Bucovina Profundă

22 iunie 2012

Planurile ocultei satanice pentru anul 2012 – Dezvaluirile de pe patul de moarte ale unui membru Bilderberg

Planurile ocultei satanice pentru anul 2012

Dezvaluirile de pe patul de moarte ale unui membru Bilderberg

Pus faţă în faţă cu moartea un mason de rang înalt care face parte din grupul ultrasecret Bilderberg a vrut să-şi despovăreze sufletul şi s-a destăinuit unui pastor american.  El i-a spus acestuia câteva din evenimentele pe care întreaga planetă la va înfrunta în 2012. Înainte ca planeta să fie condusă de gruparea satanică intitulată „Noua Ordine Mondială” vom fi conduşi de către chinezi. Însă rasa galbenă nu este decât o marionetă în mâinile Iluminaţilor care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-şi duce la îndeplinire planurile. În câteva puncte vă vom prezenta sinteza discuţiei pe care masonul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

1. Atacul Iranului va fi paravanul începerii unui nou conflict militar de proporţii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Război Mondial. În această luptă vor intra  mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza făcând milioane de victime.

2. Dolarul american va ajunge la pământ în 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminaţii” şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apărea la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. „Să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent!”, a spus masonul.

„În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.

3. Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla.

4. În următoarele câteva luni petrolul va atinge cotaţia de 200 de dolari pe baril.

5. Dacă aveţi ipotecă, achitaţi-o acum sau vindeţi-vă casa pentru a vă putea permite să plătiţi integral suma pentru o altă locuinţă, chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o garsonieră. Asiguraţi-vă încă de pe acum că locuinţa voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni îşi vor pierde casele.

6. Actualmente China deţine 90% din toate mineralele rare ale pământului şi utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!

7. Elitele aşa-zişilor „iluminaţi” alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanşeze o criză de mari proporţii în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.

Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank şi FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita aşa-zişilor „iluminaţi” să atace.  Trebuie, de asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că SUA şi Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârşavă în mod abil premeditată.

8. O declaraţie năucitoare: „De curând, „iluminaţii” au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială„.

Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă şi totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viaţă de către toţi locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia şi sexul animalic, abject şi lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminaţii” au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni şi să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acţioneze în modul acesta abject şi pervers deoarece şi-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu şi care respectă în continuare valorile spirituale şi morale„.

9. Cei care s-au autointitulat „iluminaţii” fac presiuni pentru a institui o aşa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) şi pentru aceasta creează organizaţii fantomă cum ar fi Consiliul Naţional al Bisericilor, care este finanţat din umbră chiar de către aceste organizaţii satanice masonice, cum ar fi fundaţiile evreilor Rockfeller, Carnegie şi Ford.

 sursa: freestatevoice.com.au

traducere-rezumat: antena3.ro

10 comentarii »

 1. Fratilor, lasati intoxicatiile! Asta e manipulare. STIRI DE GENUL ASTA SUNT CU MIILE PE NET SUNT FACATURI CA SA NE FACA SA NE OBISNUIM CU IDEILE FRATILOR „MAI MARI” SI SA ACCEPTAM MULT MAI USOR URACIUNILE CE VOR VENI. Ascultati de glasul Bisericii nu de al unor mincinosi. Canalele de stiri mint si cand spun adevarul. Cum asa? Pt aceea ca nu Il au pe Adevarul Hristos in ei. Adevar obiectiv nu exista. E cu totul irelevant ce spune acel muribund, ce sa intampla maine numai Dumnezeu stie.

  Apreciază

  Comentariu de maximos — 23 iunie 2012 @ 11:38 | Răspunde

 2. Da, intr-adevar ! Numai Dumnezeu stapaneste si controleaza tot ! El singur stie ce va fi ! El singur stie ce va ingadui sa se intimple ! Eu cred ca Dumnezeu stie foarte bine ca noi nu suntem pregatiti pentru acele vremuri, pentru acele evenimente catastrofale si nadajduiesc in Mila Lui cea mare ca va intirzia implinirea acestor groaznice evenimente si profetii. Rog pe Bunul Dumnezeu ca sa aiba Mila de toate sufletele si sa lucreze cum stie El, pentru mantuirea tuturor ! Ca Bun si Milostiv este Dumnezeu ! Amin !

  mircea

  Apreciază

  Comentariu de Mircea Suta — 24 iunie 2012 @ 05:20 | Răspunde

 3. ALLOOOO !!! Buna dimineata,soarele e sus,e cald vara,vacanta,deci Bunul Dumnezeu ne vecheaza si e cu noi,sa ne lasam grijile in voia Lui si sa cautam sa vedem ce putem daruii, bun din noi, azi, va sa avem o lume mai buna,mai sigura,mai umana! Restul e praf in ochi. Doamne ajuta-ne !

  Apreciază

  Comentariu de oazadeliniste — 24 iunie 2012 @ 13:21 | Răspunde

 4. […] Planurile ocultei satanice pentru anul 2012 – Dezvaluirile de pe patul de moarte ale unui membru B… […]

  Apreciază

  Pingback de ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (25.06.2012) « Saccsiv's Weblog — 25 iunie 2012 @ 20:06 | Răspunde

 5. este adevarat ce spune acest membru Bildemberg el acuma se spovedeste in fata lui dumnezeu inainte de a muri …. Are dreptate ce se intimpla pe glob dupa o criza care nu se mai termina care este facuta tot de ei acuma vrea ca sa atace Iranul ca sa intram in cel de al treilea razboi mondial ..CE SPUNE ACEST OM ESTE SUTA LA SUTA ADEVARAT

  Apreciază

  Comentariu de costel — 30 iulie 2012 @ 07:24 | Răspunde

 6. voi astia de comentati cele scrise mai sus sa stiti ca este adevarat ce se spune despre aceasta oculta mondiala.luati aminte si indreptativa la adevarata credinta

  Apreciază

  Comentariu de cristian — 27 februarie 2014 @ 16:20 | Răspunde

 7. Youtube e plin de ,,prezicatori,, si de inducatori de frici si panica. Cel mai liber este cel cu o moralitate crescuta, informat si nemanipulat de nimeni.

  Apreciază

  Comentariu de V — 6 martie 2016 @ 23:13 | Răspunde

 8. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

  Comentariu de octavpelin — 13 iunie 2018 @ 08:55 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: