Marcel Bouroş, candidat la primăria din Constanţa

Vrednic este! Răspândiţi şi susţineţi.

„Marcel Bouroş, creştin lucrător, om de mare calitate sufletească şi foarte implicat în viaţa cetăţii, s-a decis să încerce să schimbe Constanţa, oraşul în care locuieşte de aproape o viaţă si s-a înscris, ca independent, în cursa electorală pentru funcţia de primar al Constanţei. Crezul său este că poate aduce pe făgaşul normalităţii această a doua urbe din ţară ca importanţă economică.
Pentru că este prea modest, puţină lume ştie ce realizări are în spate. Între acestea, cele mai importante pentru comunitate sînt Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni” şi complexul „Curtea Brâncovenească” (include o şcoală şi o librărie ortodoxe). Dar dl Marcel Bouroş este şi un promotor al adevărului istoric, un vechi militant pro-vita şi un apărător al credinţei noastre ortodoxe. Aşa încît, dacă aş fi constănţean, ar avea votul meu.
Nu ştiu ce şanse are dl Bouroş în faţa actualului primar, care e starostele caracatiţei politico-financiare ce a cuprins Constanţa, dar gestul său generos de a-şi pune pielea în joc pentru binele public merită toată aprecierea. Iar Constanţa ar merita un primar ca dl Marcel Bouroş.
Poate că, dacă vor exista mai mulţi curajoşi care să ia lupta pe cont propriu, adică să candideze fără a fi îndatoraţi vreunui partid (pentru că toate cele care contează sînt compromise şi compromiţătoare), se va schimba şi clasa politică în bine. Măcar puţin.”

Marcel Bouroş – Articole şi atitudini:

3 răspunsuri la „Marcel Bouroş, candidat la primăria din Constanţa – Vrednic este!”

  1. PUTEREA RUGACIUNII

    Apreciază

  2. mi-a placut f mult ce am citit si un astfel de om as vota si eu.este un exemplu demn de urmat si sper sa devina primar.eu cred ca urmeaza o noua era a omenirii cu un om nou.omul viitorului este un om cinstit,corect,altruist,intelegator,rabdator,iubitor si respectuos cu tot ceea ce exista si anume :cu semenii,cu animalele,cu mediul inconjurator.pt a scoate la suprafata aceste calitati este nevoie ca din scoala sa se faca acest lucru.copiii de azi,oamenii de maine trebuie sa fie educati in spiritul dragostei si respectului fata de tot ce exista.copiii trebuie sa stie exact cum trebuie sa se comporte si anume,trebuie sa stie ca avem nevoie de iarba,flori,copaci,ca acestea reprezinta motorul unei vieti sanatoase,ca ele ne ofera oxigenul etc.astfel ca ei trebuie sa calce pe unde trebuie,sa mai planteze cate un copac,o floare,trebuie sa fie invatati ca si animalele sunt fiinte cu simturi si sentimente ca si noi oamenii,care au acelasi drept la viata ca si noi.ca trebuie sa respecte toate animalele,sa le iubeasca sa le faca bine daca pot,daca nu ,macar sa le lase in pace.trebuie invatati sa actioneze cu compasiune.astfel ca acest candidat ar trebui sa tina cont de acestea si ar putea sa-si treaca pe lista prioritatilor si programe in scoli de educare a copiilor in spiritul dragostei si respectului fata de tot ce ne inconjoara.cu totii trebuie sa devenim constienti de acestea si sa actionam pozitiv si in armonie cu natura.respecta natura si vei fi respectat,este o vorba ,insa acesta este un principiu,o lege a acestei vieti,respecti,esti respectat,cum te comporti tu cu cei din jurul tau ,de acelasi tratament vei avea si tu parte,cu alte cuvinte ,in viata este totul :”dupa fapta si rasplata!”.succes si sa speram ca totul va fi bine!

    Apreciază

  3. Ma doare ce spun dar aveti ocazia sa vedeti ce electorat spalat pe creier avem. Putini preoti si crestini care merg regulat la Biserica il vor vota, unii se vor preface ca sunt cu el dar in realitate se va vedea ca au doar stomac. Cunosc persoane din Constanta care desi merg la Biserica sunt cu Mazare pana dincolo de mormant.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe