care se lasă amăgiți de diavol. De fapt, Lucifer nu are în stăpânire decât ,,deșertăciunile” acestei lumi, și nu poate decât să-i ispitească pe oameni. Doar sufletele din iad sunt aflate sub stăpânirea lui.
     Și să nu uităm că în închisorile comuniste și nu numai, omul nu mai avea dreptul la numele său și identitatea lui (mai ales cea creștin-ortodoxă), ci era mereu identificat prin numărul pe care l-a primit, ceea ce reprezintă o înjosire și o depersonalizare a omului.
     Acest 666 a fost ales desigur pentru conține anumite semnificații. El simbolizează atât legiunile de demoni (răsturnate din 999, legiunea a noua fiind cea din care a căzut Lucifer și cei care l-au urmat), cât și numărul de talanți plătiți ca bir regelui Solomon de către popoarele supuse lui, cât și actuala putere iudaică a evreilor sioniști, care consideră că sunt încă poporul ales și sunt îndreptățiți să conducă și să domine întreaga lume.
     Prin aceste cipuri, devenim numere fără vreo importanță, ,,înrobiți unui sistem satanic”, după cum îl numește părintele Iustin Pârvu. Lumea se transformă într-o închisoare, în care temnicerii sunt evreii sioniști și francmasonii, singurii care desigur nu își vor pune cip, pentru că sunt slugile antihristului.
     Credem că antihristul, de care vorbesc Apocalipsa și alte profeții, s-a născut deja. Pentru că actualul Papă Francisc este proorocul mincinos. La polul opus este Sfântul Ioan Botezătorul, care a pregătit calea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Citiți cu atenție capitolul 13 (versetele 11-15) și gândiți-vă la anumite fapte ale actualului Papă, cum ar fi anumite declarații publice, spălarea și sărutarea picioarelor unor pușcăriași și a unei femei musulmane…
     De ce nu trebuie să primească ortodocșii actele cu cip? Dacă nu v-au convins până acum argumentele de mai sus, scrise pe înțelesul tuturor, să ținem seama atunci de faptul că această sclavie electronică ne lipsește în primul rând de atributul libertății, de liberul arbitru primit ca dar sau consecință a gustării de către protopărinți (Adam și Eva) din pomul cunoștinței binelui și răului.
     Apoi, dacă noi am primi buletinele electronice, ne va fi ulterior aproape imposibil să mai renunțăm la ele iar datele pot fi folosite pentru a ne obliga să primim și pecetea (biocipul sau microcipul implantat în corpul uman pe mână și frunte). Deja sunt aplicate parțial (în SUA, Marea Britanie, unor militari, polițiști, bolnavi etc.) sau chiar primite de bună voie. Este vorba despre biocipurile marca VeriChip, acceptate de unele persoane care consumă droguri sau se tem de răpiri și există desigur și alte cazuri. Se încearcă chiar convingerea opiniei publice pentru implantarea biocipului la toți copiii care se nasc!…
     Dacă nici așa nu v-am putut convinge, eu nefiind decât un simplu mirean, atunci luați aminte măcar la părerile și sfaturile marilor duhovnici care s-au pronunțat deja ferm și curajos împotriva cipurilor de urmărire și control a omului, ierarhilor Bisericii Ortodoxe din România (precum fostul Mitropolit Bartolomeu Anania), din Grecia (precum Mitropolitul Serafim de Pireu) și din alte țări ortodoxe, preoților (precum Mihai Valică) și monahilor înduhovniciți în frunte cu părintele arhimandrit Iustin Pârvu, cel care a tras semnalul de alarmă încă din anul 2009.
     Sunt oare ei în erezie sau sunt în erezie mai degrabă cei care încearcă să convingă lumea că aceste cipuri nu reprezintă niciun pericol? Uitați-vă și analizați singuri și cu multă atenție cine sunt cei care promovează la noi actele cu cip: cei care dețin blogul razboiintrucuvant și alte câteva, monahul Teofan Popescu din mănăstirea Putna, Răzvan Bucuroiu, Răzvan Codrescu, Claudiu Târziu, Dan Puric și alții…

  Apreciază

  Comentariu de Iacoboaie Radu — 2 aprilie 2014 @ 20:10 | Răspunde

 2. Interesant.

  Apreciază

  Comentariu de amoq1955alex — 3 aprilie 2014 @ 20:40 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: