Bucovina Profundă

24 februarie 2012

Tratamente paliative in autism, terapia ABA Centrul de terapie NEW ODYSSEY, Bucuresti

Filed under: antivaccin,articol,pro-vita — Mircea Puşcaşu @ 15:09
Tags: , ,

Tratamente paliative in autism, terapia ABA

Centrul de terapie NEW ODYSSEY, Bucuresti

LANSAREA NEW ODYSSEY, CENTRUL DE EXCELENŢĂ ÎN ANALIZA COMPORTAMENTALĂ APLICATĂ (ABA)

New Odyssey anunţă deschiderea Centrului de excelență în Analiza Comportamentală Aplicată (ABA), cu sediul în strada Dr. Burghelea nr. 16, București.

New Odyssey se constituie ca centru de excelență in oferirea de servicii in sfera Analizei Comportamentale Aplicate (ABA), pentru copiii cu tulburări din spectrul autist și cu alte tulburări de dezvoltare. New Odyssey utilizează metodele de lucru ale Analizei Comportamentale Aplicate (ABA) pentru a consolida abilitățile lingvistice, academice, de autoservire, precum și de interacțiune socială ale copiilor cu autism şi alte tulburări de dezvoltare.

Punând accentul pe dezvoltarea timpurie a abilităților copilului si în parteneriat cu părinții, New Odyssey oferă prin serviciile sale multiple oportunități de învățare, esențiale pentru accesul la o viață independentă. Pachetul START INTERVENȚIE, unicul de acest fel în România destinat familiilor care au primit un diagnostic recent de autism, permite evaluarea copilului, training-ul terapeuților și începerea programului individualizat de intervenție comportamentală în 8 zile.

„Autismul a fost și rămâne unul din domeniile în care Analiza Comportamentală Aplicată este utilizată cu succes, fapt documentat de sute de cercetări care au demonstrat eficiența principiilor și metodelor acestei abordări pentru dezvoltarea unor abilități sociale semnificative sau pentru reducerea sau chiar eliminarea unor comportamente problematice. ABA nu implică nimic magic. Înseamnă muncă, perseverență și consecvență.” (Alina Bobârnac, BCBA – membru fondator New Odyssey)

„Curricula și programele oferite de New Odyssey sunt elaborate de o echipă profesionistă de analiști comportamentali acreditați internațional, cu experiență în dezvoltarea și supervizarea programelor de intervenție comportamentală pentru copiii cu tulburări din spectrul autist.” (Neil Martin, PhD, BCBA-D – evaluator extern al centrului New Odyssey).

Deschiderea Centrului a avut loc sâmbătă, 18 februarie, la sediul din strada Dr Burghelea nr. 16, în prezența lui Neil Martin, reprezentant internațional al BACB (Consiliul de Certificare a Analiștilor Comportamentali) și evaluator extern al Centrului.

Persoana de contact:

Alina Bobârnac

Membru fondator New Odyssey

Tel.: 0737.519.111

E-mail:  alina.bobarnac[at] gmail [dot] com

 

sursa: medialook.ro

 

7 comentarii »

 1. BUNA ZIUA! AS DORI SA INTREB,CAT COSTA LUNAR TERAPIA LA ACEST CENTRU? EU AM UN BAIETEL DE 6,5 ANI DIAGNOSTICAT LA 3ANI CU ELEMENTE AUTISTE SI SINDROM HIPERKINETC.MERGE DE 2 ANI LA O GRADINITA SPECIALA.NU AM AVUT POSIBILITATI FINANCIARE SA II OFERIM O TERAPIE SPECIALIZATA,DECAT CEEA CE AM LUCRAT EU CU EL ACASA SI CREDETI-MA CA S-A SCHIMBAT MIRACULOS,INSA ARE NEVOIE DE MAI MULT.DIN PACATE NUMAI EU LUCREZ CU EL.STIE POEZII,CANTECE,TOATE MARCILE DE MASINI,DENUMIRI DE DESENE ANIMATE,STIE LA CALCULATOR,MERGE SINGUR LA TOALETA MANANCA SINGUR,E AFECTUOS,I-MI SPUNE MAMI, TE IUBESC!ETC.DECI AS DORI CATEVA AMANUNTE DESPRE ACEST CENTRU.MULTUMESC!

  Apreciază

  Comentariu de CRISTINA — 25 februarie 2012 @ 11:12 | Răspunde

  • Ma bucur de bucuria dumneavoastra pentru copilas. Pentru detalii puteti lua legatura cu persoana de contact:

   Alina Bobârnac, Membru fondator New Odyssey

   Tel.: 0737.519.111, E-mail: alina.bobarnac[at] gmail [dot] com

   Noi doar am preluat stirea.

   Cele bune , de la Dumnezeu!

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 25 februarie 2012 @ 14:34 | Răspunde

 2. Executam icoane pictate pe sticla dupa izvoade traditionale romanesti. Pentru a vedea si comanda icoanele puteti accesa site-ul http://www.IcoanePeSticla.com

  Apreciază

  Comentariu de IcoanePeSticla.com — 26 februarie 2012 @ 15:28 | Răspunde

 3. […] Tratamente paliative in autism, terapia ABA Centrul de terapie NEW ODYSSEY, Bucuresti […]

  Apreciază

  Pingback de ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (26.02.2012) « Saccsiv's Weblog — 26 februarie 2012 @ 19:45 | Răspunde

 4. Doresc sa lucrez cu copil autist terapia Aba in Craiova.Tel 0764990971.

  Apreciază

  Comentariu de asiralanivlam — 18 martie 2012 @ 09:38 | Răspunde

 5. BUNA ZIUA! EU SUNT LOGOPED SI TERAPEUT LUCREZ CU COPIII CARE INTRA IN NORMALITATE SI CU NEVOI SPECIALE NR DE TEL0763630712 CAUT O COLABORARE

  Apreciază

  Comentariu de felicia — 9 iulie 2012 @ 19:45 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: