De ce TREBUIE discriminaţi oamenii

Articol de Mircea Puşcaşupedofil-arestat-la-ploiesti-mii-de-imagini-cu-minore-descoperite-de-politie-151574

A discrimina inseamna a discerne, a face deosebire, a distinge, a separa, a face distinctie.[1] Toate aceste verbe desemneaza actiuni firesti, mai mult decat necesare in relatiile interumane. Este bine sa distingi, sa faci distinctie intre un copil si un adult, intre un barbat si o femeie, intre un român si un chinez, intre un frizer si un neurochirurg, intre sotia ta si sotia altuia. Prin aceasta functie vitala a discernerii, omul pune in rostul lor toate, atat persoanele, cat si principiile, actiunile si lucrurile.

Daca, impotriva gramaticii, prin discriminare vom intelege batjocura, judecata, osandirea, amendamentul constitutional recent propus apare neclar, amestecand nepermis termenii: ”Este interzisă orice discriminare bazată pe sex, culoare, naţionalitate, origine etnică sau socială, trăsături genetice, limbă, credinţă sau religie, opinii politice sau de altă natură, proprietate, naştere, dizabilităţi, vârstă sau orientare sexuală.”

Evident, nu pot fi obiectul batjocurii caracteristicile pe care o persoana nu le poate alege, ci le mosteneste implacabil. Despre gen, culoare, naţionalitate, origine etnică sau socială, trăsături genetice, limbă, proprietate, naştere, dizabilităţi, vârstă  nu poti face nici macar ironii, fara a deveni un badaran (dar nu un infractor).

Însă oricine poate critica, discrimina, discuta, contrazice, ironiza actiunile impotriva firii alese din vointa libera a unei persoane (optiuni, decizii, opinii, manii comportamentale, preferinţe culinare sau sexuale) mai cand acestea sunt etalate public si decretate normale. Cu cat sunt mai caraghioase cu atat se va rade mai tare de ele. Ba chiar unele dintre ele daca incalca legea, morala, bunul simt sau linistea publica, se cer neintarziat oprite, eliminate si sanctionate spre vindecare. Astfel este evident imperioasa separarea malignelor de benigne, distingerea, discernerea, discriminarea lor.

Corectitudinea politică recentă, ubicuu adulată, cu nedisimulatele sale accente neomarxiste, capătă acum valente groteşti si mai mult decat absurde, incercand sa readuca in practica principiul habotnic si gregar al egalitatii tuturor oamenilor, principiilor si obiectelor.

Sub aceste sordide auspicii, puternicii zilei, de la noi si de aiurea, refuza azi oamenilor normali utilizarea acestei esentiale functii de ierarhizare, prioritizare si adecvare a atitudinilor si actiunilor proprii fata de structurile categoriale intalnite, totul sub acuza ”discriminarii”.

Nihilismul acestei atitudini manifestate de autoritatile zilei scoate lucrurile din rosturile lor. Dupa aceste tipare cognitive se poate considera astazi  ca aproape orice e normal si cine contrazice asta este, desigur, un discriminator ”fascist”.

Din dorinta de a demonstra ca principiul lor e bun si ca toti oamenii sunt egali, bolsevicii au scurtat de cap sau de picioare pe cei prea inalti pe scara valorilor umane si au obligat sa umble pe catalige ontologice pe cei prea pitici. Egalizarea a insemnat altoirea tuturor cu cel mai mic multiplu ontologic comun, cu demonul, a insemnat o coborare in subsolurile fiintei, o demonizare pro-activa, contagioasa, progresista, militanta.

Astazi demonul este acelasi, doar ca este politic corect, democrat si educat. Si el vrea compatimirea ta si accepta pasi marunti, amendamente ”minore”, are zambete, politeţe si răbdare. Este intotdeauna victima ante factum, iar tu nu poti fi decat prezumtivul călău ante factum, discriminatorul ”fascist” care se instalează abuziv si monopolizator pe piedestalul normalitatii.

Pentru a-ti ispăşi vina va trebui, in prima faza, sa iti cobori valorile de pe acest piedestal, pentru a nu-i ofensa valorile lui, apoi va trebui ca tu sa ii tii scara să urce el pe acest piedestal al normei, iar in final, daca tot recunosti ca valorile lui sunt normative, va trebui sa devii asemenea lui. Acest mic traseu de indracire este mecanismul psihopatologic al lobbyului homofil recent, cu tot decorul si recuzita sentimental-melodramatica a ceea ce este de fapt neruşinata propagandă homofilă.

(Cine nu crede să citeasca despre cazul lui Thomas Lobel [2], băieţelul adoptat la 8 ani de un cuplu de lesbiene din California acum 2 ani, rebotezat Tammy şi care face acum un tratament hormonal pentru a deveni, în sfârșit, fetiță. Pentru aniversarea de 11 ani cele două lesbiene supermame îl vor duce la operatia de schimbare a sexului, unde ii vor tăia penisul și îi vor fabrica un vagin. Happy Birthday!)

Cu cât cunoasterea pozitivă recentă anatomo-fiziologică este mai bogată in detalii si sensuri, cu atat mai mult e de mirare cum autoritatile de astazi consideră normală, in relatiile firesti interumane, cuplarea, impreunarea, amestecarea segmentului terminal al aparatului genital reproducator, cu aparatul digestiv, fie prin segmentul sau final evacuator, fie prin segmentul sau initial ce are rol trofic si senzorial. In acest fel, pe cei ce fac aceste (prostesti si rusinoase) amestecari nu stim daca este corect sa-i numim minoritate sexuala sau minoritate digestiva. Pentru ca, dupa ce dam la o parte perdeaua de fum melodramatic, acesta este elementul comportamental deviant comun al psihopatologiei homosexuale.

Asadar, toti cei ce inteleg aceste lucruri au datoria imperioasa, dictata de dragostea si responsabilitatea fata de semenii lor, de a discrimina prin toate mijloacele posibile[3] aceste manifestari contrare firii umane, cu multa compasiune fata de persoanele ce au aceste porniri, fara a aduce traume in plus unor oameni aflati in tulburari sufletesti, identitare si comportamentale. Nesemnalizarea acestor comportamente patologice ca fiind indezirabile social, de catre cei abilitati este o dovada de inconstienta. Astfel se prefera o virtute absurda, dar la moda, nediscriminarea, in detrimentul afirmarii unor permanente evidente ale firii umane.

Este o dovada de iresponsabilitate fata de cei ce au aceste tulburari dar si fata de restul populatiei expuse la acesta propaganda pentru manifestari patologice, impotriva firii, propaganda ce isi gaseste astfel sprijin guvernamental, constitutional etc.

Este ca si cum, intr-o epidemie de lepră, cineva ar face propagandă pentru drepturile celor atinşi de morb de a fi considerati sanatosi si necontagiosi, de a se deplasa liber, de a deveni senatori, judecatori, profesori, medici, bucătari, de a nu fi ”discriminati” in niciun fel. Totul, fără a se spune celor bolnavi că necesită tratament şi încurajând pe cei sănătoşi să contacteze si ei boala.

Presiunile globale ale lobbyului homofile s-au acutizat in ultimile luni, simptomatice fiind evenimentele din Franta, unde in cateva luni s-au recunoscut legal casatoriile homosexuale si se pledeaza pentru dreptul acestor cupluri de a adopta copii, in ciuda vointei poporului francez care a protestat prin mai multe manifestatii gigantice de peste un milion de protestatari.[4]

Autorii morali ai acestei stări de fapt sunt grupurile de interese internationale ce fac presiuni globale pentru pederastizarea lumii, şi nu e de neglijat faptul ca elitele puterii mondiale care fac aceste presiuni sunt structurate pe baze ocult-initiatice, masonice si includ in practicile lor ritualuri homosexuale si pedofile[5]. Unul din scopurile urmărite de aceştia este disparitia familiei, ca ultim bastion al moralei religioase activ in societate, pentru instaurarea multdoritului imperiu biopolitic mondial. Impotriva acestora trebuie luptat cu atitudine vehementă, iar pe plan naţional, intern TREBUIE discriminată negativ toată patologia sexuală deviantă şi împotriva firii, descurajată juridic şi social, având faţă de cei atinşi de ea toată responsabilitatea iubitoare, grija terapeutică şi compasiunea recuperatorie creştineşte datorate.

 Mircea Puşcaşu

sursa:  BUCOVINA PROFUNDA

Note:


[1] cf. Dictionarul explicativ al limbii române (DEX 2009, vezi dexonline.ro )

[2]  Deux lesbiennes transforment leur fils adoptif en fille (sursa web: 24heuresactu.com)

[3]  Sunt necesare mijloace de recuperare psiho-socială prin măsuri juridice, psihoterapeutice, medicale etc.

[4]  Interesanta este si situatia in SUA unde persoane influente din mediile financiare evreiesti sustin explicit propaganda homofilă, in vreme ce la ei acasă, in Israel au o legislatie foarte radicală in ce priveste devianta sexuală si pornografia.

[5]  Satanism şi pedofilie la vârful Bilderberg, Revista LUMEA, Nr.11 (224), 2011, pp.33-35, web:  BucovinaProfunda: Satanism si pedofilie la varful Bilderberg

Trei poze cu trei articole pentru cei cu stomacul tare:

  clown vlad emerik pedofil metal 61213365 

25 de răspunsuri la „De ce TREBUIE discriminati oamenii”

  1. Avatarul lui MARIA Anca Sanda
    MARIA Anca Sanda

    Hristos A Înviat !

    Nu este discriminat nimeni în România. Discriminat cu adevărat este Iisus Hristos, creştinismul orthodox şi cei care se intitulează creştini ortodocşi. Este timpul mărturisirii de credinţă. Atât.

    Apreciază

  2. dexonline:

    DISCRIMINÁRE, discriminări, s. f. Acțiunea de a discrimina și rezultatul ei. 1. Deosebire, distingere efectuată între mai multe elemente. 2. Politică prin care un stat sau o categorie de cetățeni ai unui stat sunt lipsiți de anumite drepturi pe baza unor considerente neîntemeiate. ♦ Discriminare rasială = segregație. – După fr. discrimination, lat. discriminatio, -onis.

    Eu nu sunt de acord cu discriminarea. Toti oamenii sunt fiii lui Dumnezeu, pt noi S-a rastignit, indiferent de culoare, desteptaciune, forma religioasa. Ca exemplu biblic: pilda bunului samaritean.
    Ca exemplu nu de mult dus: cea mai mare discriminare umana : Hitler.

    Apreciază

  3. Dragi imbecili, critici ai miscarii LGBT pe motiv ca ati citit o carte si ati auzit o predica.Prima chestie pe care e bine sa o faceti e sa conectati 2 neuroni prin mai mult de o singura dendrita.Stiu, sunt rau.Urmatoarea e (daca ati trecut de primul pas, desigur) sa deschideti o carte de endocrinologie, una de neurologie (sau nu, nu una, vreo 10-15, ca sa va „lumineze” capsoarele goale), sa cititi putin despre gene, hormoni si interactiunile lor, patternuri de constituire cerebrala, structura cerebrala, reactia dintre hormoni si neurotransmitatori si altele din categoria asta.Dupa, daca veniti cu aceleasi texte cretine pentru copii de clasa a 4-a „e rau sa fii gay ca asa zice biserica” si alte rationalizari aberante care sa sustina ineptia, se cheama ca n-ati inteles nimic din ce ati citit.De psihologie a sexualitatii sau psihologie evolutiva nici nu indraznesc sa mentionez, habotnici precum voi ma tem ca nu frecventeaza aria.A, nu va faceti griji: n-aveti nicio sansa sa opriti inca multa vreme drepturile oamenilor.X su y se casatoresc si-s lesbiene? TREABA LOR.Invatati odata sa va tineti nasurile in propria curte, ca nu sunteti in stare nici de voi sa aveti grija (drept dovada de ce „cultura” dati dovada, un profesor universitar de neurologie ar rade cu amar de voi), let alone de ce fac altii.In curand, drepturile comunitatii LGBT vor fi acceptate in toata lumea, and there is really nothing you can do about it.va deranjeaza ca oamenii primesc drepturi? Very well, inundati-va creierasele cu cortizol, turati-va sistemele adrenergice si depletiti-va de acetilcolina, daca de atat sunteti in stare.Dar oamenii isi vor primi drepturile, indiferent de frustrarile voastre de copil netrecut inca in zona gandirii formale (cititi despre Piaget si stadiile invatarii si veti intelege).

    Apreciază

    1. Domnule ateu militant Mihai X,

      Homosexualitatea este o anomalie comportamentala dobandita cu un prognostic bun de vindecare post-terapeutic:
      Dr. Houston MacIntosh anunţa în Journal of the American Psychoanalytic Association realizarea unui studiu pe 285 de psihanalişti care trataseră 1.215 de pacienţi homosexuali. Psihanaliştii au declarat că 84% dintre pacienţi au beneficiat de rezultate terapeutice semnificative.
      Un studiu realizat de Masters & Johnson indică un procent de învingere a homosexualităţii de 71,6%, atunci când există motivare şi sprijin.
      Pentru teza de doctorat la Universitatea Brigham Young din Statele Unite, Elizabeth James a realizat probabil cea mai amplă analiză de până atunci legată de materialele disponibile pe tema tratării homosexualităţii. Ea a analizat 101 studii publicate şi a constatat că aproximativ 35% dintre clienţi au învins homosexualitatea, iar 27% au înregistrat îmbunătăţiri. Ea a concluzionat că „sunt absolut posibile o îmbunătăţire semnificativă şi chiar o refacere completă”. Ea a menţionat un procent de 81% refacere şi îmbunătăţire pentru bisexuali, 69% pentru clienţii pe termen lung, 53% pentru clienţii pe termen scurt şi 42% pentru clienţii exclusiv homosexuali.

      Ganduri bune va doresc!

      Apreciază

      1. Hai sa facem o lectie de logica de clasa a 9-a, shall we? (by the way , e ultimul meu post pe aici, vad ca nu stiti pic din tot ce spusesem eu mai sus, si tot ce primesc ca raspuns este un studiu de psihologie inteles prost si aplicat si mai prost, am chestii mai importante de facut).A implica B. C implica B. D implica B.B poate fi consecinta atat a lui A, cat si a lui C, D.Poate fi si cumul de cauze (aici intram in rationamente mult mai sofisticate intrucat trecem de logica binara si intram in cea combinatorica -> ghici ce : vorbim de realitate, nu de ce CREDETI voi despre realitate).Ok, si vine Gigel cu un studiu foarte frumos facut, in care efectul B este prezumat a fi influentat doar de cauza A (factori psihologici si de mediu), si cu o implicatie de tip non sequitur pentru care un profesor de metodologia cercetarii ti-ar tranti un 2 si te-ar scoate afara din examen: obtinem efectul x in urma terapiei y, rezulta ca ipoteza care speculeaza ca daca eefctul B are cauza A e corecta, prin simplul fapt de a fi mers terapia.Nuuuu zau, ia cititi-l mai atent pe Daniel David.Sunteti in plin amuzament al penibilului incercand sa ii dati cuiva care are conexiuni cu zona psiho dovezi din…propria lui zona.Desigur, intelese prost, gandite zero, dar eticheta sa fie: „demonstram”.Nu v-ati prins ca ateii cer mai mult decat erori de logica si stiinta prost gandita si prost inteleasa? NORMAL ca nu aveti succes in dezbaterile cu ei, cata vreme logica voastra e sub clasa a 9-a, iar intelegerea stiintifica e la nivel de anul 1 de facultate.Acum, hai sa facem un mic rationament mai sofisticat.Genele reprezinta factori constitutivi ai persoanei.Ai cateva gene modificate / codate rau si persoana iese cu mutatii oribile.Hormonii sunt factori regulatori atat ai sistemului endocrin (care reguleaza, printre altele, si sexualitatea), cat si ai sistemului nervos (prea putin testosteron si faci depresie de nu mai stii de tine, prea mult testosteron si devii pasibil la a fi sarjat pe circuitele adrenergice la un stimul minimal).Stimulii psihologici interni (bunaoara cognitii, afecte, motive si ajungand la cele sofisticate precum conceptia despre lume si viata) determina intr-o masura mare personalitatea si devenirea omului.Stimulii psihologici externi (mesajele sociale, influentele mediului etc.) determina si ele intr-o anumita masura personalitatea, una din primele legi ale psihicului uman spunand chiar asa: entitate relationala cu mediul si responsiva la mediu.Acum, hai sa ne intoarcem la rationamentul cu cauzele care determina B (B este homosexualitatea, in caz ca nu v-ati dat seama ce vorbeam).Avem situatia in care pacient ce nu-si intelege propria sexualitate devine homosexual, ii aplicam ceva psihanaliza, apoi ceva terapie cognitiv comportamentala, el revine la orientarea heterosexuala, si apoi cu asta demonstram ca homosexualitatea tine doar de persoana, nu? CAT SE POATE DE FALS.INu reprezinta decat ignorarea celorlalte cauze care duc spre homosexualitate (apropo, incercati tehnica asta de „vindecare” cu cineva care e homosexaul AUTENTIC -> apropo, daca iei un fir de par de la un homosexual si unul de la un heterosexual si le duci in laborator, vei sti care dintre ei e gay si care e ASADAR, EXISTA OAMENI -> si nu, nu sunt putini deloc, spre 4% chiar -> CARE SE NASC CU ORIENTAREA SEXUALA DIFERITA DE A VOASTRA).Studiul respectiv e o prostie la fel de mare (by the way, sa va faceti cultura stiintifica si bun simt sa invatati metodologia cercetarii si aplicarea corecta a ei, ca in lipsa astora deveniti masa de manevra pentru indivizii care vor sa va manipuleze cu tot felul de „studii stiintifice”.Apropo, studiile stiintifice autentice se fac pe dublu orb randomizat, placebo controlled.Ce ziceti, cate studii de genul asta cunoasteti facute pe orientarea sexuala care sa VA CONVINA VOUA? Ah, abia acum discutam stiinta autentica.Bun, cu asta v-am salutat din mers.

        Apreciază

        1. Mihai-bezbojnic, calmeaza-te, nu te aprinde asa :).
          Ti-am povestit un studiu amarat si te-ai aruncat sa-l sfasii si sa insulti interlocutorul. Nu te poti abtine sa nu iti arati presupusa preeminenta stiintifica epatand sforaitor, esti plin de dispret, spumos, obraznic si injurios. Incercand sa dai nesolicitate lectii savante de logica cercetarii stiintifice, expui niste banalitati logice si cateva psihologisme redundante, care, prezentate cu un ton savant si condescendent, au un umor involuntar teribil desi nescontat.
          Invoci studii pe care nu le descrii, aberezi cu genetica firului de par 4% pentru a te pacali pe tine insuti ca ai dreptate „stiintifica”.
          Eu sunt un medic amarat de provincie (am terminat facultatea acum 15 ani), care are interes pentru cercetarea stiintifica si care poseda suficiente instrumente cognitive pentru a intelege o cercetare stiintifica, dar sunt convins ca si un simplu fierar-betonist cu bun simt poate intelege si combate erorile implicite ale felul tau de a argumenta:
          1. Orice fel de argumente, oricate studii, oricati specialisti ar fi adusi in discutie, nu fac altceva decat sa argumenteze ca e natural-uman ca un mascul sa-si bage penisul in anusul sau in cavitatea bucala a altui mascul din specia sa si toata lumea sa zica ca asta este firesc, normal, normativ, ba chiar sa se considere ca cei doi masculi ar trebui sa formeze o familie si sa infieze copii.
          2. Nu neaga nimeni ca exista intre oameni sexul anal, cunilingus, sexul oral, sexul sado-maso-bondage, fetisism, voyeurism, exhibitionism, practici sexuale uro-copro-scato, pedofilie, efebofilie, zoofilie, necrofilie etc. Insa orice om normal, simplu si nespecialist intelege ca acestea nu sunt normalitati ale firii umane, ci sunt aspecte patologice (fie ele si pluri factoriale dpdv etiopatogenic) , impotriva firii, deturnari ale relatiilor firesti interumane (si interspecii in unele cazuri).
          3. In acelasi fel „stiintific” se poate imbraca si acceptarea sociala a altor patologii mentale: pedofilia spre exemplu sau zoofilia. (La fel argumentat, se poate justifica firescul violului, a uciderilor in serie si a orice: fenomen pluri factorial partial mostenit genetic.)
          4. Militantii radicali pro-lgbt sunt pentru acceptarea socio-juridica a pedofiliei. Am citit pledoarii de ale lor si au acelasi ton si stil de argumentare cu al tau. Fierar-betonistul cu bun simt i-ar injura cu sete pe cei ce isi justifica „stiintific” abuzarea si violarea copiilor. (Asa zisul accept al unui copil pentru sex este intotdeauna o viciere / fortare de consimtamant.)
          5. Intr-o singura privinta suntem de acord si te citez ca pe un clasic : „Genele reprezinta factori constitutivi ai persoanei.Ai cateva gene modificate / codate rau si persoana iese cu mutatii oribile.”. Asa este. Dar daca asta il face criminal in serie, violator de copii sau homosexual nu e normal ca societatea sa ii accepte si incurajeze dereglarile, ci sa-l ajute sa-si revina la firescul functiilor speciei.

          In rest numai de bine.

          (PS: ai folosit cuvantul „apropo” plus forma similara englezeasca „by the way” de 5(!) ori in comentariul tau, ca tehnica retorica condescendenta. Fii calm si argumenteaza pe indelete, s-ar putea sa intelegi si tu mai bine lipsa ta de argumente tari, filosofice si inutilitatea detaliilor tehnice in fata realitatilor grotesti.)

          Apreciază

        2. ,,Orientarea” sexuala se refera la organele sexuale, nu? Pai LGB nu folosesc organele decat partial, ca unul are organ de acuplare sexual iar celalalt foloseste altceva pe post de organ , fiindca ii lipseste receptacolul natural. Ce tot ii dati cu orientarea?! Acuplarea sexuala presupune utilizarea celor doua organe penis si vagin, pe care le stie tot omul , si toate vietatile care se reproduc. restul e bla, bla, justificare a naravului si atat. LGB-oii pot scrie tomuri de maculatura justificativa lacrimogena sau revendicativa , ca nu schimba nimic din realitatea anomaliei acuplarii homosexuale.
          Cei care opteaza sa se acupleze cu animale , pasari sau obiecte din mediu, astia cand incep sa-si revendice vehement ,,dreptul” optiunii lor? Nu va dispretuieste nimeni, nu va mai imburicati degeaba, chestia asta a voastra (optiunea) este de compatimit, dar mandria va face sa nu suportati nici compatimirea.

          Apreciază

  4. Avatarul lui John of Pelasgia
    John of Pelasgia

    Intrebare. Daca esti pus in situatia in care esti cu un rus si un roman si poti salva numai viata unuia dintre ei, pe care l-ai salva? Dar daca ai fi cu negru si un alb? Dar daca ai fi cu o ruda si cu cineva cu care nu ai relatii de rudenie(cunoscute)? Dar daca esti cu cineva in varsta de 70 de ani si cineva in varsta de 20 de ani?

    Aia e discriminare? Sau ce e?
    Pentru toate intrebarile de mai sus cred ca un om nespalat pe creier de duhul corectitudinii politice ar sti ce sa raspunda.
    Altii ar evita intrebarea pe nu stiu ce motiv inventat.
    Altii ar da raspunsuri inversa sa nu cumva sa fie prea rasisti, sau prea xenofobi, sau prea nesimtiti.

    Apreciază

    1. Ce fain conentariul tău. E mai mult decât utipică ipoteza cu ( dacă), însă e faină si foarte populară.
      Ipoteză pentru toți:
      Dacă după patruzeci de milioane de ani după Big-Bang, pe pământ ar fi survenit pe fond genetic darvinist , numai Adam şi Gheorghe, în loc de Adam şi Eva?
      Întrebare:
      Descoperitorul atomului ar fi semănat cu Ggeorghe sau cu Adam?
      Îti dai seama că conceptul de arbore genealogic nu ar fi existat?
      Acum concluzia:
      Dacă ai fi supraviețuitor pe pământ doar tu şi încă două persoane. Adică ultimii trei.
      Prin conjunctura ipotezei puteți rămâne doar două persoane pe pământ.
      Pe cine salvezi?
      Pe Ion sau pe Maria?
      Nici nu contează ce eşti tu, gâ sau lâ sau bâ sau chiu.
      CE ALEGI?
      Restul sunt poveşti cu zâne!

      Apreciat de 1 persoană

  5. Auziti, domnu’ X sau Atheist sau whatever, ca sa pastram limba romgleza vie,asa cum o faceti dumneavoastra, stiti cine imparateste acolo,in vazduhul „stiintei” in care va aflati, unde nu va ajunge nimeni cu prajina la nas? Niste „profesori universitari de psihologie evolutiva”. Nu-ti fi muritor ortodox, dar muritor tot sunteti, astfel ca va doresc sa nu ajungeti sa-i cunoasteti imediat ce veti trece pe taramul celalalt (in care nu credeti acum). Asta-i „bla, bla-ul cu bau-baul ortodox”, pentru domnia voastra. In rest, viata lunga,sa ajungeti la cunoasterea Adevarului si..mantuire!

    Apreciază

    1. E bună şi asta cu uatevăr!
      Cre că era mai faină aia cu uat’ăfac.
      E o lecție faină intr-un oarecare manual de filozofie:( manualul ăsta fiind o oarecare teză de doctorat, uatevār).
      Zice acolo că Hegel a fost nevoit să reinventeze principiul identitătii.
      Pe semne dacă, până la el , era suficientă identitatea lui A prin faptul că A=A, deci există, deja nu e suficient, şi deci trebuie să existe un anume B care să confirme prin observație măcar , cum că A chiar ecistă.
      Şi atunci, adică dacă A este condiționat de B ca să existe, atunci B e condiționat de C ca să existe sau cum?
      În altă ordine de idei; dat fiind faptul că nimeni nu poate explica gravitația, decât că gravitonul este singurul element responsabil de acest fenomen, şi care nu s-a desciperit încă, nu pot să imi explic această subordonare obligatorie decât dacă acceptați la unison că sfidați gravitația..
      Cică în istorie, unuia i-a căzut un măr ín cap! ( ce țintă o fi avut mărul).
      In rest: pică pară mălăiață…..
      Vă pup!

      Apreciat de 1 persoană

  6. […] nu crede să citeasca despre cazul lui Thomas Lobel [2], băieţelul adoptat la 8 ani de un cuplu de lesbiene din California acum 2 ani, rebotezat Tammy […]

    Apreciază

  7. Discriminare inseamna si ” a lipsi de egalitate in drepturi”. Dar banuiesc ca e tot aia, creierasul mic si atrofiat nu poate face diferenta! Daca exista Iadul, aveti un loc rezervat cu siguranta!

    Apreciază

    1. Imi place asta cu ( dacă).
      Cum adică dacă există iadul?
      Păi ce eşti incert, nedumerit, nehitărât, neştiutor, indecis?
      E incorect politic să presupui ceva ( mai ales să afirmi sau să negi ), despre care nu ai certitudinea că există.
      Să trăieşti!

      Apreciat de 1 persoană

  8. Domnu, domnu ati uitat sa spuneti in articol ca a discrimina, inseamna in DEX si 3 A duce o politică prin care o categorie de cetățeni ai unui stat sunt lipsiți de anumite drepturi pe baza unor considerente de natură rasială, etnică, sexuală etc.”, ceea ce faceti dvs cu acest articol.

    Apreciază

  9. […] De ce TREBUIE discriminati oamenii. Articol de Mircea Pușcașu […]

    Apreciază

  10. […] De ce TREBUIE discriminati oamenii […]

    Apreciază

  11. Deşi nu ai nevoie de felicitările mele, țin să te felicit pentru această excelentă pledoarie.
    Ar trebui introdusă această scriere în manualele de educație civică, ( şi încă câteva comentarii, pentru explicarea ei la nivel de gimnaziu),

    Apreciat de 1 persoană

  12. Pentru ( Atheist):
    Poți să imi spui te rog ce insemnă sau ce sibolizează numele tău de şcenă anume Atheist?
    Ca să fiu mai explicit, prin prisma etimologiei cuvantului, find efectiv vorba de ( Theo), care inseamnă divinitate sau Dumnezeu, dpmdv, prin asumarea acestui nume tu te raportezi la divinitate sau Dumnezeu.
    Aşa încât intrebarea este: Te identifici în poziția de negare a lui Dumnezeu sau eşti efectiv împotriva Lui?
    Atât!
    Mulțumesc.

    Apreciat de 1 persoană

  13. sodomie, sodomii,substantiv feminin
    1. învechit popular Relații sexuale anormale.
    definiťie preluată din dex online
    Practic se incearcă redefinirea normalului nu?

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ei ar modifica și dicționarele dacă ar putea. Vezi cum fac cu wikipedia…

      Apreciază

      1. „Dicționarele” sunt modificate deja.
        Spre exemplu, dex-ul.
        Conform dex, 60% din cuvintele limbii române provin din franceză.
        Ce inseamnă asta?
        Înseamnă că limba franceză ar trebui să fie mai veche decât limba română nu?
        Iar dacă „francii”, un popor germanic, care au ocupat teritoriul franției de azi şi de ieri, se deduce că de fapt 60% din cuvintele limbii române conform dex, provin din germană nu?
        Că doar acest popor franc de origine germană nu şi-au părăsit limba odată cu cucerirea teritoriului galez şi au adoptat imediat limba galeză nu?

        In fond, din cauza dicționarelor, enciclopediilor şi istoriilor „oficiale” actuale foarte minuțios cosmetizate, plecăcăm cu ipoteze false în majoritatea abordărilor .
        Si atunci mai putem avea pretenții la discernâmânt?
        Ne aflăm în cea mai mare ” junglă”, in care a fost vreodată lumea, din punct de vedere cognitiv.
        Cu toate astea, să se ştie că: normalul, firescul, discernământul, semantica, etc. ne curg în vene şi artere, şi vor curge continuu, atâta timp cât acestea vor exista.
        Iar în altă ordine de idei; adoptarea de către un individ al unei specii, informația şi caracterul de neperpetuare, este o abordare cretinoidă, care duce la autodistrugere.
        Nu?

        Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe