Bucovina Profundă

28 mai 2012

BLOOD MONEY: Un documentar cutremurator despre genocidul prin avort

Un documentar cutremurator:

BLOOD MONEY

Documentarul Blood money abordeaza istoria avortului in America, de la inceputurile organizatiei Planned Parenthood si profitabilitatea clinicilor de avort, la procesul Roe vs. Wade, la respingerea momentului inceperii vietii, la lupta pentru salvarea pruncilor nevinovati si pana la efectele devastatoare ale avortului asupra femeilor.

Pornind de la o idee bazata pe rasism si controlul populatiei, miscarea pentru drepturile femeii a creat ceva cu adevarat demn de dispret: o industrie de miliarde de dolari, care distruge atat femeile gravide, cat si copiii nenascuti ai acestora.

Filmul este narat de Dr. Alveda King, nepoata lui Martin Luther King. In film mai apar Carol Everett si Bernard Nathanson, fosti proprietari de clinici pentru avort, care in prezent sunt activisti pro-life.

  Filmul cuprinde informatii despre:

 • instante si medici pro-avort, care stiu ca un fetus este o fiinta umana
 • agenda rasista pe care a dezvoltat-o Planned Parenthood
 • afaceri profitabile care se ascund in spatele clinicilor de avort
 • presiunea care se pune pe femei, ca sa faca avort; tactici manipulatoare folosite pentru a scoate in evidenta perspectivele unui avort si consecintele dezastruoase ale unui sarcini.
 • clinici care efectueaza avorturi pe femei care nu sunt insarcinate, pentru a face bani
 • medici conspirand pentru a acoperi mai multe avorturi, pana in caz de necesitate, pentru a evita procese
 • consecintele avortului: stres, depresie, tentative de suicid, incapacitate de afectiune
 • imunitatea clinicilor de avort la reglementari, inclusiv coduri de sanatate de baza

If you’re looking for the raw facts on the abortion industry in America (without getting too grotesque), you need to watch BLOOD MONEY.

* The untold history of abortion, from before Roe vs Wade, to the early days of Planned Parenthood, to today
* Evidence that the courts and abortion doctors know that a fetus is a living human being
* Testimony from former clinic owners about what really happens inside an abortion clinic
* The testimony of women on the psychological effects after an abortion experience
* The story of the abortion video footage that caused a former clinic owner to retire and become avidly pro life
* Evidence of a racist agenda in Planned Parenthood, when it was still called the Birth Control League
* Statistics on the effects of abortion on a crisis teenage pregnancy
* Much more.

Si pe youtube, fara subtitrare:

5 comentarii »

 1. Din ’89 în România au fost ucişi 22 de milioane de copii prin avort. Suntem un popor pe jumătate în pământ! Viitorul neamului este în mâinile noastre!

  În Suceava sunt ucişi 4 copii în fiecare zi prin avort.
  Vino cu noi la marş dacă îţi pasă!

  MARŞUL PENTRU VIAŢĂ
  MIERCURI, 30 MAI 2012, ORA 17.30

  Punct de întâlnire: Biserica Sfânta Înviere

  Traseu: – DomPolski – Hotel Bucovina – Palatul de Justiţie – Stadionul Areni – Spitalul Judeţean – Calea Obcinilor – Bulevardul George Enescu – Strada Mărăşeşti – Catedrală – Cinema Modern – Liceul Ştefan cel Mare – Piaţa Mare – Biserica Sfântul Dumitru: Acatistul Buneivestiri, Cruce de lumânări

  https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2012/05/26/marsul-pentru-viata-miercuri-30-mai-2012-ora-17-30-punct-de-intalnire-biserica-sfanta-inviere-suceava/

  Un eveniment organizat de:

  A.S.C.O.R. Suceava
  BUCOVINA PROFUNDĂ
  FAMILIA ORTODOXĂ
  Fundaţia Sfinţii Martiri Brâncoveni şi
  Asociaţia Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei

  Apreciază

  Comentariu de Mircea Puşcaşu — 28 mai 2012 @ 15:41 | Răspunde

 2. […] BLOOD MONEY: Un documentar cutremurator despre genocidul prin avort […]

  Apreciază

  Pingback de Rupe tacerea despre trauma personala, nationala si mondiala a avortului ! rupetacerea.ro « Bucovina Profundă — 28 mai 2012 @ 16:21 | Răspunde

 3. […] BLOOD MONEY: Un documentar cutremurator despre genocidul prin avort […]

  Apreciază

  Pingback de MARŞUL PENTRU VIAŢĂ : MIERCURI, 30 MAI 2012, ORA 17.30 Punct de întâlnire: Biserica Sfânta Înviere, Suceava « Bucovina Profundă — 28 mai 2012 @ 19:44 | Răspunde

 4. In opinia mea, avortul e o problema cu doua taisuri. Pe de o parte e adevarat ca nu ai dreptul sa curmi viata unei viitoare fiinte umane, nu e deloc crestineste, insa, pe de alta parte, trebuie luate in considerare si unele particularitati ale diverselor situatii din viata.
  Au fost cazuri in care adolescente si tinere au fost violate, ramanand apoi insarcinate, iar unii reprezentanti ai bisericii s-au opus avortului, fara sa tina deloc seama de particularitatile fiecarei situatii in parte. Se faceau presiuni aupra acelor fete si adolescente (care oricum erau aproape distruse psihic) sa nu faca avort si sa nasca copilul conceput cu acel violator. Pai asta e dreptate fratilor? Pe langa traumele fizice si psihice ale violului, adolescenta respectiva era obligata sa traiasca cu acel produs al violului (adica copilul) toata viata. Un asemenea lucru e o trauma in plus. Nu vi se pare?
  In plus, daca oamenii sunt saraci si efectiv nu au cu ce sa creasca un copil, e drept sa aduca pe lume un copil caruia nu au ce sa-i dea sa manance? E drept ca acel copil sa ajunga pe strazi, sa cerseasca sau sa munceasca toata viata ca un sclav din cauza saraciei?
  Facem putina matematica? In toata viata sa, un om (casatorit) intretine relatii sexuale de n-spe mii de ori cu sotia sa. Pai ce ar fi ca la aproape fiecare contact sexual sa rezulte un copil? (spun „aproape la fiecare contact sexual” caci se poate aplica ca si contraceptie si „metoda calendarului”). Cu ce-i cresti fratilor?
  Dar cu prezervativele si anticonceptionalele sunteti de acord? Sau si prin acelea tot „crima” se face?
  Nu de alta, dar sunt unii care chiar asta cred si in privinta anticonceptionalelor si prezervativelor.
  Noi, in sec 21 trebuie sa fim un popor de oameni relativ liberi, iar ca om liber, trebuie sa ai dreptul de a decide tu insuti ce e de facut cu „secretiile” corpului tau, adica cu „samanta” ta. Eu, cel putin, nu suport sa-mi spuna cineva ce pot sa fac cu „secretia” mea si ce nu pot sa fac. E fix treaba mea si tine de intimitatea mea.

  Apreciază

  Comentariu de Popescu — 6 noiembrie 2013 @ 15:18 | Răspunde

 5. P.S.
  In plus, nu prea poti sa impui oamenilor sa faca sau sa nu faca ceva (in speta avort), fiecare trebuie sa aiba intr-o anumita masura, o anumita libertate sa decida, bineinteles tinandu-se cont si de particulartatile fiecarei situatii, dupa cum am mai spus. Nu poti sa pastrezi copilul unui violator sau al unei jigodii care te-a drogat fara sa-ti dai seama, punandu-ti ceva in mancare si care apoi si-a facut de cap cu trupul tau, rezultand apoi sarcina nedorita. Sa interzici un avort in acest caz e o obscenitate.
  In plus, dumneavoastra militati pe acest site impotriva avorturilor din perspectiva crestin-ortodoxa. Ok, inteleg asta. Si eu sunt crestin ortodox si nu-s de acord cu avortul facut asa, doar pt a scapa de copil. Insa nu toata lumea e ortodoxa, asa cum suntem noi. Asa ca noi putem cel mult sa ne exprimam o opinie, nu sa emitem legi, deoarece o lege se da pt tot poporul si nu tot poporul subscrie credintei ortodoxe. Nu poti sa impui prin lege un lucru cuiva pe considerente ortodoxe, daca acea persoana pur si simplu nu e ortodoxa si are o alta opinie despre religie si societate.

  Apreciază

  Comentariu de Popescu — 6 noiembrie 2013 @ 15:34 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: