Bucovina Profundă

15 iunie 2010

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania

Avort – Spania. Conservatorii spanioli au dat in judecata Guvernul pentru a impiedica intrarea in vigoare a noii legi a avortului. Avortul in Spania a fost interzis pana in 1985, fiind legalizat doar in caz de viol sau pericol pentru sanatatea sau viata mamei. Anul acesta socialistii spanioli au adoptat o lege noua care a liberalizat foarte mult avortul. Acesta e permis pentru orice motiv pana la 12 saptamani, iar minorele pot avorta fara acordul sau instiintarea parintilor. Avortul e cauza principala a mortii in Spania, cu peste 120.000 de avorturi anual. In Romania, cu o populatie mult mai mica, rata uciderii este de 200.000 pe an. Ironic, Spania se considera printre cele mai catolice tari din lume, iar Romania printre cele mai ortodoxe (detalii).

Consiliul Europei. Consiliul Europei, dupa ce tocmai ne-a socat cu Rezolutia Gross, continua campania de indoctrinare a cetatenilor Consiliului Europei. De data asta privind rolurile sexuale si stereotipurile. A fi mama este un stereotip discriminatoriu la adresa femeilor si trebuie eradicat, afirma un raport discutat saptamana trecuta de Comitetul asupra Oportunitatilor Egale pentru Femei si Barbati al Adunarii Parlamentare al Consiliului Europei. La fel ca Rezoltia Gross, Raportul de fata a fost initiat tot de un socialist elvetian, Doris Stump (detalii).

ONU – Sexualizarea Adolescentilor (I). ONU face din sexualizarea adolescentilor o prioritate ideologica. In ultimii ani o promoveaza prin conferinte internationala tinute in diferite parti ale lumii. Anul acesta sunt programate doua, fiecare sa fie tinuta in puncte strategice ale lumii – Tunisia (lumea araba), si Mexic (tara profund crestina si catolica cu o crestere a natalitatii foarte rapida si cu o pondere mare a populatiei tinere) (detalii). Ideologia sexuala a ONU respinge abstinenta si promoveaza contraceptivele, avortul, sexul precaut si “diversitatea” in experimentarea sexuala de la o varsta frageda (relatii cu persoane de sex opus, de acelasi sex, de ambele sexe, in grup).

ONU – Sexualizarea Adolescentilor (II). Pe langa ONU, alte organizatii neguvernamentale promoveaza si ele ideologia sexuala a ONU. Printre aceste organizatii, cea mai agresiva si vizibila este International Planned Paranthood Federation. Acestia si-au publicat cifra de afaceri pe 2009, 140 de milioane de dolari, cu 20% mai mult ca in 2008. Sursele de finantare sunt tarile care si la nivel intern promoveaza moartea si distrugerea familiei si a valorilor: Marea Britanie, Suedia, Japonia (al carei colaps demografic e un dat ireversibil). In 2009, acest ONG a cheltuit cu 9.9 milioane de dolari mai mult ca in 2008 pentru promovarea “drepturilor sexuale si reproductive” la adolescenti. In traducere, aceasta fraza inseamna avort, promiscuitate sexuala, homosexualitate. Notam cresterea de 20% in cifra de afaceri, in contextul celei mai acute crize economice de dupa al II-lea razboi mondial (detalii).

Creationism – Irlanda de Nord. Ministrul Culturii al Irlandei de Nord cere Muzeului National Irlandez sa introduca in muzeu o sectiune a creationismului si una despre intelligent design. Crestin, ministrul declara ca sugestia lui a fost generata de multele cereri cu acest scop pe care le-a primit de la cetateni (detalii).

Alcoolism – Marea Britanie. Plaga alcoolismului se extinde in Marea Britanie, tara in care 25% din populatie se declara atee si unde casatoria si familia naturala au fost inlocuite cu parteneriatele civile si concubinajul. In doar un an, numarul retetelor medicale pentru alcoolism a crescut cu 12%. Sa fie oare cresterea alcoolismului o simptoma a depresiei cauzate de distrugerea relatiilor de familie? (detalii)

Homosexualitatea e o uraciune (I). Asta a fost afirmatia fostului presedinte al Nigeriei, un crestin. Afirmatia a fost facuta pe 26 mai la Johannesburg (Africa de Sud) in cadrul unei conferinte la care a participat si Kofi Annan, fost Secretar General al ONU, si Tony Blair, fost premier britanic care se declara si el crestin. Ca premier, Tony Blair a fost varful de lance in promovarea drepturilor homosexualilor si a legislatiei antifamilie in Marea Britanie (detalii).

Homosexualitatea e o uraciune (II). Intr-o nota editoriala publicata pe 28 mai in Sunday Nation (Londra), o crestina afirma acelasi lucru, “homosexualitatea e o uraciune in ochii lui Dumnezeu.” Argumentul crestinei, o femeie de origine africana, e facut cu multa pasiune si convingere in contextul unui alt articol publicat in acelasi ziar cu cateva zile in urma despre o “biserica” a homosexualilor din Kenia (detalii).

Probleme demografice – Europa. Pe 10 mai, europarlamentarul crestin german Thomas Mann (PPE) a introdus in Parlamentul Europei un raport privind situatia demografica precara in care se afla Uniunea Europeana si care se indreapta spre dezastru. Va redam textul raportului in franceza si engleza. UE nu promoveaza solutiile evidente pentru corectarea declinului demografic, adica familia, casatoria, drepturile parentale sau moralitatea, ci modurile de viata alternative care il exacerbeaza, adica avortul, redefinirea familei, concubinajul, parteneriatele civile si homosexualitatea. Notam ca tot d-l Mann a initiat petitia pan-unionala pentru declararea duminicii ca zi de odihna si fara lucru la nivel unional. AFR a promovat aceasta petitie in Romania in primele luni ale anului.

Islam. Declinul demografic al Europei nu e singura problema majora cu care se confrunta Europa. Declinului demografic i se adauga si declinul moral, religios, respingerea crestinismului si expansiunea secularismului. In contrast, islamul in Europa e si el in expansiune in detrimentul civilizatiei europene. Asta este tema unui articol scris de politologul american Daniel Pipes. Autorul afirma ca autoritatile europene sunt intimidate de populatia islamica din tarile occidentale. Asta explica, spune el, de ce tot mai mult autoritatile engleze si franceze folosesc metode mai docile in relatiile cu comunitatile islamice, chiar daca ele dau semne de radicalism si tendinte teroriste.

Promiscuitate. Promiscuitatea inainte de casatorie submineaza fericirea in casnicie, atat in relatiile de cuplu, cat si cele intre parinti si copii. Aceasta este concluzia si tema fundamentala a unei aparitii editoriale din SUA, Hooked: New Science on How Casual Sex Is Affecting Our Children (“Prins in Capcana – Date Stiintifice Noi privind Efectele Sexului Iresponsabil asupra Copiilor”) (2009). Cartea e scrisa de doi cercetatori de la Institutul Medical al Sanatatii Sexuale din Austin, Texas , Dr. Freda McKissic Bush si Dr. Joe McIlhaney (detalii).

Africa de Sud. Impreuna cu alti 9 ambasadori acreditati la Bucuresti, ambasadorul Africii de Sud a sprijinit murdaria marsului homosexual din Bucuresti in mai printr-o declaratie comuna. Un gest fariseic, deoarece Africa de Sud nu are statura morala de a dicta altor tari in problema moralitatii. Va sugeram un editorial din Liberation (Franta) pe aceasta tema.

Valorile in America – Ce gandesc americanii. Intre 3 si 6 mai, agentia de sondaje Gallup si-a facut sondajul anual privind valorile in America. Sondajul s-a focalizat pe 16 aspecte sociale. Rezultatele arata ca americanii sunt in general oameni morali, dar ca in privinta avortului, homosexualitatii, a sinciderii asistate si a copiilor nascuti in afara casatoriei sunt radical divizati. Doar 43% gandesc ca homosexualitatea e imorala si doar 26% au aceeasi pozitie privind imoralitatea divortului. In schimb, 50% afirma ca avortul este imoral, pe cand doar 38% afirma ca e moral. Rezultatele sondajului dovedesc, asa cum au aratat si alte sondaje de opinie, ca SUA a devenit o tara majoritar pro-viata. Asta este o schimbare radicala in comparatie cu anii 70, 80 si 90 cand avortul era privit ca o vaca sacra printre drepturile omului. Aceasta schimbare din gandirea americanilor se datoreaza bisericilor si crestinilor care de zeci de ani incoace combat avortul la nivel ideologic si doctrinar (detalii).

(sursa: razbointrucuvant.ro)

Un comentariu »

  1. Sursa buletinului informativ al AFR este situl Razboi intru Cuvant? Asa scrie jos.

    Apreciază

    Comentariu de Bogdan — 22 iunie 2010 @ 09:46 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: