Bucovina Profundă

25 noiembrie 2010

Iarna demografică + Războiul împotriva populaţiei

Filed under: criza,documentar,inginerie sociala,istoria ascunsa,marea minciuna — Mircea Puşcaşu @ 01:36

„Iarna Demografica” – un film despre declinul populatiei mondiale si al familiei

Un important grup de oameni de stiinta si economisti propun o teorie surprinzatoare si socanta pentru majoritatea oamenilor, care „au auzit la televizor” ca Pamantul este suprapopulat. Specialistii ne avertizeaza ca, de fapt, ne indreptam spre o „iarna demografica” ce ameninta sa aiba consecinte sociale si economice catastrofale si care deja au inceput sa se faca simtite.

„Iarna Demografica – Declinul Familiei Umane” este primul dintr-o serie de documentare care exploreaza fiecare aspect al declinului demografic, solicitand opinia unor specialisti si cercetatori in demografie, economisti, politicieni si oficiali guvernamentali, lideri civici si religiosi din 33 de tari.

„Iarna Demografica – Declinul Familiei Umane” dezvaluie unul din cele mai grave evenimente ale istoriei moderne ce isi urmeaza, in tacere, cursul.

IARNA DEMOGRAFICA: DECLINUL FAMILIEI UMANE (Se poate descărca de AICI.)
( “Demographic Winter: Decline of the Human Family”)
Film documentar, SUA, 2007 | Durata: 53′ | Regia: Rick Stout | Producator: Barry McLerran, Acuity Productions
Premiera in Romania a fost pe 21 noiembrie 2008 la Cinemateca Romana.
Filmul a fost prezentat de dl. Vasile Ghetau, Profesor de Demografie la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti si Directorul Centrului de Studii Demografice „Vladimir Trebici” al Academiei Romane. Domnia sa a vorbit si despre situatia demografica din Romania si masurile ce se impun a fi luate de urgenta de catre factorii de decizie, pentru a opri depopularea tarii. Conform previziunilor specialistilor in demografie, daca starea de fapt actuala nu se va schimba, pana in 2050 populatia Romaniei va scadea la 14-16 milioane, in timp ce, in anul 2100, Romania va mai avea doar 8-9 milioane de locuitori.

Inaintea proiectiei a fost prezentat si volumul „Razboiul impotriva populatiei: economia si ideologia controlului mondial al populatiei” de dr. Jacqueline Kasun, aparut in romaneste la Editura Provita Media, 2008. 

Cartea ofera o radiografie socanta a unei strategii care se foloseste de miliarde de dolari pentru a impune controlul populatiei la nivel global. 

„Cartea bine documentată a dr. Jacqueline Kasun oferă o prezentare şocantă a mişcării controlului populaţiei, care se foloseşte de miliarde de dolari pentru a impune controlul populaţiei la nivel global”, spune Tom Bethell, de la Universitatea Stanford. Dr. Jacqueline Kasun este profesor de economie la Universitatea de Stat Humboldt din Arcata, California (SUA). Scrierile sale au apărut în publicaţii precum The Wall Street Journal, Public Interest, The American Spectator, The Christian Science Monitor şi in alte publicaţii, inclusiv în reviste de specialitate.

Expertul în probleme ale populatiei Jacqueline Kasun a studiat informatiile furnizate chiar de organizatia Planned Parenthood si a ajuns la următoarea concluzie: „Statele Unite, care oferă acces la programe de controlul nasterii finantate de guvern, înregistrează cele mai numeroase cazuri de sarcină în rândul adolescentelor – nasteri si avorturi”. Kasun arată că Statul California, care oferă minorilor contraceptive si întreruperi de sarcină fără consimtământul părintilor si care alocă mai multi bani decât oricare alt stat al SUA pentru contraceptive, înregistrează cele mai multe avorturi la adolescente si locul doi la cazurile de sarcină la adolescente.

15 comentarii »

 1. Desigur, teoriile conspiraţioniste au succes, pentru că sunt teorii lipsite de fisuri. Ele explică orice. Cu toate acestea, nu pot să nu constat disonanţa cognitivă dintre alegaţia referitoare controlului efectivului populaţiei pe de o parte şi vaccinarea populaţiei de cealaltă parte.

  Vaccinarea vine să se opună unei selecţii, fie ea artificială sau naturală. Oameni ce ar fi putut fi condamnaţi la moarte naturală ca urmare a unei molimi, sunt salvaţi prin imunizare, chiar înainte de a contracta morbul. Cum se pot împăca două contrarii în aceeaşi minte?

  Dacă ar fi să o credem pe doamna Kasun, din partea „maimarilor lumii”, nu am avea de ce să vaccinăm copiii. Nu au decît să crape, pentru că oricum strică „armonia eugenistă”. Corect? Acuma, dacă nu aş fi găsit chiar aici pe blog alarme, şi îndemnul de a NU vaccina copiii, poate că m-aş fi aplecat asupra demontării altor pretinse argumente, fie ele factuale sau ipotetice.

  Aşadar, cititorul blogului trebuie să se hotărască:
  – fie acceptă vaccinarea copiilor, şi atunci le dă cu tifla „eugeniştilor”
  – fie nu-şi vaccinează copiii, şi atunci urmează cuminte „scenariul”.

  Cred că merită să reflectăm la amăgirile falşilor profeţi, iar la nevoie să le respingem. Asta, dacă gîndim coerent. Dacă nu, oricum ne pîndeşte o forţă şi mai teribilă: selecţia naturală.

  Apreciază

  Comentariu de delaepicentru — 25 noiembrie 2010 @ 09:27 | Răspunde

  • @delaepicentru

   Cartea este bazata pe documente oficiale, cele mai multe publice. Controlul populatiei este o realitate promovata de multe decenii si facuta publica si de Clubul de la Roma pe la inceputul anilor ’70.

   Pr. Vasile

   Apreciază

   Comentariu de Pr. Vasile — 28 decembrie 2010 @ 00:17 | Răspunde

 2. Ecumeniştii promovează religia universală
  http://graiulortodox.wordpress.com/

  Apreciază

  Comentariu de danielterpea — 25 noiembrie 2010 @ 20:44 | Răspunde

 3. Raspunsuri (de bun simt) la toate aceste obiectii (de bun simt) gasiti daca urmariti conferinta de mai jos. In special partea finala(dupa min. 51:40) care abordeaza teme ce explica cine implementează la scară mondială vaccinurile si ce interese au, legătura directa între campania mondială de vaccinare şi mişcarea mondială de control al populaţie, prin sterilizări făţise şi ascunse, debilizari fizice şi psihice, controlul naşterilor, promovarea distribuirii gratuite a anticoncptionalelor, vaccinurile anti-sarcină, promovarea ideilor malthusiene în mass-media, educaţie, instituţii publice.
  Si in cartea doamnei profesor Kasun gasiti puzderie de date. E o carte cunoscuta in mediul academic in State.

  Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda
  (https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/07/26/mercury-autism-and-the-global-vaccine-agenda-video/)
  O conferinţa şocantă cu dovezi statistice şi medicale despre:
  – existenţa unor cantităţi enorme de sare de mercur (timerosal) în vaccinuri, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (0,01% zic ei, când ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 2 ppb în apa potabilă, iar într-o doză de vaccine este în cantitate de 100.000 ppb (echivalentul lui 0,01%)). Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri?
  – efectele clinice ale intoxicaţiilor cronice cu mercur, efectul cumulativ al administrării mercurului prin vaccinuri
  – corelaţii statistice între mercurul din vaccinuri şi incidenţa autismului (*primul caz de autism este descris în 1932, mercurul s-a introdus în vaccinuri în 1931; *după introducerea pe scară largă în anii 60-70 incidenţă autismului a crescut de la un caz la sută de mii de oameni, la un caz la 150 de oameni în 2005; *comunităţile ce au refuzat vaccinarea nu au nici un caz de îmbolnăvire de autism(în 20.000 de Amish nevaccinaţi, nu există autism.)
  – dovezi medicale (biochimice şi clinice) ce arată că autismul este o formă de reacţie la mercur ce apare la foarte mulţi copii expuşi la mercurul vaccinal.
  – tratamentul cu chelatori de mercur (EDTA, Zeolit) arată scăderea mercurului intra tisular, creşterea excreţiei de mercur, îmbunătăţiri spectaculoase ale condiţiei neuro-psihice ale pacientului (un caz menţionat , după tratamentul de 6 luni cu chelatori de mercur, copilul a început să vorbească)
  – cine implementează la scară mondială vaccinuri, ce interese au?
  – legătura între campania mondială de vaccinare şi mişcarea mondială de control al populaţie, prin sterilizări făţise şi ascunse, debilizari fizice şi psihice, controlul naşterilor, promovarea distribuirii gratuite a anticoncptionalelor, vaccinurile anti-sarcină, promovarea ideilor malthusiene în mass-media, educaţie, instituţii publice.
  – multe alte date, statistici, informaţii oficiale, studii clinice, biochimice.
  O conferinţa impresionantă, merită urmărită, pentru multitudinea datelor puse la un loc şi pentru imaginea de ansamblu creionată astfel. Un rezumat la îndemână oricui.

  Apreciază

  Comentariu de Mircea Puşcaşu — 25 noiembrie 2010 @ 20:56 | Răspunde

 4. Conspiratia mondiala nu e teorie.
  Vorbesc despre ea oameni seriosi din cele mai vechi timpuri.
  Uite, ce zic despre asta cativa contemporani ilustri:
  https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/11/25/jfk-si-altii-despre-conspiratia-mondiala/

  Apreciază

  Comentariu de Mircea Puşcaşu — 25 noiembrie 2010 @ 21:51 | Răspunde

 5. […] Bucovina Profunda: Iarna demografică + Războiul împotriva populaţiei […]

  Apreciază

  Pingback de STIRILE ZILEI (26.11.2010) « Saccsiv's Weblog — 26 noiembrie 2010 @ 15:13 | Răspunde

 6. @ delaepicentru

  Prietene, citatul de mai sus este un exemplu de manipulare a unor date astfel incat sa sugereze o concluzie scontata.
  Probleme:

  1. Importanta este in acest caz cantitatea maxima acceptata(CMA) a mercurului, care la apa potabila, in SUA este de 1 ppm la litru(aprox. 13.5459 micrograme la litru), iar in Romania este de 1 microgram la litru.(Vezi Legea 458/8iulie2002 privind calitatea apei potabile, publicata in Monitorul Oficial nr. 0552/29iulie2002, vezi Tabelul din ANEXA 1, de la pagina 6:
  http://www.acvarim.ro/files/cal_lic/Legislatie/apa%20potabila/Lg.458%20privind%20calitatea%20apei%20potabile%20apa%20potabila.pdf)

  2. Doza minima letala nu are nici o legatura cu subiectul. Daca o invoci e ca si cum ai spune ca oamenii trebuie sa stea linistiti ca mai e pana cantitatea de mercur ajunge la doza minima mortala (1.3g la mercur si nu 2g cat zicea autorul citatului), adica nu mori, doar faci intoxicatie acuta sau cronica cu mercur care nu sunt departe de moarte nici ele. In cazul ADHD si autismului consecutiv vaccinarilor se vorbeste de o intoxicatie subacuta cu leziuni cerebrale encefalitice.

  3. De ce au invocat totusi doza minima letala? Pentru a avea ocazia de a arunca in discurs o cifra mare(2g) pe care mai apoi sa o compare cu cantitatea de mercur din vaccin, 4.25 micrograme, pe care au exprimat-o ostentativ in grame, ca sa arate asa 0.0000425g, adica incomparabil mai mica cu prima cifra(2g). Doar ca nu cele doua cifre trebuie comparate.

  4. Ce trebuie comparat? Evident: concentratia mercurului din vaccin si concentratia maxima admisa(CMA) a mercurului. Adica 4.25 micrograme/0.5ml in vaccin si 1 microgram/1 litru admis . In vaccin 4.25 micrograme in 0.5ml inseamna 8.5 micrograme in 1 ml, ceea ce inseamana 8500 micrograme intr-un litru. Asta inseamna de 8500 de ori mai mult decat concentratia maxima admisa(CMA din Legea 458, vezi mai sus).

  5. Aceasta concentratie maxima admisa in lege se refera la apa potabila. Eventualul mercur (1 microgram/litru) din apa, fiind inghitit, nu ajunge tot in sange, o parte se neutralizeaza, o parte nu se absoarbe si se elimina, o parte se absoarbe si se elimina, doar a anume fractiune ajunge in sange si apoi in tesuturi. Dar cel injectat ajunge TOT in tesuturi si in circulatia sanguina. De aceea nu se gaseste nicaieri in legi sau protocoale medicale concentratia maxima admisa a mercurului din solutii injectabile, pentru ca nu e de admis prezenta mercurului in solutii injectabile.

  Studii serioase despre mercur si impactul sau asupra oraganismelor vii sunt pe si net, le-as publica si aici dar sunt in engleza, sunt voluminoase si nu am timp si putere sa le traduc.
  (Ex.:
  + aprox. 63 de pagini: Autism: A Unique Type of Mercury Poisoning – Sallie Bernard; Albert Enayati, B.S., Ch.E., M.S.M.E.; Teresa Binstock; Heidi Roger; Lyn Redwood, R.N., M.S.N., C.R.N.P.; Woody McGinnis, M.D., din 2000, de aici:
  http://www.vaccinationnews.com/DailyNews/July2001/AutismUniqueMercPoison.htm sau aici http://www.whale.to/a/pdf/Bernard%20et%20al%202001.pdf

  + aprox. 81 de pagini: Mercury in Medicine –Taking Unnecessary Risks, coordonat de Chairman Dan Burton, 2003, de aici:
  http://vaccines.procon.org/sourcefiles/Burton_Report.pdf )

  Sunt interese mari in joc, Big Pharma, comisioane, contracte multinationale, politici globale, altfel nu imi explic cum profesori universitari, precum autorul citatului dat de tine, pot spune enormitati stiind ca ii aud si alti absolventi de medicina care isi vor da seama ca spun prostii. Ma tem ca sunt multi care pentru suficienti bani invart cifrele sa iasa cum vrea clientul care plateste(Big Pharma).

  La cat mai putine cutremure si vaccinuri! 🙂
  Cele bune tie si la toti ai tai!

  Apreciază

  Comentariu de Mircea Puşcaşu — 28 noiembrie 2010 @ 23:04 | Răspunde

 7. Dacă nu aş fi lucrat în domeniu, poate aş fi luat de bună orice însăilare pe marginea temei.

  Mercurul din vaccin, ca agent – chipurile – provocator de autism, e o simplificare impardonabilă pentru un om de ştiinţă. Pariez că autorii „studiilor” de-mercur-demonizatoare au circulat decenii cu maşina personală, şi nu şi-au pus niciodată problema cîţi copii au fost afectaţi de plumbul din gazele emanate de proprul lor automobil. (alt posibil factor)
  Un tub fluorescent spart, eliberează în aer echivalentul a 50.000 de doze de vaccin. Cam tot atît eliberează un tub cinescop spart, ca să nu mai zic de cît ar elibera un termometru spart. Şi cu toate acestea, de zeci de ani, oamenii se vaccinează, iar oamenii de ştiinţă arată că mai mult mercur pot închiţi copiii după ce pun mîna pe un tablou pictat în ulei.

  Apoi, cauza autismului nu poate fi pusă numai pe seama mercurului. Este o boală complexă, cu cauze preponderent sociale. Iar în etiologia ei, nu putem omite rolul idolilor mediatici, structura pronunţat concurenţială a societăţii, iar totul e mediat de televiziune. Insuficiente studii s-au aplecat asupra rolului imaginii în inhibiţia lobilor frontali, cei în a căror sarcină cade comunicarea umană.

  Tocmai se aude megafonul unei maşini a extremei drepte japoneze. Alţii care îşi explică conspiraţionist propriile eşecuri.

  Apreciază

  Comentariu de delaepicentru — 29 noiembrie 2010 @ 09:28 | Răspunde

  • Credeam ca purtam un dialog, dar observ ca vreti sa-mi tineti un curs. Observ ca nu ati citit nici un link, dar va dati cu parerea despre ele, aruncandu-le lapidar in derizoriu.
   Eu va zic de concentratia enorma a mercurului din solutii injectate repetat si sistematic, fiecarui copil ce se naste, iar dumneavoastra imi ziceti de mercurul din … tubul cinescop.
   Eu va trimit la o conferinta stiintifica, plina de date concrete (Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda – dr. David Ayoub, M.D), iar dumneavoastra imi aruncati afirmatii de genul „oamenii de ştiinţă arată” si vorbiti de mercurul din … tablouri.
   Eu va arat studii de zeci de pagini, rapoarte ale unor comisii guvernamentale, facute de specialisti si dumneavoastra le desconsiderati pe motiv ca acei specialisti merg cu masina care emana mult … plumb.
   Clar ca televizualul este implicat in ADHD si autism, mecanismul fiind acelasi cu efectele mercurului neurotoxic: aparitia leziunilor encefalitice (pe fond atrofic-distrofic in cazul tv si pe fond toxic in cazul Hg). Cunosc personal un cercetator roman, autor a 3 volume ce trateaza impactul televizionarii asupra mintii umane.
   Despre conspiratie, nu vreau sa va „convertesc”, doar sunt socat cum un om inteligent cum pareti, nu vede, nu intelege. Psihologic inteleg cum poate cineva nega, ignora, in mod defensiv, ceva de care se teme ca i-ar produce o tulburare prea mare.

   Ganduri bune sa aveti!

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 29 noiembrie 2010 @ 14:38 | Răspunde

   • Vă apreciez efortul, însă nu pot să nu observ că vorbim de pe poziţii diferite. Înafara EDTA, chelator tetradentat, sintetic, vă pot da din memorie, aşa, rapid, o listă de substanţe 100% naturale, cu potenţial de inactivare sau de transport către organele de excreţie (aparatul urinar, păr, unghii etc.) Nu e nevoie de niciun mediator enzimatic pentru a chela mercurul cu acid glutamic (aminoacid bidentat), cu acid citric (tridentat) acid piruvic, şi chiar oxalic. Ca să nu mai vorbim de compuşii tiolici, pentru care mercurul are mare afinitate, şi dă compuşi insolubili, stabili. Şi aici lista este lungă. Aş pomeni numai banala vitamină B1, apoi aminoacizii metionin şi cistein, şi chiar atît de răspîdita izoaliină din ceapă (toate provenite din alimentaţie, şi cu molecule mici, şi deci, cu mobilitate mare în corp). Aşadar, am pomenit numai compuşi cu potenţial antitoxic, ce nu au nevoie de vreun catalizator pentru a acţiona. Cu regret, dar teza acumulării necondiţionate de mercur cade, indiferent de cît aplomb ar afişa savanţii citaţi de dv.

    Să vă mai spun că cele mai multe preparate apoase pentru ochi sunt conservate cu mertiolat? Nu. V-aş speria prea tare. Pentru că „teoria masacrului hidrargir” nu admite argumente raţionale şi factuale dacă ele nu se pot integra în ea.

    Apreciază

    Comentariu de delaepicentru — 30 noiembrie 2010 @ 08:07 | Răspunde

    • Asa da. Imi plac argumentele.
     Ati intuit foarte bine un posibil tratament: eliminarea mercurului prin agenti chelatori. S-a incercat utilizarea EDTA, dar si a unor chelatori naturali, eu am citit despre utilizarea zeolitului si vitaminoterapia cu vitamina A sau cu un complex de vitamine (B, D, E, C, A). Au existat si rezultate. Se cita un caz in care un copil cu autism dupa 6 luni de chelare a inceput sa vorbeasca, dupa ce analizele au aratat o crestere mare a mercurului in părul capilar. (E stiut ca acesti copii au un nivel mult scazut al mercurului in părul capilar.) Unele probleme exista: in folosirea celor naturale efectele sunt lente, iar in utilizarea EDTA duce la chelarea mai multor elemente, producand dezechilibrari riscante, si este necesara o echilibrare electrolitica prompta.
     Dar…
     nu acumularea de mercur este problema cea mai importanta in autism, ci acumularea leziunilor cerebrale ireversibile datorate neurotoxicitatii mercurului, deci chelarea nu poate rezolva toata problema.
     Un alt tip de tratament cu rezultate in autism sunt terapiile comportamentale ABA (Applied Behavior Analysis) care se bazeaza pe caracterul adptativ al creierului uman, propunandu-si sa schimbe hărţile, traseele cerebrale prin exercitiu practic, pentru a se gasi trasee noi ce ocolesc zonele cerebrale afectate. Stiu pe cineva care are specializare postuniversitara in ABA, la Londra si vrea sa faca in Romania un centru de astfel de terapie pentru autism.
     (Nu este mercurul singurul factor problematic din vaccinuri, nu putem vorbi de „masacrul hidrargir” ci de mascarul premeditat al vaccinarilor.)
     Va felicit pentru cunostintele de biochimie si va rog, daca aveti un ragaz, sa urmariti conferinta Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda – dr. David Ayoub, M.D !
     Cele bune!

     Apreciază

     Comentariu de Mircea Puşcaşu — 1 decembrie 2010 @ 03:01

 8. În opinia mea, valorile scăzute ale mercurului din fanere şi urină la pacienţii autişti reprezintă mai degrabă un indicator, decît o cauză a autismului.
  E doar o intuiţie, dar cred că direcţia de cercetare va trebui să meargă pe descrierea mecanismului prin care o serie întreagă de substanţe de balast se acumulează în corp. Iar mercurul ar fi numai una din ele, şi nu neapărat cea mai importantă. Substanţele de balast pot fi agregate cu mult mai mari, mai complexe structural şi „mai organice”, iar un tratament cu chelatori „rupe” şi evacuează doar în subsidiar mercurul. Pe semne şi alţi (macro)ioni sunt implicaţi în partea biochimică a bolii. Cînd zic balast, mă refer la formaţiuni mai mult sau mai puţin inerte, dar care sigur „încurcă locul”, fie intra-, fie extracelular. Şi mă bazez pe similitudinea cu corpii amiloizi din boala Alzheimer, un balast, vorba aceea, vizibil cu ochiul liber chiar şi in vivo, la tomograf.

  Acuma, suntem animale mimetice, ceea ce explică flexibilitatea creierului în reorganizarea circuitelor. În urma antrenării cu logoped însă, putem spera doar la ameliorare. Probabil temporară. Dacă autismului i se va găsi într-adevăr un foarte probabil substrat metabolic, cu cauze, la fel de probabil genetice, atunci i se va găsi şi leacul. Pînă atunci bîjbîim.

  Apreciază

  Comentariu de delaepicentru — 2 decembrie 2010 @ 05:14 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: