Cei mai sănătoși copii în viitor vor fi cei nevaccinați

 dr. Dave Mihalovic

Dave Mihalovic este un doctor naturopat, specializat in cercetari asupra vaccinurilor, prevenirea cancerului si cu o abordare naturala a tratamentului.

Generatia de copii nevaccinati ce se dezvolta va fi una dintre cele mai sanatoase din lume, si vor trebui sa le multumeasca parintilor lor pentru asta. Refuzul unui numar semnificativ de parinti de a-si vaccina copiii a dus la formarea unei populatii de  milioane in intreaga lume si a pus in discutie importante chestiuni de sanatate publica, de exemplu de ce mai continuam sa facem vaccinuri.

Copiii nevaccinati nu vor primi niciodata in corpul lor substante chimice cauzatoare de infertilitate, cancerigene, neurotoxice, care le inhiba sistemul imunitar. Acestea sunt toate acele substante chimice care se regasesc in aproape toate vaccinurile aprobate de Institutiile responsabile.

Dupa Dr. Buchwald, “motivul pentru care vaccinurile sunt promovate cu asa o intensitate este acela de a-i impiedica pe oameni sa realizeze ca faptul ca acestea nu ii protejeaza, si ca in eventualitatea unei epidemii cei vaccinati sunt supusi unor riscuri la fel de mari de contaminare ca si cei nevaccinati. Adevarul poate fi ascuns daca numarul celor  nevaccinati ramane necunoscut, astfel incat o comparatie dintre vaccinati si nevaccinati sa fie, practic, imposibila. Acesta este si motivul real pentru presiunea neobosita de a vaccina cat mai multi copii posibil.”

“Printre Amish nu am vazut autism,” declara Dr. Frank Noonan, medic de familie in Lancaster County, care a tratat mii de Amish timp de 25 de ani. “Gasesti toate celelalte boli, dar nu autism. Suntem chiar in centrul unei tari Amish si nu exista niciun caz, asta-i adevarul.”

Parintii cu mai multa educatie sunt mai predispusi sa renunte la vaccinare, ceea ce contrazice prejudecatile multor profesionisti din domeniul medical care sunt de parere ca parintii nu-si vaccineaza copii pentru ca nu sunt educati, sunt saraci, sau prost informati.

Mai incurajator pentru militantii anti-vaccin este sa descopere faptul ca parintii cu educatie superioara folosesc tot mai putine sau alte vaccinuri necontroversate decat cele folosite in copilarie, un semn bun ca cele mai multe dintre toxinele ascunse in vaccinuri sunt incet-incet descoperite de parinti si de public in general.

Daca ne luam dupa arhive, grafice si cele doua secole de statistici oficiale, stim ca vaccinurile nu au prevenit niciodata vreo boala si nu sunt in niciun fel responsabile pentru imbunatatirea sperantei de viata si supravietuirea in timpul unor boli in economiile din vest. In America de Nord, Europa si Pacificul de Sud, reveniri majore in epidemii de boli infectioase mortale au avut loc fie fara interventia vacinarilor fie cu mult inaintea campaniilor de vaccinare publica pentru unele boli specifice.

Intr-un studiu socant recent publicat, cercetatori virologi de la Centrul Medical din Erasmus – Olanda au demonstrat ca un vaccin obisnuit de gripa pentru copii de fapt dauneaza unui aspect esential din sistemul lor imunitar in lupta cu gripa. Acest studiu nu a fost condus de oameni de stiinta care militau impotriva vacinurilor. Dimpotriva, a fost condus de cercetatori pro-vaccinare, care si-au dedicat intreaga cariera incercarii de a dezvolta vaccinuri mai bune. Principalul autor Rogier Bodewes a transmis mesajul de trezire la realitate cand a explicat ca vaccinurile impotriva gripei “au potentiale neajunsuri care au fost subapreciate pana acum si care sunt, de asemenea, subiectul unor dispute”.

Studiul a implicat o evaluare foarte avansata din punct de vedere stiintific a sistemului imunitar. Cercetatorii au colectat sange de la 27 copii sanatosi si nevaccinati in jurul varstei de 6 ani si 14 copii cu fibroza chistica care au primit anual vaccinul antigripal. Copiii nevaccinati au avut un raspuns mai bun din punctul de vedere al sistemului imunitar, dandu-le o protectie mai vasta pentru ceea ce ar putea avea de infruntat intr-un sezon de gripa, inclusiv in cazul unei pandemii.

« Am ingrijit peste 30,000 sau 35,000 de copii de-a lungul anilor si nu cred ca am avut un singur caz de autism la copiii asistati la nastere de noi si care nu au fost vaccinati… Fiecare doctor din aceasta tara a facut ceva la fel de crancen ca si nazistii, fara sa-si dea seama,” a declarat Dr. Mayer Eisenstein.

Conform “Starii sanatatii copiilor nevaccinati (aug 2011): Boli ale copiilor nevaccinati”, rezultatele arata ca cei nevaccinati sunt mai putin afectati de boli comune.

Astmul, febra fânului si neurodermatita

Un studiu recent din Germania asupra unui numar de 17461 copii cu varste cuprinse intre 0-17 ani (KIGGS) a aratat ca 4.7% din acestia sufereau de astm, 10.7% dintre ei de febra fanului si 13.2% de neurodermatita. Aceste numere difera in tari vestice, de exemplu astmul predomina in SUA la 6% dintre copii, in timp ce in Australia este vorba de un procent de 14-16% (Sanatatea Australiei 2004). Procentul de astm printre copiii nevaccinati este, conform studiului, de 0.2%, febra fanului de 1.5% si neurodermatita de 2%.

Conform studiului KIGGS peste 40% dintre copiii cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani au dezvoltat sensibilitate la cel putin un alergen testat (s-au facut teste pentru 20 de alergeni obisnuiti) si 22,9% aveau o boala alergica. Desi s-a efectuat o analiza a sangelui, mai putin de 10% au declarat ca aveau copii cu alergii.

Sunt si cazuri de autism printre copiii nevaccinati. Cu toate acestea peste 80% au declarat ca este o forma usoara de autism sau o forma de functionare avansata. Dintre toti participantii au fost 4 cazuri de autism. Dintre acestia 4, unul a avut rezultat pozitiv la testul de metale grele (mercur, aluminiu, arsenic), iar in altul mama fusese testata pozitiv pentru mercur.

Studiul KIGGS a aratat ca 12.8% din copiii din Germania au avut herpes si 11% au suferit de otita medie (o inflamare a urechii mijlocii). Daca se compara cu copiii nevaccinati, se poate vedea ca herpesul la copiii nevaccinati este extrem de rar (mai putin de 0.5%)

La copiii cu varste sub 3 ani negii sunt foarte rari. Dupa 3 ani, insa, raspandirea acestora creste. La grupa de varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani 5-10% dintre copii au negi, in grupa de varsta de 16-18, 15-20% au negi. (Sursa: netdoktor.at). Numai 3% dintre copiii nevaccinati din studiul aveau negi.

“Am observat copiii nevaccinati ca sunt mai sanatosi, mai puternici si mai vigurosi decat cei vaccinati. Alergiile, astmul, afectiuni ale comportamentului, probleme cu atentia si paloare erau in mod clar mai comune la tinerii mei pacienti vaccinati. Pacientii mei nevaccinati, pe de alta parte, nu au suferit de vreo boala infectioasa cu vreo freceventa sau severitate mai mari decat a celor vaccinati: sistemul lor imunitar de regula s-a descurcat foarte bine cu acestea..” Philip Incao MD

Copiii nevaccinati sunt de 5 ori mai putin predispusi riscului de a avea astm decat cei vaccianti, de 2.5 ori mai putin predispusi sa aibe probleme de piele si de 8 ori mai putin predispusi sa fie hiperactivi.

Copiii vaccinati sunt de 14 ori mai predispusi sa aiba astm decat cei nevaccinati si de 9 ori mai predispusi la probleme de piele

Intrebarea pe termen lung pe care sustinatorii vaccinurilor continua sa o puna este cum va arata sanatatea generala a acestei populatii nevaccinate? Ei bine, din ce putem deduce din datele de pana acum, exista o indicatie puternica ca acesti copii nevaccinati vor forma intr-o buna zi populatiile cele mai sanatoase. Multumesc, mama, tata, si fiecarui cercetator si jurnalist care au aratat vaccinurile asa cum sunt ele de fapt.

Surse :

http://therefusers.com/refusers-newsroom/the-healthiest-children-in-the-future-will-be-unvaccinated-by-dave-mihalovic-naturopathic-doctor/

http://preventdisease.com/news/11/020211_more_educated_less_likely_to_vaccine.shtml

http://preventdisease.com/news/10/102510_vaccines_did_not_save_us.shtml

http://preventdisease.com/news/09/111009_infectious_disease_decline_vs_vaccinations.shtml

http://www.whale.to/v/state_of_health_of_unvaccinated.html

http://www.whale.to/m/incao.html

 

 

(sursa online: viataverdeviu.ro)

Cititi si alte articole pe aceste teme:

34 de răspunsuri la „Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic”

  1. discutia despre efectele benefice sau malefice ale vaccinurilor trebuie sa fie cu mult mai extinsa decit aceste citeva rinduri, care din punctul meu de vedere (autorizat, pentru ca sunt medic cercetator) abia atinge niste intrebari interesante. daca vreti sa vedeti cu adevarat efectele ne-vaccinarii, va puteti uita la evolutia copiilor din tarile in care nu exista programe de vaccinare sau populatia nu are acces la asistenta medicala. va asigur ca nu este nici pe departe un tablou placut. exista boli care odata contractate, de exemplu poliomielita, sau difteria, sau tetanosul, au o evolutie fatala. pe de alta parte, exista boli (asa numitele boli ale copilariei) pentru care nu e nevoie de vaccinare – oreion, pojar etc – vindecarea se face cu imunizare pentru toata viata (spre deosebire de vaccin).
    ce vreau sa spun este ca nu tot ce zboara se maninca. de acord ca nu toate vaccinurile sunt absolut necesare. insa de aici si pina la a generaliza ca toate sunt nocive, e o distanta foarte lunga. nu stim multe lucruri, in primul rind daca sunt cu adevarat nocive, si in al doilea rind daca nu cumva toxinele din mediu sunt raspunzatoare de efectele nedorite – expunerea mamelor in timpul sarcinii, apoi a copilasilor dupa ce se nasc (si aici ma refer la conservantii alimentari care au devenit omniprezenti, noxele din aer, apa, alcoolul, chiar si stresul zilnic este un factor foarte important si adesea neglijat).
    in momentul de fata, cred ca selectia vaccinurilor absolut necesare se poate face foarte simplu: pentru bolile cu evolutie mortala, trebui neaparat vaccin (altfel viata copilului devine o loterie), si sunt doar citeva mari si late; pentru restul bolilor, fiecare parinte poate decide vaccinarea in functie de ce considera ca e mai bine pentru copilul sau. avem capul pe umeri ca sa gindim cu el, nu sa credem toate brasoavele guvernelor sau a unor ciudati care vor sa faca valuri. ginditi-va bine pentru ca viata copilului e doar una singura.

    Apreciază

    1. Dear doctor Achileas,

      Si eu sunt medic. Ma bucur de vizita si de comentariu, deoarece ca medic poti intelege articole de specialitate si poti primi mult mai usor argumente stiintifice.

      Voi raspunde punctual catorva problemele ridicate de tine:

      1. Articolul de mai sus este unul de popularizare, pentru marele public si nu isi propune mai mult decat sa atinga cateva intrebari intersante. Desigur discutia despre efectele vaccinarilor este cu mult mai complexa.

      2. Ideea ca vaccinurile au eradicat boli este un mit nesutinut de realitate. Pot aduce date statistice, articole, grafice ce sustin aceasta.

      3. Sigur ca multe bolia au etiologie plurifactoriala. Conservantii alimentari, toxicitatea aerului, apei etc. sunt si ele pe lista. Dar fata de acestea exista barierele biologice naturale (digestiva, cutanata, placentara etc.) care reduc influienta acestor factori, iar vaccinurile sunt introduse direct in sistem prin injectare. Nu poti sa nu te gandesti la ele ca egenti etiologici, pentru ca ele sunt concepute sa aiba efect pe termen lung si tot pe termen lung au si efectele adverse.

      4. Nu mi se pare normal ca un copil nou-nascut sa fie bombardat cu alergeni puternici din doua in doua luni dupa o schema cumplita:
      Primele 24 de ore – 1 vaccin (Hep B)
      2-4 zile – 1 vaccin (BCG )
      2 luni – 5 vaccinuri (D,T,P, Hep B, VPI)
      4 luni – 4 vaccinuri (D,T,P, VPI )
      6 luni – 5 vaccinuri (D,T,P, Hep B, VPI )
      12 luni – 7 vaccinuri (D,T,P, VPI, R,R,O )
      Mi se pare monstruos ca unui copilas de la nastere pana la un an, sa-i fie facute 23 de vaccinuri, in total 36 de vaccinuri pana la maturitate. Cel mai monstruos mi se pare numarul de 5 vaccinuri facute tuturor copiilor de doar DOUA LUNI, lucru care il obliga pe bietul copilas sa-si stoarca sistemul imunitar de resurse ca si atunci cand ar avea cele 5 boli odata. La fel si la 6 luni, iar la un an 7 boli odata ,cu atat mai mult cu cat exista voci avizate in lumea medicala care nu recomanda (ba chiar INTERZIC) utilizarea vaccinurilor inainte de varsta de 2 ani , inainte de care se sistemul imunitar nu este maturizat si deci nu este recomandabil sa-l expui la aceste furtuni imunitare numite vaccinare in masa, care de-a lungul timpului si-au aratat atat ineficienta, cat si nocivitatea. (In USA schema este si mai incarcata, poate stii cum e pe acolo pe West Coast.)

      5. Propun pe viitor sa luam spre discutie pe rand fiecare din aceste boli : polio, difteria, tetanosul, hepatita B, pertusis, tuberculoza, rubeola, rujeola, oreionul si vaccinurile specifice lor si sa le gasim argumentele pro si contra. Putem incepe cu poliomielita ca fiind cea mai terifianta.

      Personal pot sa spun ca am trei copii si ca dupa ce am inceput sa ma documentez pe cont propriu despre vaccinuri (acum 4 ani) nu am mai facut nici un vaccin copiilor mei si te rog sa ma crezi ca am suficiente motive sa fac asta fara sa clipesc. Am prieteni cu copil cu autism post-vaccinal si am vazut ce inseamna.

      Sunt in masura sa recomand fiecarui parinte sa se documenteze bine si sa se gandeasca de doua ori inainte de a ingadui vaccinarea copilului sau.

      Cele bune tie si la toti ai tai !

      dr.MP

      Apreciază

    2. cateva precizari:
      A. In a doua propozitie scrieti de „efectele ne-vaccinarii” iar exemplul adus sunt tarile unde „nu exista programe de vaccinare sau populatia nu are acces la asistenta medicala”. Doresc sa specific, ca in exemplul adus de DVS va referiti la 2 aspecte: 1. nu exista programe de vaccinare; 2. populatia nu are acces la asistenta medicala. Astfel efectele ne-vaccinarii nu sunt comparabile cu exemplul adus de DVS, deoarece noi avem acces la asistenta medicala. Altfel spus, exemplul DVS nu are nici o relevanta. Mai mult, conditiile de viata, si aici ma rafer in primul rand la acces la medicamente, alimente, imbracaminte, igiena, apa potabia, etc… sunt diferite in tarile aduse ca exemlu, fata de tara noastra. Inca o data, comparatia este nesemnificativa, eronata, deoarece multi alti factori acre au influenta asupra sanatatii nu sunt identici in tara noastra respectiv cealalta tara.
      B. In propozitia numarul 4 scrieti: „exista boli care odata contractate, de exemplu poliomielita, sau difteria, sau tetanosul, au o evolutie fatala”. Pe ce fel de statistica este aceasta afirmatie bazata? Daca aveti o bibliografie va rog sa o comunicati. Stimat MEDIC CERCETATOR, cred ca ar fi mult mai corect din punct de vedere statistic (si informare corecta a citiorilor) daca ati scrie ca bolile mai sus amuntite POT avea evolutie fatala. Este o mare diferenta in tre AU si POT AVEA. Penrtu urmatoarele propozitie va sunt foarte recunoscator. In ceea ce priveste opinia DVS pentru selectia vaccinurilor cred ca este cumva elementara si simplistica.

      Apreciază

  2. Ok, intaleg ca odata cu functia aveti drepturi si argumente in plus si intalegeti subiectul din alte puncte de vedere. Eu sunt mama a doi copii si din pacate nu am studii in medicina. Prin comentariile de la sfarsitul articolului m-ati bagat si mai mult in ceata si pe cati medici as intreba nu reusesc sa-mi clarific nedumeririle. Daca aveti argumente atat de puternice pro si contra vacinarii, pe langa acest articol, ajutati-ne cu surse mai multe, de unde sa ne documentam pentru ca astfel de decizii sunt unele dintre cele mai importante pe care le poti lua in viata de parinte…nu decizi ce faci cu viata ta ci cu vietile celor mai importante fiinte din viata ta. Daca sunteti medici aveti o responsabilitate majora de a ne ajuta sa luam astfel de decizii si nu de a ne baga mai mult in ceata datorita orgoliului cu care aruncati replici de la unul la celalatl. Ajutati-ne cu mai multe surse de informatii credibile in acest domeniu.

    Apreciază

    1. Ioana,

      Ai o intrebare concreta? Un anumit vaccin?
      Daca ma pricep iti raspund sau iti dau alte surse, dar sa stim o problema punctuala.

      Uite cateva articole generale:
      https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/05/04/patologia-societatii-vaccinate/

      Vaccinarea – necesitate sau abuz? Interviu cu Prof. Dr. Pavel Chirila
      http://www.mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=95:vaccinarea-necesitate-sau-abuz-interviu-cu-dr-pavel-chirila&catid=55:interviuri&Itemid=61

      Dr. Rareş Simu, imunolog – “Unul dintre motivele scăderii imunităţii îl reprezintă vaccinările multiple“ – INTERVIU
      https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/10/23/dr-rares-simu-unul-dintre-motivele-scaderii-imunitatii-il-reprezinta-vaccinarile-multiple%e2%80%9c-interviu/

      Vaccinurile copilăriei – o “bombă cu ceas” – Dr. Robert S. Mendelsohn, M.D.
      https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/11/16/vaccinurile-copilariei-o-%e2%80%9cbomba-cu-ceas%e2%80%9d-dr-robert-s-mendelsohn-m-d/

      Impactul vaccinarii in masa asupra bolilor infectioase – Dr. Anca Nitulescu
      https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/10/21/impactul-vaccinarii-in-masa-asupra-bolilor-infectioase-dr-anca-nitulescu/

      Apreciază

      1. Multumesc pentru complectari. Am un copil de 4 ani care tocmai a facut vacinul obligatoriu de la 4 ani si un copil de 4 luni care a facut vaccinul obligatoriu(cel platit) la 4 luni. Nu sunt pentru alte vaccinuri (cel gripal) doar cele obligatorii facute de medicul de familie. Incerc sa intaleg daca discutria se refera la absolut toate vaccinurile sau la cele obtionale ( sunteti si impotriva celor obligatorii)? Considerati ca toate aceste vaccinuri obligatorii ar fi mai bine sa fie facute dupa o anumita varsta sau deloc? Cu medicii de familie in general nu se poate discuta acest topic deoarece isi dau ochii peste cap in momentul in care incepi discutia despre orice subiect citit pe internet si sunt de parere ca ei fac legea in acest domeniu si orice alta informatie (mai ales cele gasite pe net) sunt false. Inca o data multumesc si sper ca am clarificat exact la ce vaccinuri ma refeream.

        Apreciază

        1. Ioana,

          o mica corectie: In Romania nu exista vaccinuri obligatorii, exista doar vaccinuri „obisnuite”, gratis din schema Programului National de Vaccinare si cele pe bani care sunt extra.

          Despre schema Programului National de Vaccinare am scris aici:

          Programul naţional de vaccinare – abuzuri şi manipulare
          https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/08/27/programul-national-de-vaccinare-abuzuri-si-manipulare/

          Câteva probleme punctuale ale vaccinărilor “obişnuite”
          https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/08/27/cateva-probleme-punctuale-ale-vaccinarilor-%e2%80%9cobisnuite%e2%80%9d/

          Sfatul meu personal este sa te informezi bine de ce (nu) trebuie sa vaccinezi copiii sa nu plangi mai tarziu si sa te simti vinovata …

          Cele bune sa dea Dumnezeu si sanatate, tie si la toti ai tai!

          Apreciază

  3. Primele zile ale inventiei vaccinului in fapt,din trecut,au fost sperantele celor care le-au inventat,de a face bine omului. Punct. Prezentul ? E al masonilor si nu numai. Acestia au acaparat tot,dar tot,si nu degeaba dau ochii peste cap, medicii indiferenti,care nu-ti soptesc nimic in spitale, despre nodulii pe care ii ai,despre durerile ptr care te vor taia,argumentand nimicuri fara sens,despre atatia pacienti ce n-ar fi trebuit sa ajunga in spitale, dar tocmai concernele farmaceutice,promoveaza tot ce e criminal in farmacii si spitale, cu medici la fel de criminiali si ULTRA corupti, ce lucreaza ptr acelasi sistem masonic diabolic si care tot acesti medici, sant platiti sa taca si sa promoveze ostentativ bisturiul,pastila,ce va face din tinie de asemenea o pastila cu timpul consumand-o,iar tu ii vei plati bani grei si foarte grei,ptr a te transa,injecta,distruge si ignora in termeni medicali.Aceste vaccinuri,pe foarte scurt,sant concepute ptr a scadea natalitatea,ptr a crea noi boli rapide,din urma carora marele concerne farmaceutice sa prospere vanzandusi prafurile si lichidele infernale,diminuand calculat,incet sau mai rapid populatii,incepand cu romanii si miezul din ei, copiii. Nimic nu se rezuma doar la ceea ce am scris acum aici, ci sant nenumarate multe alte capitole care dovedesc celelalte masinatiuni in aceasta directie, incepand cu insasi guvernele si cel al nostru,la fel de MEGA corupt,care accepta ceea ce se intampla acum………….,in acelasi timp, ce noi,romanii,candva preaainteleptii daci,crapam de aroganta,lasitate,indiferenta pura,egoism surzenie universala,si un somn lung al fricii din care tocmai acesti viermi cu funduri puturoase si buzunare-adanci,isi ling draconic izul dulce-superdulce-amar al devizelor obscure,din trainicele scaune din piele, in fata carora tu, nu indraznesti NICIODATA sa crezi si sa intrebi cu putere in piept mai mult. Prefera sa mori,sau intoarce-te sleit in acelasi efemer culcus…..

    Apreciază

  4. a domnule dr deci sunteti in deplina cunostinta de cauza ca exista o fffffff mare probabilitate ca in urma administrarii unui vaccin la copil <> . multumim pt confirmare oarecum cum va explicat inmultirea insutirea daca pot spune asa a cazurilor de autism in romania ,oare nu sunt tot din cauza vacc.?oare de ce medicii nu isi mai vacc. copiii dar ii indruma pe altii sa o faca fara sa le expuna si riscurile totodata? oare de ce ne batem joc oare de copii altora?

    Apreciază

  5. […] Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic […]

    Apreciază

  6. in librarii exista si cartea „mafia medicala” – daca o cititi, va ingroziti
    in aceasta carte scrie ca vaccinurile sunt responsabile de mult mai multe boli….
    tind sa cred !!!!!

    Apreciază

  7. Buna ziua,
    Ce-mi puteti spune despre vaccinul Prevenar, contra pneumoniei? Este indicat sau nu sa il facem avand in vedere ca pneumonia este o boala foarte periculoasa, chiar mortala in unele cazuri.
    Va multumesc!

    Apreciază

    1. Orice boala poate fi periculoasa, chiar mortala in unele cazuri. La fel si vaccinurile. Prevenar spre exemplu poate produce convulsii, colaps cardiovascular, eritem multiform, soc anafilactic , somnolenta, agitatie, diaree, varsaturi etc. Nu e opinia mea, ci e opinia producatorilor scrisa in prospect. Vedeti prospectul la linkul de mai jos, pagina 2, sectiunea de reactii adverse.
      http://www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-prevenar-pneumococic-x1-wyeth-I38029.pdf

      Apreciază

    2. Desi copii romanilor au fost vaccinati in proportie mare, ocup locul unu la incidenta tbc copii in Europa.

      Apreciază

  8. Buna ziua. Va rog sa imi spuneti de ce sa nu fac vaccinul ROR baietelului meu. Suntem mai multe mamici care cauta informatii legate de efectele adverse ale acestui vaccin si argumente contra vaccinarii sau a replicilor de genul: daca nu il vaccinezi exista riscul de boalaX, y..daca il vaccinezi atunci face o forma mai usoara. Multumesc

    Apreciază


    1. ROR (Rujeolă-Oreion-Rubeolă)
      Ce nu ştiaţi despre vaccinuri

      – Este unul din cele mai periculoase vaccinuri. Declarativ, scopul său este prevenirea unor afecţiuni ale copilăriei, banale, iar efectele sale adverse sunt boli incurabile grave, pe viaţă. Sunt studii serioase care arata că acest vaccin poate cauza autism, diabet, sindrom Guillain-Barre si alte boli autoimune si neurologice incurabile:

      – autism (F. Edward Yazbak, MD -“Autism: Is there a vaccine connection?”- FAAP, 1999; Avinoam Shuper, MD – “Suspected measles-mumps-rubella vaccine-related encephalitis”- Scandinavian Journal of Infectious Diseases, 15 sept. 2010)
      – diabet (tip I), pancreatită (Harris Coulter, Ph.D.- “Childhood Vaccinations and Juvenile-Onset (Type-1) Diabetes” )
      – Sindromul Guillain-Barré; (Grose C, Spigland I.-“Guillain-Barré syndrome following administration of live measles vaccine”- American Journal of Medicine, 1976 Mar;60(3):441-3)
      – encefalita, convulsii febrile, reactii anafilactice, purpura trombocitopenica, sindrom Kawasaki, eritem multiform, artrite, meningita, nevrite periferice, mielite, bronsita, laringita, conjunctivite, otita, anorexie, febra, voma, insomnie (cf. prospectului vaccinului ROR , varianta PRIORIX)

      – Riscul bolilor de mai sus este pretul ce trebuie platit pentru a feri un copil de cateva boli inofensive ale copilariei : rubeola, oreionul si rujeola.

      – Daca un copil face aceste boli in copilarie va face imunitate naturala pe viata pentru ele. Daca se vaccineaza cu ROR imunitatea conferita este una limitata, maxim 9 ani (cf. prospect) .

      – Stiind ca vaccinarea se face la un an si la 7 ani, asta inseamna ca imunitatea se termina la 16 ani. Aceste boli (rubeola, oreionul si rujeola) au complicatii de temut la varste post pubertare cum ar fi, spre exemplu orheita urliana post-oreion la barbati care da sterilitate masculina, sau la femei rujeola si rubeola in sarcina cu efecte cumplit asupra copilului intrauterin. Daca sunt vaccinati imunitatea se termina exact cand sunt mai periculoase comlicatiile acestor boli.

      – Despre ROR, doamna doctor Christa Todea-Gross a scris cateva articole edificatoare:

      Vaccinul antirujeolic şi trivaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă) sunt inutile şi sursa a multor boli cronice

      Legătura dintre autism şi vaccinul ROR

      dr. Mircea Puscasu

      Alte articole conexe:

      CUM SE POATE REFUZA VACCINAREA COPIILOR – BAZA LEGALĂ

      PATOLOGIA SOCIETATII VACCINATE
      Minunata sanatate a copiilor nevaccinati
      Dr. Rareş Simu – “Unul dintre motivele scăderii imunităţii îl reprezintă vaccinările multiple“ – INTERVIU
      Impactul vaccinarii in masa asupra bolilor infectioase – Dr. Anca Nitulescu
      Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda – VIDEO

      Apreciază

      1. Mai idiotule! Tu te numesti doctor? Eu sunt studenta la medicina si iti propun sa o luam logic, da? Daca vaccinurile erau asa periculoase atunci mai mult de 70% din populatie aveau problemele de sanatate mentionate mai sus. Doi la mana, de ce nu le povesti oamenilor de variola, sau ai lipsit de la facultate la cursul ala? Asa explica…Daca nu se descoperea vaccinul pt variola (o boala care a injumatatit populatia globului) nu mai exista rasa umana. Nu mai oferi informatii false oamenilor chiar daca ai fost platit sa spui prostiile astea…Tu ce preferi, sa ii convingi de niste efecte secundare precum edemul si iritatie sau sa ii trateze pt cancer ( la vaccinul pt hep B ma refer)

        Apreciază

  9. […] Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic […]

    Apreciază

  10. […] Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic […]

    Apreciază

  11. […] Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic […]

    Apreciază

  12. […] Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic […]

    Apreciază

  13. […] Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic […]

    Apreciază

  14. Buna. Ce parere aveti de vaccinurile antihepatic si BCG?

    Apreciază

  15. […] Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic […]

    Apreciază

  16. […] Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic […]

    Apreciază

  17. […] Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati – de dr. Dave Mihalovic […]

    Apreciază

  18. Buna cum as putea intari sau ajuta sistemul imunitar dupa un vaccin. Am intrerupt vaccin area fiicei mele la 5 luni si as vrea sa stiu daca pot sa fac ceva. Acum fetita mea are 15 luni multumesc

    Apreciază

  19. otravire certa….daca te intereseaza sanatatea copilului, informeazate!! http://www.filmedocumentare.com/vaccinarea-adevarul-ascuns/

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe