Bucovina Profundă

15 martie 2011

Părinţi naivi, copii morţi

Filed under: antivaccin,articol,bioetica,pro-vita — Mircea Puşcaşu @ 04:08

Părinţi naivi, copii morţi

sursa: eufrosin.wordpress.com

De ce ne vine atat de greu sa intelegem unele lucruri atat de simple? Vaccinurile ucid. Ne cramponam de sfaturile “expertilor”  alde’ Streinu-Cercel, medicul-mason, fara sa ne dam seama care sunt adevaratele interese ale falselor elite, vis-a-vis de copiii nostri.

O stire calda, din 7 Martie:  TOKYO (AP) — Japonia a oprit temporar folosirea vaccinurilor provenite din Statele Unite, fabricate de catre Pfizer Inc, precum si a celor din Franta, ale gigantului farmaceutic Sanofi-Aventis SA, dupa ce patru copii au murit dupa inoculare, a anuntat Ministerul Sanatatii Japonez.

Vaccinurile erau declarate ca fiind impotriva pneumoniei, meningitei si a altor boli infectioase. Pe naiba, ele sunt de fapt impotriva vietii si a sanatatii micutilor nostri!

Cei patru copii aveau varste intre 6 luni si 2 ani si au murit intre 2-4 Martie, intr-un interval de timp variind de la cateva ore, pana la trei zile dupa vaccinare.

Campania de vaccinare a inceput aproximativ acum un an, iar vaccinurile au fost administrate la pana la 1,5 milioane de copii, sustine ministerul. Curios este ca dintr-o data, patru copii au cazut morti – cum ramane insa cu milionul plus de copii vaccinati pana acum? Nu vor dezvolta ei oare boli infioratoare precum cancer, diabet, autism, debilitate cronica etc. ? Cine poate garanta ca acesti copii nu vor fi afectati pe viata din cauza increderii naive a parintiolor lor, intr-un sistem corupt si criminal ?

Vaccinul american se numeste Prevenar (  un nume ales cu viclenie diabolica,  pentru a ne induce idea total falsa ca toxicul amestec ar preveni vre-o boala! )., iar cel francez, ActHIB. Mai bine ii spuneau pe faţă ADHD, boala provocata prin injuriile aduse sistemului nervos de catre metalele grele continute in vaccinuri!

Imi pare rau ca nu am adaugat diacriticele necesare, dar prea m-a enervat stirea asta si nu mai am chef de nimic in plus acum. Macar dati mai departe informatia, mai ales familiilor tinere , caci un singur suflet de copil pe care l-ati salvat de la o asemenea soarta groaznica, va poate inlesni intrarea in rai.  Nu uitati sa pomeniti si excelentul blog NUVACCINURILOR, usor de gasit cu orice motor de cautare.

(De folos poate fi si sectiunea BucovinaProfundă/antivaccin)

4 comentarii »

 1. A venit timpul si pt Registrul electronic de vaccinare

  http://www.viata-libera.ro/articol-In_mediul_rural_copiii_nu_sunt_vaccinati_2.html

  Apreciază

  Comentariu de moldovlah — 15 martie 2011 @ 09:09 | Răspunde

 2. […] Bucovina Profunda: Părinţi naivi, copii morţi […]

  Apreciază

  Pingback de STIRILE ZILEI (15.03.2011) « Saccsiv's Weblog — 15 martie 2011 @ 16:20 | Răspunde

 3. […] Părinţi naivi, copii morţi sursa: eufrosin.wordpress.com De ce ne vine atat de greu sa intelegem unele lucruri atat de simple? Vaccinurile ucid. Ne cramponam de sfaturile “expertilor”  alde’ Streinu-Cercel, medicul-mason, fara sa ne dam seama care sunt adevaratele interese ale falselor elite, vis-a-vis de copiii nostri. O stire calda, din 7 Martie:  TOKYO (AP) — Japonia a oprit temporar folosirea vaccinurilor provenite din Statele Unite, fabricat … Read More […]

  Apreciază

  Pingback de Părinţi naivi, copii morţi (via Bucovina Profundă) | Idei pentru Viata — 16 martie 2011 @ 11:44 | Răspunde

 4. Parintii nu-s informati si cunosc numai varianta Sistemului.Ceea ce faceti dvs.este o munca de pionierat si un mare ajutor dat omenirii.Desigur ca va exista o specie sub-umana securisto-lobisto-masonica care va vor aduce injurii ptr. ca incercati sa deschideti ochii oamanilor.

  Apreciază

  Comentariu de Mara — 3 octombrie 2012 @ 13:22 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: