Bucovina Profundă

15 mai 2012

Hepatita B. Ce nu stiati despre vaccinuri

Hepatita B

Ce nu stiati despre vaccinuri

– este o boala virala cu transmitere sanguină şi sexuală (transfuzii, contact sexual etc.)

– vaccinul anti hepatita B a fost creat in SUA in anii 80 pentru prostituate, homosexuali, dependentii (junkies) de droguri injectabile (acestea fiind categoriile expuse riscului de imbolnavire cu hepatita B) , dar nu s-a bucurat de un succes de piata, asa ca a inceput sa fie administrat copiilor sub un an, care, evident, nu sunt populatia de risc, dar sunt o buna piata de desfacere, datorita parintilor impresionabili, neinformati si cu o incredere netarmurita in autoritati

– vaccinul conţine: tiomersal (sare de mercur neuro-toxica implicata in etiologia autismului), hidroxid de aluminiu (autism, alzheimer), fosfaţi, proteine din ou de gaina, proteine din drojdie, resturi din culturi bacteriene (Saccharomyces cerevisiae), ADN strain , toate alergogene sau (si) cancerigene

– producatorii recunosc ca aceste vaccinuri cauzeaza boli grave precum: meningita, trombocitopenie, reactii anafilactice, eritem multiform, encefalita, encefalopatie, scleroza multipla, Sindrom Guillain-Barre, bronhospasm, convulsii, purpura trombocitopenica, Sindrom Stevens-Johnson. (http://us.gsk.com/products/assets/us_engerixb.pdf)

– tot din prospectul lor reiese ca nu au fost studiate privind potentialul cancerigen, efectele mutagene, afectarea fertilitatii, efectele teratogene si feto-toxice, mai mult: testele se concentreaza asupra efectelor imediate, pe termen scurt, cand cele grave sunt cele pe termen lung si cele cu efect cumulativ

–  daca reactiile adverse arata ca cele din cazul micutului Ian, relatat pe siteul iansvoice.org, atunci oricine este indreptatit sa nu-si mai vaccineze copiii, cu nici un vaccin, niciodata.

– autoritatile recomanda si preseaza ca acest vaccin sa se faca de 4 ori, din care de 3 ori pana la 6 luni (!): la o zi, la două luni si la 6 luni. Incredibil!

– pentru prevenirea hepatitei B este suficienta sterilizarea instrumentelor chirurgicale, ace de unica folosinta, castitate si fidelitate din partea parintilor etc.

dr. Mircea Puscasu

Alte articole conexe:

4 comentarii »

 1. off topic

  Nu stiu daca ati publicat vreun articol despre tendinta halucinanta cu care se recomanda nasterea prin cezariana vs nastere naturala. Cred ca ar fi de folos un astfel de articol.
  Relationat cu hepatita B stiu ca se recomanda cezariana, dar de aici pana la a considera nasterea naturala un pericol e mult prea mult.

  Apreciază

  Comentariu de MihaelaC — 16 mai 2012 @ 21:29 | Răspunde

 2. Saccharomyces cerevisiae nu este cultura bacteriana, este banala drojdie de bere dar vorba aia sa scriem ca nu ne costa nimic.
  Tiomersal NU se mai gaseste in niciun vaccin, cel putin cele care se fac/gasesc in Romania…
  ADN strain?? Adica de pe Marte poate??

  O zi buna,
  Bucovina ProFund(A)

  Apreciază

  Comentariu de Livia — 26 iulie 2017 @ 16:35 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: