De ce să refuzi vaccinul antipoliomielitic:

10 argumente

de Hans Tolzin

1.) Cauzele poliomielitei: stressul şi alimentaţia nesănătoasă

Sunt cunoscute factorii favorizanţi ai acestei boli, deja din anii ’30-40, când s-a observat o legătură directă între nivelul scăzut la glicemiei şi apariţia bolii. În special Dr. med. B. Sandler a arătat condiţiile în care au apărut în SUA cazuri de poliomielită: zile foarte fierbinţi de vară în care se depune un efort fizic mare însoţit de consum de produse cu zahăr (Cola, îngheţată, produse făinoase cu zahăr). Toate acestea duc la o creştere exagerată de insulină care va scade glicemia şi creşte receptivitatea la poliomielită. Marile epidemii de poliomielită apari în sezonul cald, de vară. Ca urmare, acest medic, în anul 1948, a făcut o campanie antipolio, explicând cauzele acestei boli şi prin măsurile luate s-a stopat epidemia de poliomielită din acea vară în oraşul său natal din Carolina de Nord! (1)

2.) „O boala a civilizaţiei”

Epidemiile de poliomielită sunt cunoscute doar începând cu secolul 19 şi mai multe dovezi duc la concluzia că poliomielita este o consecinţă a „civilizaţiei”, în special datorită obiceiurilor alimentare nesănătoase (4).

3.) Lipsa contagiozităţii

Modul de transmitere al bolii nu a fost cunoscut pe vremea Dr. Sandlers (1) şi nu este nici până în ziua de astăzi clarificat.

4.) Vaccinarea din Africa sub semnul întrebării

Un studiu făcut de către WHO (World Health Organization) în Guineea arată că în cazul copiilor care au fost vacinaţi cu un cocktail de vaccinuri împotriva difteriei, tusei convulsive, poliomielitei şi tetanosului, există un risc de deces dublu fata de copiii nevaccinaţi.

După părerea mea (Hans Tolzin), vaccinul anitpolio sau unul din componentele lui toxice joacă un rol important. Populaţia din Africa respinge vaccinul antipolio fiindcă suspectează faptul că prin aceste vaccinuri se încearcă un program de control al populaţiei. Vaccinul antipolio oral, suspectat de infectarea lui cu virusul SV40 (cauza de HIV/SIDA la maimuţe), a fost „donat” de către Companiile Farmaceutice ţărilor africane (9). Cei mai cinici dintre părinţi vorbesc de „golirea lăzilor cu otravă” în aceste ţări. Se pare că şi în India urmează să fie trimise aceste vaccinuri.

5.) Paralizii la copii prin vaccinare!

Un vaccin poate provoca boala (a se citit prospectul). Cei vaccinaţi pot infecta la rândul lor persoane sănătoase şi chiar şi după zece ani încă pot elimina virusul! (3). Acest lucru ar trebui să dea de gândi şi organizaţiei WHO care încearcă să eradicheze boala. Cazurile de poliomielită din ultimii zeci de ani au avut ca şi cauza doar virusul domestic din vaccin şi nu pe cel sălbatic! (4)

6.) Poliomielita poate fi tratată!

În urmă cu 50 de ani se cunoşteau deja metode eficiente pentru poliomielită. Renumitul prof. Dr. Pierre Delbert folosea Clorura de magneziu iar  prof. Andree Lwoff a descoperit că virusul poliomielitic moare la 40 grade Celsius iar febra nu trebuie scăzută în mod forţat cu medicamente. (4,10)

7.) Efectele secundare ale vaccinării

Efecte secundare ale vaccinului pot fi:

– meningite şi encefalite;

– sindromul Guillain-Barre

– reacţii alergice;

– afecţiuni reumatice;

– poliomielită postvaccinală;

– afecţiuni neurologice;

– convulsii febrile;

(a se citi prospectul!) (4)

8.) Regresul poliomielitei este independentă de vaccinare

– statisticile din Germania şi alte ţări nu pot dovedi dacă există o legătură între scăderea cazurilor de poliomielită din lume şi vaccinare; dimpotrivă, se pare că nu există; (5,4)

– odată cu introducerea vaccinului oral Sabin s-a încercat o modificare a definiţiei medicale care să dovedească faptul că vaccinul produce regresul bolii; (4,8)

9.) Nu s-a putut dovedi necesitatea vaccinului

– lipseşte dovada necesităţii vaccinului antipoliomielitic deoarece nu există date comparative ale bolii la cei vaccinaţi şi la cei nevaccinati.

10.) Rolul neclar al vaccinului

– întrebările părinţior îngrijoraţi privind lipsa unor publicaţii şi studii ştiinţifice care să evidenţieze o izolare şi cunoaştere clară a virusului poliomielitic şi prin urmare cunoaşterea calităţilor şi proprieţătilor ale virusului, ale patogenităţii lui (cauzatoare de boală), nu au primit răspuns până în ziua de azi de la autorităţile germane de 2 ani încoace. (8)

Concluzii:

Datorită acestor 10 puncte prezentate îmi exprim o mare îndoială legată de necesitatea vaccinării a milioane de copii din India. Având în vedere că vor fi folosite vaccinuri orale, vor fi posibile multe îmbolnăviri, inclusiv decese. Să ne aşteptăm cu noi epidemii de poliomielită pentru care vor fi nevoie de şi mai multe vaccinări! Este de-a dreptul o mare bătaie de joc ca într-o ţară cu o renumită tradiţie a tratamentelor naturiste  să se folosească un vaccin cu totul inutil pentru o boală tratabilă.

Referinţe:

(1) „Vollwerternährung schützt vor Viruserkrankungen”, Dr. med. Sandler, Emuverlag

(3) http://www.netzeitung.de/servlets/page?section=984&item=199319

(4) AEGIS IMPULS Nr. 7, http://www.aegis-schweiz.ch

(5) „Impfen – das Geschäft mit der Angst”, Dr. med. Gerhard Buchwald, Knaur Verlag

(8) http://www.klein-klein-aktion.de

http://medizin.freepage.de/cgi-bin/feets/freepage_ext/41030x030A/rewrite/medwiss/polio.html

(9) http://www.impf-report.de/archiv/impf-report019.txt

(10) „Sind Impfungen sinnvoll?” Joachim-F. Grätz, Hirthammer Verlag

Traducere:  Dr. Christa Todea-Gross, 15.11.09, Cluj-Napoca

15 răspunsuri la „10 argumente împotriva vaccinului antipoliomielitic”

  1. „Cauzele poliomielitei: stressul şi alimentaţia nesănătoasă.”

    Lipsă gravă de cultură generală. Poliomielita este provocată de virusul Polio, izolat prima dată în anul 1909 de către Karl Landsteiner şi Erwin Popper.

    Te faci de ruşine,

    Apreciază

  2. @ carrier

    Heeellooo, DJ !!! Nice to see you are following me! 🙂
    Imi plac oamenii care gandesc si pun intrebari atunci cand nu inteleg !

    Te inteleg. Nu poti fi total obiectiv. Stiu de legatura matale cu industria farmaceutica
    prin ThreePharma, Targu Mures. Probabil ca mesajul de mai sus l-ai scris de la servici. Nu te condamn, te inteleg ca mecanism de functionare, desi nu sunt deacord cu tine sau cu atitudinea ta. Nu te impaciente, nu le poti sti pe toate, dar poti fi interesat de adevarul adevarat si nu de adevarul sefilor.
    E clar ca nu farmacologia, bioetica si biologia moleculara sunt pasiunile tale, ci aceea de a fi DJ. Si asta inteleg, accept si nu am nimic impotriva. Dar nu are rost sa te tii de ironii ieftine (despre paracetamol si ampicilina, stii tu care) pe articolele anti vaccin. Nu voi publica viitoarele comentarii neserioase ale tale pe acest blog. (Cel de mai sus nu il consider neserios. E doar o opinie gresita, iar tu doar o victima a ei)

    Da si tu niste date serioase, nu istorie propagandistica gen wikipedia.

    Zici de „izolarea” virusului polio din 1909? Atunci nu se punea problema de izolare, nici nu erau definiti termeni precum virus si bacterie, ce sa mai vorbim de structuri moleculare, titrari de virioni, identificare de nucleotide, ARN etc. Atunci Landsteiner a reusit doar sa transmita boala si la maimutele verzi africane, pe care si azi se face cultura virusilor vaccinali. (Nu mai vorbesc aici de contaminarile vaccinurilor cu Simian Virus 40 si scandalurile pe aceasta tema, nu mai vorbesc nici de oncogeneza datorata contaminarii genetice, pentru ca se gaseste aici: https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/04/19/vaccinarea-contaminarea-genetica-si-oncogeneza-la-om/)

    Cat despre izolare se duc si azi dispute: Poliovirus Isolation-No Evidence (http://harpub.co.cc/misc/OstromParalyticpolio.htm)

    E necesara o buna raportare la adevar, nu la autoritati, pentru ca acestea sunt corupte si corup la randul lor, pe cand adevarul te face liber.
    Taberele create dupa aceasta raportare la adevar, lupta cu arme inegale si fara fair-play: cercetatorii independenti pe de o parte cu acrivie stiintifica, grija pentru binele oamenilor, respect pentru adevar si mijloace putine, iar pe de alta parte companiile farmaceutice, cu firme si firmulite, cu interese, cu sustinere guvernamentala, corporatii in spate, fonduri, publicatii oficioase etc.

    O afirmatie indoielnica, nestiintifica si de propaganda wikipedista este si aceea ca poliomielita este provocată de virusul polio. Se ignora astfel cercetarile independente din anii 50 pana azi care arata ca doar in 50-56% din cazurile de poliomielita s-a putut identifica si prezenta unui presupus virus polio(si asta doar prin metode indirecte de amplificare moleculara, gen PCR).

    Autorul articolului de mai sus, Hans Tolzin, stia ce spune cand zicea de stress si alimentatia toxica. Este o corelatie foarte stransa intre gradul de utilizare in timp a pesticidelor precum DDT (diclor-difenil-tricloretan) si evolutia incidentei poliomielitei. Uite o reprezentare grafica a acestei corelatii: https://bucovinaprofunda.files.wordpress.com/2010/11/salktl-graf3.gif

    Tinem legatura. 🙂

    Apreciază

  3. oare este recomandat sa u nu ??????

    Apreciază

  4. […] preluare de pe Bucovina Profunda […]

    Apreciază

  5. Buna ziua,
    As vrea sa va cer un sfat intr-un caz concret.
    Baietelul nostru ar urma sa mearga la gradinita. Intrucat nu este vaccinat, mi s-a pus in vedere faptul ca poate lua poliomelita de la copiii vaccinati recent cu virus activ (nu ne aflam in Romania, si aici exista aceasta practica). Este real acest pericol? In acest caz trebuie sa luam in calcul vaccinarea?
    Ce considerati ca este mai nociv: vaccinarea, sau tratamentul cu antibiotice?

    Apreciază

    1. Iulia,
      Poliomielita se transmite pe cale fecal-orală, astfel este necesară o igienă strictă a alimentaţiei, a mâinilor, a apei etc. Daca ei spun de existenta acestui risc inseamna ca admit ca vaccinul este periculos, cauza si nu remediu, focar si nu tratament. Vaccinul oral (cu virus viu) este intr-adevar periculos foarte pentru cei carora este administrat nu asupra celora care nu este efectuat, evident.
      In Romania poliomielita este eradicata complet din 1996, ultimile cazuri, doar 8 la numar s-au inregistrat in 1995 si toate au fost cu tulpina vaccinala, ca urmare a vaccinului oral (VPO). O statistica din 2001 din SUA arata ca incidenţa poliomielitei postvaccinale este de 10 mai mare decât cea a poliomielitei cu virus sălbatic, adica ai de 10 ori mai multe sanse sa faci poliomielita daca te vaccinezi (cu vaccinul oral), decat daca nu te vaccinezi…
      Vaccinarea este mult mai nociva decat tratamentul atibiotic, acesta din urma fiind in multe cazuri un tratament salvator, salutar.
      Din Suceava,
      Ganduri bune!

      Apreciază

      1. două intrebari: prima, care anume este „statistica din 2001 din SUA” asupra incidentei poliomielitei postvaccinale? a doua, dacă un eveniment are de 10 ori mai multe șanse să se întâmple statistic, e clar că se va întâmpla de 10 ori mai frecvent; pe baza acestei afirmații, și ținând cont de faptul că toți copiii vin în contact cu virusul prin vaccin, ar însemna că rata poliomielitei postvaccinale să fie cu mult mai mult de 10 ori mai frecventă decât poliomielita „sălbatică”, ceea ce e ar fi o catastrofă – de ce totuși nu se întâmplă așa?

        Apreciază

      2. De unde iti iei dumneata informatiile acestea de doi lei, nu stiu. Poliomielita e in primul rand provocata de un virus si in al doilea rand inca nu este eradicata complet in lume. Asta inseamna ca daca copii/adulti nevaccinati din Romania intra in contact cu un astfel de focar de infectie moare linistit. In plus, nu poti contrazice evidente despre care stim de multa vreme, adica inca de cand Ceausescu vaccina populatia nu pentru a o decima ci pentru a avea oameni sanatosi si vaccinurile erau facute aici. Citeste aici http://www.romedic.ro/epidemii-celebre-0C32620 si te rog spune cum e mai bine? Acum, fara 75 MILIOANE de MORTI datorita CIUMEI NEGRE, sau atunci? La epidemia de ciuma neagra din Europa anilor 1347-1351, DOUA TREIMI din populatie a DISPARUT!

        Apreciază

        1. Bogdan, sunt medic, stiu ce spun. Daca ai nelămuriri, întreabă-mă, sunt deschis la discuții (in limita timpului meu disponibil).

          Cateva aspecte:
          – ciuma neagra a ucis in sec.14 o treime din populatia Europei, nu doua treimi
          – ciuma neagra este produsă de o bacterie (Yersinia pestis)
          – ciuma neagra nu e produsă de un virus, deci nu se poate face vaccin impotriva ei
          – ciuma neagra se rezolva cu antibiotice banale ca Streptomicina
          – ciuma neagra este si a fost o boala a lipsei cronice de igiena, fiind transmisă prin puricii purtători de această bacterie
          – ciuma neagră nu e comparabilă cu polio, nici nu are vreo legătură cu vaccinurile

          Pentru a intelege ceva despre polio iti recomand cateva articole de pe site:

          Poliomielita. Ce nu stiati despre vaccinuri

          Poliomielita în grafice. Informaţii ocultate

          ATENŢIE LA VACCINAREA ANTIPOLIO !

          Cu bine!

          Apreciază

  6. Emese este o fetiţă de 9 ani care până acum două luni era un copil normal, mergea la şcoală, se juca cu surorile ei, îi ajută pe părinţii şi zâmbea tot timpul. Azi Emese este paralizată din cauza vaccinului antipoliomielitic.
    http://www.gazetanord-vest.ro/2014/01/emese-fetita-careia-un-vaccin-i-a-adus-paralizia-are-nevoie-de-noi/
    INCA UN ARGUMENT IL AVETI AICI!!!

    Apreciază

  7. Buna ziua, am si eu o nedumerire in ceea ce priveste vaccinarea, baietelului meu i s-au facut vaccinurile anti hepatita si bcg in spital iar la 2 luni cocktailul de 6 in 1 antipolio, difterie, tetanos, tuse convulsiva si inca doua, eu personal am foarte multe dubii in ceea ce priveste vaccinarea, tinand cont de compozitia de mercur si aluminiu din ele si ceea ce am vazut la tv copilasi cu ganglioni inflamati si prospectul pe care scrie la reactii adverse ca pot cauza autism, moarte subita, etc. Daca i-am facut copilului vaccin la 2 luni trebuie sa le fac pe toate sau pot sa intrerup vaccinarea? Oare e bine daca nu il mai vaccinez? si eu am fost vaccinata si la varsta de 19 ani am facut pojar pentru ca vaccinul ror doar amana boala, dar in rest sunt perfect sanatoasa, ma gandesc la binele copilului meu si vreau sa iau o decizie buna in ceea il priveste, chiar sunt foarte confuza, ce ma sfatuiti? Va rog un raspuns sincer! Multumesc.

    Apreciază

    1. Vaccinarea se poate intrerupe in orice moment. Toxicitatea vaccinurilor este cumulativa si datorita faptului ca aluminiul si mercurul se elimina din organism foarte greu sau deloc ( e.g. aluminiul are perioada de injumatatire de 7 ani). Stiu foarte multi parinti care nu au facut niciun vaccin copiilor lor.
      Un articol interesant pe aceasta tema aici:
      https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/11/15/minunata-sanatate-a-copiilor-nevaccinati/
      Iar aici, gasiti un articol bun ce contine referiri la aceasta tema. Articolul urmator e foarte important si pentru linkurile ce le contine, linkuri spre articole de mare importanta pentru a intelege riscurile vaccinarilor:
      https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2012/02/19/cei-mai-sanatosi-copii-in-viitor-vor-fi-cei-nevaccinati-de-dr-dave-mihalovic/

      Ganduri bune!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe